• Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India – specifications Bajaj Auto wis ngenalaken kabeh anyar 2012 edition saka superbike Kawasaki Ninja 650R minggu kepungkur. Kanggo informasi ratumu Bajaj wis dadi adoh didol 3,000 Unit ing kulawarga Ninja, kang sepisanan dikenalaké ing taun 2009. paling anyar 2012 model nderek Bukak saka Ninja 650R ngenalaken ing Juni 2011. Kita kabeh ngerti, Kawasaki punika pamimpin ing babagan mancal olahraga diarahke antarane Rs 2 kanggo 5 lakh karo nuduhake pasar 65 persen. Iki katelu olahraga premium motor bike ngenalaken ing sawisé Kawasaki Ninja 250R lan KTM 200 Adipati. Ora mangu gaya lan konfigurasi bakal ngluwihi biaya iku. Kawasaki Ninja 650R 2012 specifications Four-stroke, Cairan-digawe adhem, DOHC, katup papat, mesin ganda podo 649 cc pamindahan 72 ps @ 8500 daya maksimum RPM 66 Nm torsi @ 7000 RPM torsi maksimum injeksi bahan bakar Digital karo rong badan katup 38mm Keihin 83.0 mm silinder bolongan lan 60.0 mm Stoke 11.3:1 rasio kompresi TCBI karo kontak advance elektronik 15.5 ltrs kapasitas bahan bakar Mulai poto velg karo 1410 basa wheel mm ngarep -120 / 70-17 ZRI7M / C (58W), Mburi-160 / 60 - 17 ZRI7M / C (69W) ban 6 kothak piranti kacepetan dual 300 mm disk ngarep babat petal karo loro rem calipers piston Single 220 mm petal disk mburi karo piston tunggal caliper brake 41 mm teleskop Fork / 120 mm penundaan ngarep Iki bobot curb bike gayane gadhah saka 460.8 lbs lan 31.7 jog ...

    Maca artikel lengkap »
    Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & Specifications
  • 2009 Kawasaki CB1000R - Road Test Terlarang Fun: Honda paling sampeyan ora bisa tuku! Peraga kanggo Kawasaki kanggo bangunan Helikopter becik sing dianggo. kredit utama kanggo uga menehi kita motor / scooter-kaya piranti transportasi otomatis trans-dilengkapi sing wis dadi salah siji saka sing paling gampang-kanggo-kulo Ukurane loro-Wheelers tau. nanging, sajujure, Kawasaki, kok sing nyekeli metu ing us? review ngelem disambut CB1000R marang introduksi ing Eropah taun pungkasan. Nyatane, bike wuda basis CBR1000RR iki rampung kaloro ing 2008 International Bike saka pilihan Taun, lan kita ing U.S. sing sangsoro mancal ora malah njaluk kanggo milih iku! Sawetara kuotasi kacathet saka para ahli Torèt Eropah? "A langkah raksasa kanggo Honda ing kategori wuda,"Ngandika Bike Scandinavia. "Cetha outshines saingan karo mesin sampurna sawijining, rem apik lan jawab cetha. " Penyunting ing Belgium kang Motor Wereldwere merata kebak pujian, malah yen padha njaluk mati kanggo wiwitan reserved: "Ing nomer, CB1000R ora persis Urut saka mancal sing narik babut saka ing sikilmu. Iki ditrapake kanggo loro engine lan sasis. Nanging, nunggang ndadekake kowe kelingan mung apa mancal sacoro apik imbang Honda enom wuda tenan; imbangan sing nambah nganti pas, jawab gampang lan nyenengake. Factor ing torquey, manis-mlaku engine lan ana iku, bike thenaked taun. " Supaya kita mutusaké kanggo ndeleng dhéwé apa kabeh fuss ana bab lan dipesen pesawat Eropah. We finagled mancal saking Kawasaki Austria lan ...

