2013 Benelli TNT600 Review & Revving How To Save Money And Do It Yourself!

18 Фев 2015 | Author: | Комментарии к записи 2013 Benelli TNT600 Review & Revving How To Save Money And Do It Yourself! отключены
Benelli TnT Titanium

People Who Liked This Also Liked

Did this help you?

muhd rafi,,moto ni sekarang da 29kп»ї

Joachim: Hi ,Rafi. i would to own this one, i need a perception on your side as you are and done a great job on these reviews, your help be great. feel of riding, sounds and acceleration will be thanksп»ї

Alex Siegram: a total combustion power of 82 HP, TNT 600 is undeniably more powerful both version of Yamaha XJ6 faired one and the … one) by produce a total power of 78 HP. Plus, it costs less what Yamaha XJ6 and XJ6N But the question is, how does this TNT 600 fairs in terms of quality and

KHAIRUL IKHMAL: Terbaik. dah Melaka-Kl. 200kmj. п»ї

Jose Oropeza: Found this. look #Benelli 2013 TNT 600 #LiveToRide. I like it a lot this ItВґs a small powerfull п»ї

KHAIRUL IKHMAL: Benelli Club x de ke?п»ї

shunjingus: buatan china boleh nak beli tapi takut problem bro

Kerul Din: Bro all tggu bro test ride tgk mcm na performance dia. bunyi dah. takut nanti ade atau teknikal problem bunyik sedap jgk..thanks bro !

Gonjol: Bro, takde nak review Honda Wave ke?

fazly hadi: Suprb nk angkat je..hehe

xaceh21x: streetfighter nih,,nice2

Asyraf Bro, antara Benelli tnt 600 dan mana lagi best?

Superbike: Benelli 600 nie harga Ninja 250 RM24K

Mohamad Zakaria: made from??

Rosli: bro.dkt melaka mane eh kedai aksesori yg hanya buka tgh malam. ade keluar pape.tp tak perasan mane.

Kamil Helmy: sama la saya. hahaha merah kita nanti. FB apa ya? link sebab cari tak

peaman: Hairul. Motor ok ke? dah lulus tapi stok tak de. Join FB nanti

mechafrog: keeway, rebadge jadi try check page keeway international, model rk6 600i. kalau kualiti ok apa salahnya. )

bagi aku produk selain jepun/itali/jerman, reliability mmg masalah.

Man: Maaf br0 semua. br0 sya dh motor ni okays ja. xdak pon. cuma bunyi nya standard kurang mgamcam, mcm kosong ja. sya saran kn tkar ekzos yoshi or akra ja. sbb sya baru ni blah rasa skit dri yg asal. lari rngn n kosong. salam..

Bro Rafi. Motor ni dgn er6n mana lagi berbaloi Pandangan peribadi bro la.

mechafrog: as Keeway’s in certain country. main website (not Benelli Keeway) advertised as RK6

Naveen Chandrasekaran: Bro plz do a review


Suasana: macam ada bunyik longgar. ke telinga aku yg salah

R1zuan: 3E$T@BEST

R1zuan: Murah sbb pasang di Malaysia+Part China..Cukai pun murah Harga pun jd la..Terbaik. Klu parts dr china boleh order janji

Tp. tukar Fairing MV AGUSTA F4 2004-2012,exhoust twin ARROW,Handle Bar MV F4,Casis frame dh mcm sama MV F4..ape lg klu nak BERGAYA LAH..Kasi hehehe..Sape nk convert ke MV AGUSTA F4 99% hubungi saya..@(Tinggalkn fon no. dan sy akan

Rafi Superbike: Setuju!

Mirul: nnti boleh pendapat muto ni okey kew x memg dh cantik tpi dari ketahanan dgn top speed xpasti lgi sbb :)

Rafi Superbike: Benelli 600 nie berbaloi

Rafi Superbike: well its stock. will again with aftermarket

tzkhoo: Black looks but the exhaust sound not solid.

Saya respect la en rafi ni hari makin banyak dalam you tube mengenai Sekurang kuranya dapatlah bikers bangga dengan yang diberi.

Benelli TnT Titanium
Benelli TnT Titanium

amin bro. benelli nie jenama bro. adik beradik nie.

skppell: jika terbaik xdak masalah. selepas jualan..alat ganti. menjadi faktor utama saya percaya..masing2 sedang ulasan pemilik tnt600 dalam pemilikkan jangka agak mustahil untuk mendapat ulasan sebenar..

warne putih cun gilerrr.

pada saya ex5 paling kerana ianya adalah lasak angkat sekerap selambe. dari selangor ke terus ke penang. cukup isi minyak isap rokok ilang penat.tapi besok rase nak patah le.itu memang lasak.tak caya tengok apek bawak sawit 200kg lbih kebun aku.haha..

Kaiwoon Lau: brake pad pakai benelli punye ke bro

Rafi Superbike: insyallah

Azmi: moto baru kua adeh

Rafi Superbike: bunyik memang sedap telinga

Rafi Superbike:

gugu bird: benelli ni dari italy ka. O cuba saja dia manufacture in china/malaysia

Mohammad: Aummmmm Bunyi

Rafi Superbike: Join FB group to get more info. TQ

Zulfadli: Awaiting for the FULL REVIEW!

Cutallloose: bro kilang ade kat bukit beruntung. so sebab tuh murah ckd bende nie.

top 224 jew

Djhotdog: Well, the danger is even though it’s a (an italian company that was doing badly) it’s chinese made. We all know quality. Buying a chinese motorcycle is like a proton

Encik Mizie: Ok jer after …. sy pakai tx200g yg tu pun diorg lyn mcm pakai big bike. pun nk angkt sebiji bn600 top speed leh tahan 240km tgk kat engine half italy china. body pun kemas. dgr givi buat body benelli keeway nie. sbb tu apa sblm beli nk tgk berapa org bleh tahan pakai. tgk kat mudah.my x sampai setahun dah ada yg 2nd mesti x bagus. huhuhu..

Benelli TnT Titanium
Benelli TnT Titanium

Interesting articles

Other articles of the category "Benelli":

Twitter-news
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Motorcycles catalog with specifications, pictures, ratings, reviews and discusssions about Motorcycles.