Aprilia NA 850 Mana lan Honda NC 700 S DCT Motorcycles

19 Jun 2015 | Pengarang: | Comments Off ing Aprilia NA 850 Mana lan Honda NC 700 S DCT Motorcycles

 

Aprilia Mana X

Description :

Apa sing genggaman lan ngalih yen ing teknologi bisa nindakaken? Motorcycles otomatis sing dadi luwih saiki, nanging apa sing padha migunani, kang mbok menawa rightly lan eyesore? Variator lan dual-genggaman transmisi ing comparison.

A babagan ageng kendaraan mentas diprodhuksi ing industri otomotif godhong garis Déwan karo transmisi otomatis.

Stammtisch kanggo digawe panas rembugan amenity iki wis, kanggo taun maneh, lan watesan saka kamardikan utawa gearshift reprehensible laments knthi angel wong. Luwih ngelawan cilik. Dibandhingake karo tranmisi manual janjinipun modern otomatis gain comfort lan ease ing, lan ing paling Tambah ing dinamika.

Kabeh iku sing wis tau mimpin mobil karo tranmisi kopling dual bakal konfirmasi iki passionately.

Montor otomatis karo motorcyclists, Nanging guyonan, ing paling, ketemu karo skepticism dening watesan saka kabeh "urip filsafat motorbike" wis nyebut. Nanging yen sing gojag-gajeg tau tau weruh bike kuwi banjur lan carane apik karya sing? Kawasaki pracaya ing paling ing gaya aktif lan VFR dilengkapi 1200 lan Crosstourer uga-low budget motor.

NC 700 S lan X, metu biaya tambahan 1000 Euros karo transmisi dual-genggaman otomatis (DCT).

Iki dubious ing ngarsane kombinasi pisanan saka motor sarujuk karo lavishly diprodhuksi pindho genggaman menyang Panggonan mung nalika katon ing scooter Honda Integra .

Iku adhedhasar engine padha lan pigura basis lan, ing kontras kanggo kompetisi mung sing nganggo tranmisi pindah dual-genggaman klasik.

The NC 700 S DCT bisa externally bok manawa ora nuduhake hubungan skuter sing. Nanging iki strategi Sato anyar lan inovatif antarane scooter lan motor ora. wiwit 2007, Aprilia Mana ing pamblokiran miwiti.

Panjenengan engine 90-degree V2 karo 839 sentimeter kubik saka Gilera GP 800 scooter lan angsal teknis meh panggah.

Ing aspek transmisi terus-terusan diganti sabuk drive. Mung mundhakaken gas lan ngleyang lancar antarane negara. Nanging siji kudu, Nanging, njupuk roller karet khas efek band ing mundhut.

Nanging sing saiki wis skuter 50-cc dhuwur-revving ing ngarep mata lan kuping ing salah, ageng.


Konsep sakabèhé saka mana wis panginten liwat ing rinci lan

harmonious. A meksa ing knobs, lan Aprilia V2 karo paling 76 hp daya crankshaft bubbling arep kuwat.

Ing Soundscape iki ora ana siji mikiraken scooter a. visual, Mana ndadekake tanggung ing finesse Italia lan emosi, nggawe percoyo ing offline klempakan karo workmanship lan sange fitur nggoleki fitur kayata luwes dening tips eccentric sikil brake pedal lan pindah lever.

sakabèhé, ing ergonomics ing tingkat dhuwur, senadyan amba singing nyuda subtle ora cukup tengen kanggo handlebars relatif dhuwur-dipasang. Apa kuwi motor scooter nyenengake? Supaya wani gas nguripake munggah, genggaman centrifugal lan kiwa kanggo nyoba kanggo meksa penutupan.

sprint Semangat ahead Aprilia. Pancet karo kacepetan ingkang konstan, motor accelerates pemikir Mana lan punchy. Ora wonder, amarga tingkat kacepetan basa dhuwur menehi torsi akeh ing sembarang wektu advance, kang, Nanging, diiringi getaran kuwat.

Ngeculke kabeh papindhahan, siji bisa menehi hasil tanggung karo baris becik. kanggo 229 total bobot kg, ing mana mulyo uncalan ing ngiringake Handy ndudohke, banjur, ditulung dening fungsi Tires Pirelli banget, stoic lan stabil orbit sing.

Sawise mung setengah drive test jam liwat Black Forest, siji kamulyan minangka motorcyclist tradisionalis pinten sampeyan bisa nindakake tanpa operasi nyata karo nanggepi ono kanggo mbukak owah-owahan.

Senajan ora Ultra-langsung, nanging dhawuh cukup armada ing penerapan propulsi gas wis diputer bagean pinunjul. Telung mode otomatis (Touring, rain, olahraga) kasedhiya lan beda-beda utamané ing sawetara kacepetan dhasar. Sapa sing kepengin kanggo nemtokake rasio dhewe, iki minangka karo Honda manual pilihan ngalih utawa mlaku pedal menyang dikenal (tambahan Kawasaki: 250 Euro) apa.