    Maca artikel lengkap »
    2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews
  • kesawang: Moto Guzzi Norge Moto Guzzi Norge wis ing periphery kesadaran saka pit touring kanggo sawetara wektu. Salah siji model liyane striking ing pasar, iku uga mengkono dadi salah siji sing paling diregani lan paling praktis - yen uga salah siji saka abot. Kanthi model anyar dirilis taun kepungkur, minangka bagéan saka gaweyan gampang nglokro kanggo sijine Moto Guzzi ing ide, ing Norge mokal kanggo nglirwakake malah ing pasar touring rame dina. Kaya akeh perusahaan motor Italia, Moto Guzzi iku luar biasa bangga sawijining warisan, lan Norge wis siji utamané khusus. Sampeyan iki dijenengi sakwise GT Norge, groundbreaking perusahaan 1928 model - dhewe dijenengi kanggo airship sing pisanan mabur liwat Kutub Lor. 500cc ing GT Norge rampung kulo test 4,000 mil saka HQ ​​Italia perusahaan kanggo Lapland Norwegia, ing pojok nang lintang caket Uranus. Iku jenis kulo kita ngene golongan minangka Trek salib-Continental epik malah dina iki, lan ing 1928 iki malah liyane supaya diwenehi negara saka dalan. Perusahaan wis titik kanggo mbuktekaken: mburi persiyapan swingarm penundaan sing - pisanan saka sawijining jinis - makarya, lan bisa ngaktifake laku saka jarak luwih saka suwalikipun ènthèng. Engineer Guiseppe Guzzi digawe trip ing patang minggu. Nalika Norge iki reintroduced ing 2005, metu karo fairing terowongan angin-dirancang lan engine v-kembar modern lan accoutrements, lan rampung sing kulo banget padha. Ing statement saka maksud cetha, sanadyan iku ora tanpa ...

    Maca artikel lengkap »
    Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle
  • 2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 | review High-Tech klasik Sawise ninggalake enem taun saka dalan gedhe, Kawasaki wis reentering pasar touring full-sugih karo pehak maju, nostalgically gaya, 2009 Voyager. Kawasaki wis touting Vulcan anyar sing 1700 seri minangka bellwether kanggo mangsa perusahaan ing babagan cruiser, lan reimagined Voyager wis bayar minangka layaran baris kang Mewah kapal penggedhe. Kanthi engine V-long kembar-stroke 1700cc lan bulging 60-an otot riffs mobil noto, ing 1700 Voyager mirip seduluré Amérika husky saka apik papat Voyager XII sing sirna liwat wonten ing 2003. Occidental lemari klambi anyar ing Voyager iku pancing visual ing strategi Kawasaki kang kanggo berkembang Pit motor sing ngarep-arep bakal manfaat sing ora sah ngiwa dening kompetisi-yaiku, dhuwur-tech meter V-kembar powered, lengkap-sugih cruiser. The touring babagan kang alur wutah saiki defies gravitasi sakabèhé populasi sales industri motor kang, lan Kawasaki sumerep income ing wong Thar saddlebags. Perusahaan iki totoan sing otot anyar mil-eater ing lantai showroom bakal bolster kakebalan marang downturn ing. Pembangunan Vulcan 1700 seri (kang uga kalebu ing menowo klasik, Klasik LT lan Nomad) ana gaweyan top-down, pisanan ngarahke ing Voyager. dipikir / campuran tech anyar lawas Voyager kang mesthi sukses ing curb. ical lan (ing paling kwartal) unlamented sing ngarepke pointy, ndhelikke engine, Mini Mini Clement ...

    Maca artikel lengkap »
    2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 Review – Ultimate MotorCycling
  • kawasaki rc166 bike enem silinder saka taun 1960-an Waca liyane ing Honda RC166 250/6. Grand Prix racing ngalami revolusi ing awal 1960-an. Honda nem-silinder teka bebarengan kanthi cepet. Kanggo mriksa metu swara Honda RC166 Six Cylinder ngunjungi link ngisor plus nglakokake. Sing siji mancal mungel manis. Aku krungu siji ing Tengah-Ohio taun sadurunge. iku dikirim. Minangka saka NR kanggo Le Mans plus Bikes Produksi. Kawasaki tindak ing dhuwur pesawat nggawe nem-silinder DOHC Powerplant kasunyatan karo sawijining. Kawasaki mlayu liwat 1960 karo. a 50 cc telung, a 125 cc enem silinder plus V8 kanggo. padha duwe saiki sawetara 5 jaran luwih saka Honda enem. The RC166 saka 1967 punika bike padha. Kawasaki RC166 nem-silinder bike minangka saka pt2 1960: Kawasaki Informasi RC166: Kawasaki RC166 Wallpaper. Telegraph babagan Honda RC166. celukan: komentar: ing 1960, Kawasaki ngetik. mesin racing Jepang padha loman nem-silinder. Bentenipun gedhe tenan ing specification antarane dalan plus lomba mancal ana. Kanggo karya Motocross pit. Kawasaki wiwit ketik motor produksi ing Superbike. 4 Valves kanggo saben silinder: RC143: 1960: Twin: 44 × 41 mm: 124.68 cc (8. Iku Honda pisanan motor produksi nem. Pit motor pisanan sing Kawasaki dibangun karo enem silinder ana RC166 250cc lomba mancal sing digunakake ing. racing kawasaki – part 1. racing kawasaki 1960 ;. Kawasaki 250cc RC166. enem silinder anyar katon. Iku misale jek mancal iki temenan luwih saka RC166. Kawasaki RC166 ringtone. Iki wektu iku Mike Hailwood ...

