2009 Kawasaki CB1000R Road Test Review- Reviews Kawasaki CB1000R Motorcycle

rubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2009 Kawasaki CB1000R Road Test Review- Reviews Kawasaki CB1000R Motorcycle
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Kawasaki CB1000R - Road Test Terlarang Fun: Honda paling sampeyan ora bisa tuku! Peraga kanggo Kawasaki kanggo bangunan Helikopter becik sing dianggo. kredit utama kanggo uga menehi kita motor / scooter-kaya piranti transportasi otomatis trans-dilengkapi sing wis dadi salah siji saka sing paling gampang-kanggo-kulo Ukurane loro-Wheelers tau. nanging, sajujure, Kawasaki, kok sing nyekeli metu ing us? review ngelem disambut CB1000R marang introduksi ing Eropah taun pungkasan. Nyatane, bike wuda basis CBR1000RR iki rampung kaloro ing 2008 International Bike saka pilihan Taun, lan kita ing U.S. sing sangsoro mancal ora malah njaluk kanggo milih iku! Sawetara kuotasi kacathet saka para ahli Torèt Eropah? “A giant step for Honda in ...

Maca artikel lengkap »

Kawasaki rc166 enem silinder mancal saka taun 1960-an

rubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki rc166 enem silinder mancal saka taun 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

kawasaki rc166 bike enem silinder saka taun 1960-an Waca liyane ing Honda RC166 250/6. Grand Prix racing ngalami revolusi ing awal 1960-an. Honda nem-silinder teka bebarengan kanthi cepet. Kanggo mriksa metu swara Honda RC166 Six Cylinder ngunjungi link ngisor plus nglakokake. Sing siji mancal mungel manis. Aku krungu siji ing Tengah-Ohio taun sadurunge. iku dikirim. Minangka saka NR kanggo Le Mans plus Bikes Produksi. Kawasaki tindak ing dhuwur pesawat nggawe nem-silinder DOHC Powerplant kasunyatan karo sawijining. Kawasaki mlayu liwat 1960 karo. a 50 cc telung, a 125 cc enem silinder plus V8 kanggo. padha duwe saiki sawetara 5 jaran luwih saka Honda enem. The RC166 saka 1967 punika bike padha. Honda RC166 six-cylinder bike as of ...

Maca artikel lengkap »

Kawasaki Ninja 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Carane nggawe & apa Kabeh!

rubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Ninja 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Carane nggawe & apa Kabeh!
Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed 280km/h How To Make & Do Everything!

Apa sampeyan mikir babagan video iki? Zsotyesz87: na godhong komentar:D izaky2011: kaya bike bapakku! Jhon Camille Vergel: Para iki kanca QE? Aku sertgent: supaya R6 menang bediang80: isih jotosan engine utawa apa?? Fr3shChriS13: ok kayane ima njaluk R6 yamaha. 2006 kanggo wiwitan baja vin: freak Suci aku pengin mancal dadi ala, iki ndadekake mobil katon kaya tank. leo Motte: asu mano kaya sampeyan bisa terus sing monster kanggo 280 cara!!ngimpi pbmax: Bike muni sange. john keuangan: bullshat 280 i can only reacht 240 🙁 im to tall and heavy catch to much wind lol Gerry As roma: test your speed with a gps or similar because it is very easy for honda to give you the appearance to do ...

Maca artikel lengkap »

2005 Kawasaki Silverwing Spek eHow

rubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing 2005 Kawasaki Silverwing Spek eHow
2005 Honda Silverwing Specs eHow

2005 Kawasaki Silverwing Spek trims ing 2005 Kawasaki Silver Wing punika touring scooter loro penumpang sing rawuh ing loro trims, model basa Silver Wing lan Silver Wing ABS. Model basa sumadhiya nèng werna ireng lan titanium nalika model ABS sumadhiya nèng werna duotone saka ireng / salaka lan titanium / salaka. Panel instrumen nawakake fitur dhasar kaya trip Odometer, warning tingkat bahan bakar lan jam. The only major difference between the two models is that the ABS model offers an antilock brake system as standard. Engine and Performance Both models are equipped with a 50-horsepower, 582-cc liquid-cooled four-stroke parallel-twin engine with 37 lb.-ft. of torque at 6,000 rpm. ...

