author page dima

This author did not leave information about yourself

Nickname: Dima

All articles dima:

Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & specifications

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & specifications
Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & Specifications

Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India – specifications Bajaj Auto wis ngenalaken kabeh anyar 2012 edition saka superbike Kawasaki Ninja 650R minggu kepungkur. Kanggo informasi ratumu Bajaj wis dadi adoh didol 3,000 Unit ing kulawarga Ninja, kang sepisanan dikenalaké ing taun 2009. paling anyar 2012 model nderek Bukak saka Ninja 650R ngenalaken ing Juni 2011. Kita kabeh ngerti, Kawasaki punika pamimpin ing babagan mancal olahraga diarahke antarane Rs 2 kanggo 5 lakh karo nuduhake pasar 65 persen. Iki katelu olahraga premium motor bike ngenalaken ing sawisé Kawasaki Ninja 250R lan KTM 200 Adipati. Ora mangu gaya lan konfigurasi bakal ngluwihi biaya iku. Kawasaki ...

Maca artikel lengkap »

2009 Kawasaki CB1000R Road Test Review- Reviews Kawasaki CB1000R Motorcycle

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2009 Kawasaki CB1000R Road Test Review- Reviews Kawasaki CB1000R Motorcycle
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Kawasaki CB1000R - Road Test Terlarang Fun: Honda paling sampeyan ora bisa tuku! Peraga kanggo Kawasaki kanggo bangunan Helikopter becik sing dianggo. kredit utama kanggo uga menehi kita motor / scooter-kaya piranti transportasi otomatis trans-dilengkapi sing wis dadi salah siji saka sing paling gampang-kanggo-kulo Ukurane loro-Wheelers tau. nanging, sajujure, Kawasaki, kok sing nyekeli metu ing us? review ngelem disambut CB1000R marang introduksi ing Eropah taun pungkasan. Nyatane, bike wuda basis CBR1000RR iki rampung kaloro ing 2008 International Bike saka pilihan Taun, lan kita ing U.S. sing sangsoro mancal ora malah njaluk kanggo milih iku! Sawetara kuotasi kacathet saka para ahli Torèt Eropah? “A giant step for Honda in ...

Maca artikel lengkap »

kesawang: Moto Guzzi Norway Miss Motorcycle

Кubric: Moto Guzzi | 20 Jun 2015 | Comments Off ing kesawang: Moto Guzzi Norway Miss Motorcycle
Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle

kesawang: Moto Guzzi Norge Moto Guzzi Norge wis ing periphery kesadaran saka pit touring kanggo sawetara wektu. Salah siji model liyane striking ing pasar, iku uga mengkono dadi salah siji sing paling diregani lan paling praktis - yen uga salah siji saka abot. Kanthi model anyar dirilis taun kepungkur, minangka bagéan saka gaweyan gampang nglokro kanggo sijine Moto Guzzi ing ide, ing Norge mokal kanggo nglirwakake malah ing pasar touring rame dina. Kaya akeh perusahaan motor Italia, Moto Guzzi iku luar biasa bangga sawijining warisan, lan Norge wis siji utamané khusus. Sampeyan iki dijenengi sakwise GT Norge, groundbreaking perusahaan 1928 model – itself named for the airship that was ...

Maca artikel lengkap »

2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 review – Ultimate motor

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 review – Ultimate motor
2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 Review – Ultimate MotorCycling

2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 | review High-Tech klasik Sawise ninggalake enem taun saka dalan gedhe, Kawasaki wis reentering pasar touring full-sugih karo pehak maju, nostalgically gaya, 2009 Voyager. Kawasaki wis touting Vulcan anyar sing 1700 seri minangka bellwether kanggo mangsa perusahaan ing babagan cruiser, lan reimagined Voyager wis bayar minangka layaran baris kang Mewah kapal penggedhe. Kanthi engine V-long kembar-stroke 1700cc lan bulging 60-an otot riffs mobil noto, ing 1700 Voyager mirip seduluré Amérika husky saka apik papat Voyager XII sing sirna liwat wonten ing 2003. The Voyager’s new Occidental wardrobe is the visual hook ...

Maca artikel lengkap »

Kawasaki rc166 enem silinder mancal saka taun 1960-an

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki rc166 enem silinder mancal saka taun 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

kawasaki rc166 bike enem silinder saka taun 1960-an Waca liyane ing Honda RC166 250/6. Grand Prix racing ngalami revolusi ing awal 1960-an. Honda nem-silinder teka bebarengan kanthi cepet. Kanggo mriksa metu swara Honda RC166 Six Cylinder ngunjungi link ngisor plus nglakokake. Sing siji mancal mungel manis. Aku krungu siji ing Tengah-Ohio taun sadurunge. iku dikirim. Minangka saka NR kanggo Le Mans plus Bikes Produksi. Kawasaki tindak ing dhuwur pesawat nggawe nem-silinder DOHC Powerplant kasunyatan karo sawijining. Kawasaki mlayu liwat 1960 karo. a 50 cc telung, a 125 cc enem silinder plus V8 kanggo. padha duwe saiki sawetara 5 jaran luwih saka Honda enem. The RC166 saka 1967 punika bike padha. Honda RC166 six-cylinder bike as of ...