    Maca artikel lengkap »
    Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s
  • Motorcycles matchless A History Brief saka Marque: matchless The Collier sedulur dibangun mesin sing pisanan ing 1899, lan 1907 padha menang ing Isle of Man TT balapan. Sasampuning panggonan ing 1908, padha menang maneh ing 1909 lan 1910. Sawise produksi Perang Donya I maneh nggunakake mesin saka loro JAP lan MAG . Fri May 24 2013 duhoda76wanadoo.fr jmpot Rally Perancis video video   France April 2013 Good Day, jenengku JT Davis, Aku lan Producer Associate ing Sirene Media lan kita dumunung limang mil saka Amerika Serikat Capitol. We sing prodhuksi seri anyar kanggo Discovery Channel bab mekanik sing ndandani lan mbangun motor Vintage. We Fitur enem (6) pit liwat seri telu-part, saben episode kita rencana kanggo enggo bareng rincian menarik bab motor kang mbutuhake sawetara kasunyatan pamriksa. Aku mengkono riset kanggo nemtokake ing Nilai saka motor ing kondisi waras murni. Ing motor ing episode pisanan iki 1931 Matchless Model X karo Brough Superior Sidecar. Aku wis ditempelake sadurunge lan sawise foto mancal lan pemugaran. Bisa sijine kula ing kontak karo wong sing bisa ngregani iki mancal wis / kirim pemugaran? Aku ngerti iku bakal angel kanggo menehi nilai nyata tanpa ngerti rincian carane mancal wis waras, apa barang kang digunakake lan care dijupuk kanggo nggawa maneh kanggo urip. Nanging, tokoh Ballpark karo Assessment visual bisa ngewangi ing nyediakake informasi akurat kanggo panuduh Discovery Channel. ...

    Maca artikel lengkap »
    Matchless Motorcycles
  • Moto Morini Kanguro lan Dart Paling wong kathah plump siji saka Morini Olahraga utawa Strada model kondhang. Nanging ing ends ngelawan saka ukuran sampeyan bakal nemokake Dart super-ayu lan rufty-tufty Kanguro. Dadi carane nindakake Ken Philp nerangake duwe loro? Aku weruh sing Kanguro ing Earls Court in 1982, lan kesengsem kang ana mati-dalan V-kembar. Aku masalah medical ing 1984, supaya tak nyisihaken saka sawetara pit lan tuku siji iki, pisanan Kanguro kang NLM ing toko. Iku mung katahan arep kapan aku wanted kanggo! Iku marang kula kathah kesenengan mati-dalan, ing éwadéné saka sawijining bobot, lan aku shortie a – 5'5. Aku mung tak nyisihaken mau ing 2003 amarga aku mung duwe 15% kapasitas lung saiki. Aku ora bisa ngomong ana apa-apa sing aku Apa ora kaya bab iku. Aku digunakake kanggo enduros, Trail-nunggang, Weston Beach Race, trials long-distance, lan ing, lan nate katutup 720 mil 20 jam ing acara MCC. In total aku dijamin bab 16,000 mil. Ora ana masalah nyata, mung sing padha lepat! Sapa tuku Kanguro kudu tetep langit-model X pisanan. X1 lan X2 duwe pigura tubular, lan X retak pigura ing titik footrest tengen. X1 wis pitulungan ana. Asline mung AC cahya, supaya output beda-beda gumantung karo kacepetan engine. Iku uga sistem cahya 6-volt, karo baterei VERY cilik! dadi, Duwe diduweni Kanguro saka anyar, Aku tenan iki tertarik karo motor. Aku banjur weruh foto sing Dart anyar ing penet, lan ora ...