Nalika Mana pitu rasio pindah wis disetel kasedhiya sequentially. Lan sabab kanggo ngganti jarak antarane katrol utami. fitur iki, Nanging, kudu ora ana, ing Variator harmonizes loro nalika nyepetake lan nalika coasting apik karo engine V2.

Malah torsi engine brake ing katup Ana nggoleki iso digunakke. Ciloko kesenengan nyopir miturut efek band karet? pancen ora.

Clouded kabungahan nyopir liwat ciri Damping rodo discordant.

Regane-mudhun garpu wis dirungokake banget nyenyet, lan luwes ing spring Preload lan kejut mbalek, tataran meksa adoh banget kurang. Ing aspal ala wiwit nglakoake kurva mana mlaku, verhagelt siji baris karo lampahing reprehensible. Sing paling cantik elek.

Nanging downright mbebayani yaiku ABS milih kanggo lelungan karo pillion penumpang. Unpack calipers Brembo radial ing mode siji rabidly ing cakram gedhe lan wektu tundha kanthi interval kontrol nggoleki, sistem antilock brake rampung aman, operasi loro-wong ing rollover nalika rem tanpa melu-melu driver meh kudu ono. The NC 700 S DCT bisa luwih apik.

Nanging iku pisanan pisanan.

A bakul Kawasaki disebut engine saka NC bab layang daya sawetara dina kepungkur minangka mesin diesel lan kenek pucuk ing sirah. Umumé mancal iki ngrumiyini ing gamblang meh. Nginggilaken miwiti obah, krasa penak.

Ergonomically kabeh iku ing panggonan, lan uga kanggo tataran permanen lepat. Sawisé miwiti engine, ing jero, adoh-maju-condong Podo Twin marang goal langsung: pragmatism lan frugality.

Ing handlebar mburi tengen kowe milih salah siji saka loro mode driving: D kanggo operasi normal, S kanggo dicokot locomotion sportier.

Pindah kapisan melu otomatis sawise wektu tundha. A corak ati saka katup lan, oops, mbukak ndadekake lan kabisat banget motivasi maju. Ing tandhing ing lalu lintas punika senadyan 48 maksimum daya hp kanggo kesenengan nyata. Cantik nyengsemaken carane cepet cepet saka ngadeg kasil.

Nanging njaba kutha ndarbeni NC kuwalitas. Nalika dheweke nduweni mana minangka kamar panyimpenan iso digunakke ing tank goblok kanggo gawan (ing NC ora pas helem full-pasuryan, mana ing).

Dheweke uga dirungokake sasis Ngartekno luwih apik tinimbang Aprilia. Athletic, nanging ora banget nyenyet mbuktekaken kejut lan percabangan conventional. trek bumpy sing cetha unexcited minangka nguwasani Italia, lan manageability Honda, thanks kanggo pusat menehi kurang saka gravitasi, lan ing éwadéné ing bobot sepuluh kilo kanggo varian standar saka NC 700 S isih kolosal.

Malah ing lereng ngisor tetep pancet ing baris diangkah. Lan yen sing wis miscalculated sadurunge kurva sawetara, disk wiwit maju maneh mlaku lan aman karo bantuan saka ABS tumata.

pasukan manual dibutuhake iku, Nanging, dibandhingake mana dhuwur banget.

Lan saiki dianggo minangka transmisi genggaman dual? Inggih, iku uga marang cahya lan Shadow. Ing pancet olahraga Nggeser otomatis banget lancar lan cepet dhuwur.

Gumantung ing posisi katup dadi kacepetan Sairing kurang utawa luwih.

trek Curvy karo dadi nyenyet sing sabar sethitik saka kabeh sing karo otomatis nyambung fungsi relief murni lan gain comfort.

Amarga kadhangkala ngalih mati kanthi otomatis, utamané ing D-mode, sadurungé kurva ing posisi katup pancet isih munggah pindah, lan banjur ing kurva Bias nalika nglamar downshift gas langsung maneh.

Iki compels kanggo mbenerake setir karu. Ing mode S, akeh bends rampung luwih amarga kursus Sejatine dadi ing.

Nanging bisa rampung kene uga sing ndadak sak percepatan lanang ngiringake lengkap siji pindah iku luwih, kang nimbulaké paling gangguan. driver wis mangkono disebut marang kanggo ngganti menyang kahanan iki utawa kanggo ngalih menyang mode manual. Utamané sadurunge masukan lokal dianjurake supaya manfaat iki downshift torsi engine rem wiwit pindah enem kanggo mung liwat 60 km / h tetep melu.

Wekasanipun ing kutha pranala pancet ngganggu, toggling biasane rasah antarane Kursus. Punika Aprilia kanggo numpak luwih nyaman lan manteb ing ati ing jumlah sing sifat, utamané kanca saka comfort lestarekake. On TCTerms nanging Kawasaki panèn amarga biaya kurang pangopènan lan konsumsi bahan bakar kurang kanggo menang.

More from kategori punika

artikel-artikel menarik

tagged as:

artikel liyane kategori "Aprilia":

Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.