Maca artikel lengkap »

Motorcycles matchless

Кubric: menarik | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Motorcycles matchless
Matchless Motorcycles

Motorcycles matchless A History Brief saka Marque: matchless The Collier sedulur dibangun mesin sing pisanan ing 1899, lan 1907 padha menang ing Isle of Man TT balapan. Sasampuning panggonan ing 1908, padha menang maneh ing 1909 lan 1910. Sawise produksi Perang Donya I maneh nggunakake mesin saka loro JAP lan MAG . Fri May 24 2013 duhoda76wanadoo.fr jmpot Rally Perancis video video   France April 2013 Good Day, jenengku JT Davis, Aku lan Producer Associate ing Sirene Media lan kita dumunung limang mil saka Amerika Serikat Capitol. We sing prodhuksi seri anyar kanggo Discovery Channel bab mekanik sing ndandani lan mbangun motor Vintage. We Fitur enem (6) bikes ...

Maca artikel lengkap »

Moto Morini Kanguro lan Dart – Klasik Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

Кubric: Moto Morini | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Moto Morini Kanguro lan Dart – Klasik Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk
Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

Moto Morini Kanguro lan Dart Paling wong kathah plump siji saka Morini Olahraga utawa Strada model kondhang. Nanging ing ends ngelawan saka ukuran sampeyan bakal nemokake Dart super-ayu lan rufty-tufty Kanguro. Dadi carane nindakake Ken Philp nerangake duwe loro? Aku weruh sing Kanguro ing Earls Court in 1982, lan kesengsem kang ana mati-dalan V-kembar. Aku masalah medical ing 1984, supaya tak nyisihaken saka sawetara pit lan tuku siji iki, pisanan Kanguro kang NLM ing toko. Iku mung katahan arep kapan aku wanted kanggo! Iku marang kula kathah kesenengan mati-dalan, ing éwadéné saka sawijining bobot, lan aku shortie a – 5'5. Aku mung tak nyisihaken mau ing 2003 amarga aku mung duwe 15% kapasitas lung saiki. ...

Maca artikel lengkap »

2004 Big Dog Ridgeback Motortrend

Кubric: Big Dog | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2004 Big Dog Ridgeback Motortrend
2004 Big Dog Ridgeback Motortrend

Cukup liyane weblog WordPress.com 2004 Big Dog Ridgeback Fonzie ngandika: Aku ketemu Ridgeback dadi macem, roaring lan utomo tingling - banjur maneh, sing uga mung dadi cd balung mburi sandi smashing bebarengan (ing cara sing apik) - choppers kaku ora temenan dadi nyaman lan jinis montor hard-assed kaya nuduhake toleransi pain ing raucous lan akeh banget chromed kinda cara. Ya, Aku ngerti sing Motorcycle.Com iku dudu panggonan bikers teka maca bab jaran wesi paling anyar, nanging padha bakal yen aku bisa bantuan iku. Montor sing motor lan yen sampeyan bisa tresna ing Concours, nalika ridiculing iku ing wektu sing padha, you probably understand where those of us in the chopper world are coming ...

Maca artikel lengkap »

KTM 450 Rally Replika Cepak pesen – Motorcycle USA

Кubric: KTM | 20 Jun 2015 | Comments Off ing KTM 450 Rally Replika Cepak pesen – Motorcycle USA
KTM 450 Rally Replica Available to Order – Motorcycle USA

KTM 450 Rally Replika Cepak pesen Kathmandu 450 Rally Replika bakal rauh bakal kasedhiya kanggo masyarakat, nanging ora cetho yen bakal teka menyang US. KTM notched sawijining 13 consecutive Rally Dakar menang ing 2014, karo Marc Coma pagawean meh rong jam ahead saka kompetisi kang paling cedhak. gegaman Spaniard kang ana versi dianyari KTM kang 450 Rally bike, versi kang account Orange wis announced bakal rauh bakal kasedhiya kanggo masyarakat. Kathmandu 450 Rally Replika fitur pigura redesigned lan dianyari ergonomics, suspènsi mburi anyar lan lomba-buktiaken, engine 450cc fuel-nyuntikaken. For rally duty the Replica comes with a front and rear fuel-pump and multiple tanks as ...

Maca artikel lengkap »

2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Siklus saka Tampa Bay

Кubric: Agusta | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Siklus saka Tampa Bay
2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

2013 MV Agusta F3 First Ride Ing pasuryan saka slump sales sportbike global, Butik Italia account motor MV Agusta wis ngarahake kanggo revitalize pasar Men supersport stagnant karo F3 sawijining bubar dirilis. Powered dening 675cc engine telung-silinder Ultra-kompak, F3 ing ($13,999) wis Eropah liyane njupuk ing cara sing paling apik kanggo teka saka Bias kanggo Rembang. VISION dadi kasunyatan Lair papat taun sadurungé, F3 punika ngimpi pungkasan presiden MV kang, Claudio Castiglioni, sing bayar sportbike telung silinder sadurunge sirna pungkasan mangsa panas saka kanker. Ngelingi sajarahé ngoyod ing racing dalan, the machine was designed for competition and the demands of World Supersport ...

Maca artikel lengkap »
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.