    Maca artikel lengkap »
    Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk
  • Cukup liyane weblog WordPress.com 2004 Big Dog Ridgeback Fonzie ngandika: Aku ketemu Ridgeback dadi macem, roaring lan utomo tingling - banjur maneh, sing uga mung dadi cd balung mburi sandi smashing bebarengan (ing cara sing apik) - choppers kaku ora temenan dadi nyaman lan jinis montor hard-assed kaya nuduhake toleransi pain ing raucous lan akeh banget chromed kinda cara. Ya, Aku ngerti sing Motorcycle.Com iku dudu panggonan bikers teka maca bab jaran wesi paling anyar, nanging padha bakal yen aku bisa bantuan iku. Montor sing motor lan yen sampeyan bisa tresna ing Concours, nalika ridiculing iku ing wektu sing padha, sampeyan mbokmenawa ngerti ngendi sing kita ing donya Helikopter sing teka saka. dadi maneh, ya, iki motor lan iku kéwan! Dig metu sing berlapis kathok cendhak spandex nunggang lan cangkir protèktif lanang wadon, motor iki bakal nyoba kanggo break. Yen urip karo kabeh bit Panjenengan utuh, sampeyan mbokmenawa bakal teka ngarep karo sawetara liyane nomer telpon saka kiwa lan kowé bakal duwe dongeng gedhe marang kanggo bocah ... Ok, Mungkin ora dicekel bocah, nanging konco bakal seneng krungu 'em. Kajaba sing siji bab wektu nalika padha terdampar ing thanks boulevard kanggo tank cadangan cilik ing Ridgeback lan mung nomer sing tak kanggo omah sawetara wong lanang kang saka ing klub Brothers; banjur ora kepengin krungu crita. Sorry, mikir bab iku. Rolling-in karo wheelbase saklawasé 9 kaki lan pamindahan 1750cc, Big Dog Ridgeback punika turner sirah ...

    Maca artikel lengkap »
    2004 Big Dog Ridgeback Motortrend
  • KTM 450 Rally Replika Cepak pesen Kathmandu 450 Rally Replika bakal rauh bakal kasedhiya kanggo masyarakat, nanging ora cetho yen bakal teka menyang US. KTM notched sawijining 13 consecutive Rally Dakar menang ing 2014, karo Marc Coma pagawean meh rong jam ahead saka kompetisi kang paling cedhak. gegaman Spaniard kang ana versi dianyari KTM kang 450 Rally bike, versi kang account Orange wis announced bakal rauh bakal kasedhiya kanggo masyarakat. Kathmandu 450 Rally Replika fitur pigura redesigned lan dianyari ergonomics, suspènsi mburi anyar lan lomba-buktiaken, engine 450cc fuel-nyuntikaken. Kanggo tugas ing rapat umum Replika nerangake karo bahan bakar-kompa lan kaping nawakke ngarep lan mburi uga kanggo ngluwihi sawetara. Rega arep, minangka dituduhake dening press release ngisor, iku EUR 24,000, kang minangka saka nulis artikel iki ngowahi kanggo sak $32,988. Iku ora cetho apa Rally Replika bakal kasedhiya ing pasar US. – MotoUSA Byron Wilson Model anyar saka KTM 450 mesin Rally in livery pabrik debut ing Oktober ing rapat umum Maroko minangka test pisanan lan pungkasan ing kahanan lomba. mesin iki banjur tundhuk njupuk ing test pokok ing Dakar, lan mancal lunga ing bisa flawlessly saindhenging lomba 9,000km karo Marc Coma ing Papan kanggo njupuk menang consecutive 13 KTM kang. Minangka model sadurungé saka mesin rapat umum iki dibangun kanggo jaman 690cc, mesin anyar iki dirancang saka lemah nganti bisa cocog kanggo Dakar dina ...

