2013 Benelli TNT600 Review & Revving How To Save Money And Do It Yourself!

18 Фев 2015 | Author: | Комментарии к записи 2013 Benelli TNT600 Review & Revving How To Save Money And Do It Yourself! отключены
Benelli TnT Titanium

People Who Liked This Video Also Liked

Did this video help you?

muhd zarul: rafi,,moto ni sekarang da 29kп»ї

Wilbert Joachim: Hi ,Rafi. i would like to own this one, i need a clear perception on your side as you are riding and done a great job on these bike reviews, your help will be great. feel of riding, engine sounds and acceleration will be great thanksп»ї

Alex Siegram: With a total combustion power of 82 HP, Benelli TNT 600 is undeniably more powerful than both version of Yamaha XJ6 (the faired one and the naked one) by which produce a total power of only 78 HP. Plus, it costs less than what Yamaha XJ6 and XJ6N does. But the question is, how does this Benelli TNT 600 fairs in terms of quality and durability?п»ї

KHAIRUL IKHMAL: Terbaik. dah ride Melaka-Kl. 200kmj. п»ї

Jose Alberto Oropeza: Found this. Bettet look #Benelli 2013 TNT 600 #RideToLive #LiveToRide. I like it a lot this motorcycle. ItВґs a small powerfull bike. п»ї

KHAIRUL IKHMAL: Benelli Melaka Club x de ke?п»ї

shunjingus: moto buatan china boleh pakai? nak beli tapi takut banyak problem bro

Kerul Din: Bro Rafi..we all tggu bro test ride dulu tgk mcm na performance dia. bunyi lazat dah. takut nanti ade mekanikal atau teknikal problem plk. bunyik sedap jgk..thanks bro !

Karim Gonjol: Bro, takde nak buat review Honda Wave ke? Kakakaka

fazly hadi: Suprb sound..mcm nk angkat je..hehe

xaceh21x: lagu streetfighter nih,,nice2

Asyraf Zahardin: Bro, antara Benelli tnt 600 dan XJ6n, mana lagi best?

Rafi Superbike: Benelli 600 nie harga RM32K. Ninja 250 RM24K

Mohamad Amirulamir Zakaria: made from??

Syafieq Rosli: bro.dkt melaka belah mane eh kedai aksesori superbike yg hanya buka tgh malam. harituh ade keluar pape.tp tak perasan belah mane.

Kamil Helmy: a’aah sama la saya. hahaha geng merah kita nanti. FB apa ya? Kasi link sebab cari tak jumpa

peaman: Hairul. Motor ok ke? Loan dah lulus tapi stok merah tak de. Join FB nanti

mechafrog: asal keeway, rebadge jadi benelli. try check page keeway motor international, model rk6 600i. tapi kalau kualiti ok apa salahnya. )

bad8076: bagi aku produk selain dari jepun/itali/jerman, reliability mmg masalah.

Salman Man: Maaf br0 semua. br0 sya dh test motor ni okays ja. xdak mslh pon. cuma bunyi ekzos nya standard kurang mgamcam, bunyi mcm kosong ja. sya saran kn tkar paiping ekzos yoshi or akra ja. sbb sya tkar baru ni blah rasa padat skit dri yg asal. lari rasa rngn n kosong. salam..

adyapsere: Bro Rafi. Motor ni dgn er6n 2013 mana lagi berbaloi ambil? Pandangan peribadi bro la.

mechafrog: Sold as Keeway’s in certain country. Keeway main website (not Malaysian Benelli Keeway) advertised as RK6 600i.

Naveen Chandrasekaran: Bro plz do a review


Indah Suasana: macam ada bunyik skru longgar. ke telinga aku yg salah dgr?

R1zuan: 3E$T@BEST

R1zuan: Best,terbaik. Murah sbb pasang di Malaysia+Part dari China..Cukai pun murah Harga pun jd murah la..Terbaik. Klu parts dr china pun,kita boleh order janji ader.

Tp. tukar Fairing MV AGUSTA F4 tahun 2004-2012,exhoust twin ARROW,Handle Bar MV AGUSTA F4,Casis frame dh mcm sama MV AGUSTA F4..ape lg klu nak BERGAYA LAH..Kasi tukar hehehe..Sape nk convert ke MV AGUSTA F4 99% JADI..buleh hubungi saya..@(Tinggalkn fon no. dan sy akan call)..TERBAIK.

Rafi Superbike: Setuju!

Amirul Mirul: nnti boleh bagi pendapat muto ni okey kew x harga memg dh cantik tpi dari segi ketahanan dgn top speed xpasti lgi sbb baru 🙂

Rafi Superbike: Benelli 600 nie lagi berbaloi

Rafi Superbike: yeah. well its stock. will hear again with aftermarket exhaust!

tzkhoo: Black looks cool! but the exhaust sound not solid.

zamzai72za: Saya respect la en rafi ni makin hari makin banyak penerangan dalam you tube mengenai motor. Sekurang kuranya dapatlah para bikers bangga dengan info yang diberi.

Benelli TnT Titanium
Benelli TnT Titanium

amin usop: bro. benelli nie jenama itali bro. adik beradik ducati nie.

skppell: jika kualiti terbaik xdak masalah. servis selepas jualan..alat ganti. semua menjadi faktor utama sekarang. saya percaya..masing2 sedang menunggu ulasan pemilik tnt600 nih..tapi dalam pemilikkan jangka pendek agak mustahil untuk kita mendapat ulasan sebenar..

hangmust: warne putih cun gilerrr.

amantagor: pada saya ex5 paling berbaloi kerana ianya adalah lagi lasak angkat sekerap 100kg selambe. dari selangor ke perak terus ke penang. cukup lasak.berenti isi minyak isap rokok kejap ilang penat.tapi besok pinggang rase nak patah le.itu aje.tapi memang lasak.tak caya pegi tengok apek bawak kepala sawit 200kg lbih dekat kebun aku.haha..

Kaiwoon Lau: brake pad mesti pakai benelli punye ke bro rafi

Rafi Superbike: insyallah

Mohd Azmi: moto baru kua asap. adeh

Rafi Superbike: 4inline bunyik memang sedap diderngr telinga

Rafi Superbike: LOL!

gugu bird: benelli ni bukan dari italy ka. O cuba google. saja dia manufacture in china/malaysia

Aqil Mohammad: Aummmmm Bunyi

Aummmmm

Rafi Superbike: Join their FB group to get more info. TQ

Mohd Zulfadli: Awaiting for the FULL TEST REVIEW!

Cutallloose: bro kilang dier ade kat bukit beruntung. so sebab tuh dier murah ckd bende nie.

matrempitbpjohor: top 224 jew

Djhotdog: Well, the danger is that even though it’s a benelli (an italian company that was already doing badly) it’s still chinese made. We all know chinese quality. Buying a chinese italian motorcycle is like a proton lotus.

Encik Mizie: Ok jer after sales die. sy pakai tx200g yg bodo2 tu pun diorg lyn mcm pakai big bike. ingt pun nk angkt sebiji bn600 nie. top speed leh tahan 240km tgk kat youtube. engine half italy half china. body pun kemas. dgr cite givi buat body motor-motor benelli keeway nie. sbb tu kemas. apa sblm beli nk tgk berapa lama org bleh tahan pakai. kalo tgk kat mudah.my x sampai setahun dah ada bnyk yg 2nd mesti x bagus. huhuhu..

Benelli TnT Titanium
Benelli TnT Titanium

Interesting articles

Other articles of the category "Benelli":

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Motorcycles catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about Motorcycles.