    Maca artikel lengkap »
    KTM 450 Rally Replica Available to Order – Motorcycle USA
  • 2013 MV Agusta F3 First Ride Ing pasuryan saka slump sales sportbike global, Butik Italia account motor MV Agusta wis ngarahake kanggo revitalize pasar Men supersport stagnant karo F3 sawijining bubar dirilis. Powered dening 675cc engine telung-silinder Ultra-kompak, F3 ing ($13,999) wis Eropah liyane njupuk ing cara sing paling apik kanggo teka saka Bias kanggo Rembang. VISION dadi kasunyatan Lair papat taun sadurungé, F3 punika ngimpi pungkasan presiden MV kang, Claudio Castiglioni, sing bayar sportbike telung silinder sadurunge sirna pungkasan mangsa panas saka kanker. Ngelingi sajarahé ngoyod ing racing dalan, mesin iki dirancang kanggo kompetisi lan panjaluk World Supersport - seri balap global sing MV plans kanggo saingan ing minangka awal mangsa minangka sabanjuré. Ing keluwihan 20 yuta Euros iki funneled menyang project karo kabeh desain tangani ing omah ing markas MV ing Italia lor. Inti saka F3 punika Cairan-digawe adhem, apik engine telung-silinder karo kepala 12-tutup (kabeh klep sing fabricated saka titanium) spun dening camshafts chain-mimpin kembar. Saben silinder migunakake bore lan stroke relatif liwat-alun ukuran saka 79.0 x 45.9mm, squeezing daya bahan bakar kanggo aspek saka 13:1. Engine kang ngisor-mburi ngandhut desain unik kang crankshaft giliran mundur. Iki mbantu netralake inersia nerusake saka motor ing gerakan nggawe liyane maneuverable ing kecepatan engine dhuwur, MV ngandika. Kaya paling iku Italia, wangun nderek fungsi ...

    Maca artikel lengkap »
    2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

Kabeh sekat direktori

Entries anyar
20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing kesawang: Moto Guzzi Norway Miss Motorcycle
Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle

kesawang: Moto Guzzi Norge Moto Guzzi Norge wis ing periphery kesadaran saka pit touring kanggo sawetara wektu. Salah siji model liyane striking ing pasar, uga mengkono ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing Motorcycles matchless
Matchless Motorcycles

Motorcycles matchless A History Brief saka Marque: matchless The Collier sedulur dibangun mesin sing pisanan ing 1899, lan 1907 padha menang ing Isle of Man TT balapan. Dipuntedahaken ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing Moto Morini Kanguro lan Dart – Klasik Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk
Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

Moto Morini Kanguro lan Dart Paling wong kathah plump siji saka Morini Olahraga utawa Strada model kondhang. Nanging ing ends ngelawan saka ukuran sampeyan bakal nemokake super-ayu ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing 2004 Big Dog Ridgeback Motortrend
2004 Big Dog Ridgeback Motortrend

Cukup liyane weblog WordPress.com 2004 Big Dog Ridgeback Fonzie ngandika: Aku ketemu Ridgeback dadi macem, roaring lan utomo tingling - banjur maneh, sing uga mung dadi balung mburi sandi ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing 2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Siklus saka Tampa Bay
2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

2013 MV Agusta F3 First Ride Ing pasuryan saka slump sales sportbike global, Butik Italia account motor MV Agusta wis ngarahake kanggo revitalize Men supersport stagnant ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing Moto Giro Vintage Motorcycles
Moto Giro Vintage Motorcycles

'66 Sears Gilera 106 Moto-Giro California sawetara sasi adoh, nanging iki wektu sampurna kanggo miwiti planning lan aku duwe panggonan kang gedhe kanggo miwiti. A 1966 Gilera 106. mathuk ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing motos mini Blata
Blata mini motos

motos mini Blata Blata – pit sarwa kanggo budding stars. Gumantung ing jinis apa saka motos mini blata sampeyan duwe, mesin beda-beda kanggo nganti 13HP lan sampeyan bisa nelpon bebarengan ing 50mph ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing Bajaj review males 220cc
Bajaj avenger 220cc review

Report isi Bajaj males 220cc review Presentation Transcript Bajaj Avenger 220cc Review We nggawa kabar dikonfirmasi Bukak saka Avenger 220 15 Juni lan ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing 1969 BSA 441 Victor Special – Motorcycles Inggris klasik – Classics motor
1969 BSA 441 Victor Special – Classic British Motorcycles – Motorcycle Classics

Content related Barry Porter kang Benelli Sei 750 Barry Porter rembagan ndhuweni lan nunggang Benelli Sei 750. Ditemokaké ing eBay: 1963 BSA Thunderbolt Wandering liwat penthengan ...

20.06.2015. Pengarang: . Comments Off ing 1991 BMW 850 V12 6 Kacepetan Home Page
1991 BMW 850 V12 6 Speed Home Page

1991 BMW 850 V12 6 kacepetan 1991 BMW 850 6 kacepetan. 28K miles, Sajarah pemilik Penagih wiwit anyar. Dikenal déning akèh minangka salah siji conto urip paling apik lan 8 seri, mobil iki wis ...

Kawasaki
20 Jun 2015 | Comments Off ing 2009 Kawasaki CB1000R Road Test Review- Reviews Kawasaki CB1000R Motorcycle
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Kawasaki CB1000R - Road Test Terlarang Fun: Honda paling sampeyan ora bisa tuku! Peraga kanggo Kawasaki kanggo bangunan Helikopter becik sing dianggo. kredit utama kanggo uga menehi kita motor / scooter-kaya piranti transportasi otomatis trans-dilengkapi sing wis dadi salah siji saka sing paling gampang-kanggo-kulo Ukurane loro-Wheelers tau. nanging, sajujure, Kawasaki, kok sing nyekeli metu ing us? review ngelem disambut CB1000R marang introduksi ing Eropah taun pungkasan. Nyatane, bike wuda basis CBR1000RR iki rampung kaloro ing 2008 ...

Maca artikel lengkap »
20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki rc166 enem silinder mancal saka taun 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

kawasaki rc166 bike enem silinder saka taun 1960-an Waca liyane ing Honda RC166 250/6. Grand Prix racing ngalami revolusi ing awal 1960-an. Honda nem-silinder teka bebarengan kanthi cepet. Kanggo mriksa metu swara Honda RC166 Six Cylinder ngunjungi link ngisor plus nglakokake. Sing siji mancal mungel manis. Aku krungu siji ing Tengah-Ohio taun sadurunge. iku dikirim. Minangka saka NR kanggo Le Mans plus Bikes Produksi. Kawasaki tindak ing dhuwur pesawat nggawe nem-silinder DOHC Powerplant kasunyatan karo sawijining. Kawasaki mlayu liwat ...

Maca artikel lengkap »
20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Ninja 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Carane nggawe & apa Kabeh!
Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed 280km/h How To Make & Do Everything!

Apa sampeyan mikir babagan video iki? Zsotyesz87: na godhong komentar:D izaky2011: kaya bike bapakku! Jhon Camille Vergel: Para iki kanca QE? Aku sertgent: supaya R6 menang bediang80: isih jotosan engine utawa apa?? Fr3shChriS13: ok kayane ima njaluk R6 yamaha. 2006 kanggo wiwitan baja vin: freak Suci aku pengin mancal dadi ala, iki ndadekake mobil katon kaya tank. leo Motte: asu mano kaya sampeyan bisa terus sing monster kanggo 280 cara!!ngimpi pbmax: Bike muni sange. john keuangan: bullshat ...

Maca artikel lengkap »
20 Jun 2015 | Comments Off ing 2005 Kawasaki Silverwing Spek eHow
2005 Honda Silverwing Specs eHow

2005 Kawasaki Silverwing Spek trims ing 2005 Kawasaki Silver Wing punika touring scooter loro penumpang sing rawuh ing loro trims, model basa Silver Wing lan Silver Wing ABS. Model basa sumadhiya nèng werna ireng lan titanium nalika model ABS sumadhiya nèng werna duotone saka ireng / salaka lan titanium / salaka. Panel instrumen nawakake fitur dhasar kaya trip Odometer, warning tingkat bahan bakar lan jam. Bentenipun mung utama antarane loro model iku model ABS nawakake ...

Maca artikel lengkap »
20 Jun 2015 | Comments Off ing Repsol Honda – video Wikipedia
Repsol Honda – Video Encyclopedia

Repsol Honda History [ sunting ] ing 1995 tim ngetik 3 rider antrian karo Mick Doohan. Alex Crivillé lan Shinichi Itoh nunggang Honda NSR500. Mick Doohan menangaké Piala Donya kanggo kaping pindhone ing baris ing Argentina. karo siji lomba ngiwa kanggo pungkasan mangsa karo pitu menang lomba, Alex Crivillé rampung mangsa papat karo 1 menang lomba nalika Shinichi Itoh rampung kalima sakabèhé. Papat rider line-up terus ing 1997 karo Michael Doohan. Alex Crivillé lan Tadayuki Okada ...

Maca artikel lengkap »
19 Jun 2015 | Comments Off ing Day6 review ngimpi komuter Bike
Day6 dream review Bike Commuters

Day6 Dream Review Ban ngarep / mburi Kenda Komfort 26 x 1.95 Rim wall Double, CNC sidewall, alloy Casette Shimano Derailleur Ngarep / samping Shimano Altus 21 kacepetan Man SRAM MRX Comp + Freewheel Shimano Back Day 6 Custom Injection Nyetak - karo bangkekan lan Pack travel Integrasi bobot Kira-kira 35 34 Wheel Base 51 " bobot Limit 250 mina Rider Size 5'4 "- 6'3" Kira-kira Rider Size 4'8 "- 5'7" Kira-kira Werna kobalt Blue, metallic Burgundy Ing pirang-pirang dina saka ...

Maca artikel lengkap »
19 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Mratandhani a New 250cc V-Twin Bike, The VTR
Honda Announce a New 250cc V-Twin Bike, The VTR

Kawasaki Mratandhani a New 250cc V-Twin Bike, The VTR Kawasaki wis dirilis sawetara rincian 250cc v-kembar entri-tingkat mancal sing anyar, ing VTR, kang muni kaya telung huruf kita wis krungu akeh wektu sadurunge. bingung? Sampeyan bakal rauh lali kebingungan nalika maca ing press release ngisor. Kita ketemu iku hard kanggo weteng dhéwé, perkawis kaya Komponen penundaan-kualitas Gamelan metu dalan bumpy lan nggawe VTR anyar nyenengake kanggo kabeh-dina nunggang. , senadyan sanadyan sing, kita aja ...

Maca artikel lengkap »
19 Jun 2015 | Comments Off ing Ben
Ben

Ben kang Electric Motorcycle (B.E.M) Update 8/12 Nitih mancal bisa dina senadyan masalah baterei. Aku dituku Pack 72V LifePo saka solusi daya Elite. Nerangake karo sensor kanggo saben sel lan komputer sing nampilake suhu, voltase, kapasitas. Sampeyan ngirim wis upgrade gedhe. Nanging, Aku nggawe omah baterei anyar saka ngeruk lan aku ora welder paling supaya njupuk wektu dawa. Banjur sawise aku tak sing rampung lan kecanthol kabeh munggah. Aku nyebul munggah komputer hak ing ...

Maca artikel lengkap »
19 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Ninja 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India
Honda CBR 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India

Kawasaki Ninja 150R review, test kulo Tag "Ninja" ora kudu ora pati jelas sing mancal olahraga metu-lan-metu. dadi banjur, apa karakter ora bayi Ninja, olahraga Ninja 150R? Kita weruh karo Honda Ninja 250R, ing "Ninja” tag jeneng ora kudu ora pati jelas sing mancal olahraga metu-lan-metu. dadi banjur, apa karakter ora bayi Ninja, olahraga Ninja 150R? A cepet pisanan kulo marang kita idea sing padha. Malah sawise dibintangi dawa lan hard ing Ninja 150R, misale jek kaya Klone 250. The headlamp Y-shaped, ...

Maca artikel lengkap »
19 Jun 2015 | Comments Off ing 2006 Kawasaki VFR800 interceptor
2006 HONDA VFR800 INTERCEPTOR

2006 Kawasaki VFR800 interceptor – #x0024;7650 (North Denver) We lagi njupuk nyedhaki lan nyedhaki spring. wektu sampurna kanggo uncalan wentis liwat motor anyar! A VFR bakal pilihan optimal kanggo Urut saka bab. lan minangka mung dadi mengkono, Aku wis entuk siji for sale! dadi, ing ijol-ijolan kanggo awis hard-entuk aku bakal menehi motor sing wis modifikasi duwe karep mangan sawetara rampung, uga kang dipercaya minangka rock saben Panjenengan. Iki kaloro VFR generasi 6th Aku wis diduweni, ...

Maca artikel lengkap »
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.