Maca artikel lengkap »

Repsol Honda – video Wikipedia

rubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | Comments Off ing Repsol Honda – video Wikipedia
Repsol Honda – Video Encyclopedia

Repsol Honda History [ sunting ] ing 1995 tim ngetik 3 rider antrian karo Mick Doohan. Alex Crivillé lan Shinichi Itoh nunggang Honda NSR500. Mick Doohan menangaké Piala Donya kanggo kaping pindhone ing baris ing Argentina. karo siji lomba ngiwa kanggo pungkasan mangsa karo pitu menang lomba, Alex Crivillé rampung mangsa papat karo 1 menang lomba nalika Shinichi Itoh rampung kalima sakabèhé. Papat rider line-up terus ing 1997 karo Michael Doohan. Àlex Crivillé and Tadayuki Okada on the Honda NSR500 and Takuma Aoki on the Honda NSR500V. Repsol Honda won all 15 races of the season with Mick Doohan winning 12 races, and breaking Giacomo Agostini ‘s record for victories in ...

Maca artikel lengkap »

Day6 review ngimpi komuter Bike

rubric: Kawasaki | 19 Jun 2015 | Comments Off ing Day6 review ngimpi komuter Bike
Day6 dream review Bike Commuters

Day6 Dream Review Ban ngarep / mburi Kenda Komfort 26 x 1.95 Rim wall Double, CNC sidewall, alloy Casette Shimano Derailleur Ngarep / samping Shimano Altus 21 kacepetan Man SRAM MRX Comp + Freewheel Shimano Back Day 6 Custom Injection Nyetak - karo bangkekan lan Pack travel Integrasi bobot Kira-kira 35 34 Wheel Base 51 " bobot Limit 250 mina Rider Size 5'4 "- 6'3" Kira-kira Rider Size 4'8 "- 5'7" Kira-kira Werna kobalt Blue, Metallic Burgundy In my many days of riding bikes, I’ve pretty much ridden most types of bikes that are available. From foldables, to skate bikes, I’m sure I’ve been on it already. But it wasn’t until I met the Day6 Dream that I ...

Maca artikel lengkap »

Kawasaki Mratandhani a New 250cc V-Twin Bike, The VTR

rubric: Kawasaki | 19 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Mratandhani a New 250cc V-Twin Bike, The VTR
Honda Announce a New 250cc V-Twin Bike, The VTR

Kawasaki Mratandhani a New 250cc V-Twin Bike, The VTR Kawasaki wis dirilis sawetara rincian 250cc v-kembar entri-tingkat mancal sing anyar, ing VTR, kang muni kaya telung huruf kita wis krungu akeh wektu sadurunge. bingung? Sampeyan bakal rauh lali kebingungan nalika maca ing press release ngisor. Kita ketemu iku hard kanggo weteng dhéwé, perkawis kaya Komponen penundaan-kualitas Gamelan metu dalan bumpy lan nggawe VTR anyar nyenengake kanggo kabeh-dina nunggang. , senadyan sanadyan sing, we don’t think we’ll be seeing it on the grid at Brand Hatch this weekend. Press Release: Introduction Although it is new to Europe, the VTR already has a proven track record in Japan where its ...

Maca artikel lengkap »

Ben

rubric: Kawasaki | 19 Jun 2015 | Comments Off ing Ben
Ben

Ben kang Electric Motorcycle (B.E.M) Update 8/12 Nitih mancal bisa dina senadyan masalah baterei. Aku dituku Pack 72V LifePo saka solusi daya Elite. Nerangake karo sensor kanggo saben sel lan komputer sing nampilake suhu, voltase, kapasitas. Sampeyan ngirim wis upgrade gedhe. Nanging, Aku nggawe omah baterei anyar saka ngeruk lan aku ora welder paling supaya njupuk wektu dawa. Banjur sawise aku tak sing rampung lan kecanthol kabeh munggah. I blew up the computer right in my face. It was quite scary, but I didn’t get hurt so it just cost me a new CPU. I have added an emergency shut off that I should have had from the beginning but I thought my key shut off was ...

Maca artikel lengkap »

Kawasaki Ninja 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India

rubric: Kawasaki | 19 Jun 2015 | Comments Off ing Kawasaki Ninja 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India
Honda CBR 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India

Kawasaki Ninja 150R review, test kulo Tag "Ninja" ora kudu ora pati jelas sing mancal olahraga metu-lan-metu. dadi banjur, apa karakter ora bayi Ninja, olahraga Ninja 150R? Kita weruh karo Honda Ninja 250R, ing "Ninja” tag jeneng ora kudu ora pati jelas sing mancal olahraga metu-lan-metu. dadi banjur, apa karakter ora bayi Ninja, olahraga Ninja 150R? A cepet pisanan kulo marang kita idea sing padha. Malah sawise dibintangi dawa lan hard ing Ninja 150R, misale jek kaya Klone 250. The headlamp Y-shaped, the layered fairing, the contrasting panels for the tail section and deep set tail lamp seem identical. Nanging, an easy way to pick out the CBR 150R is its smaller exhaust and matte black alloy wheels. ...

Maca artikel lengkap »

2006 Kawasaki VFR800 interceptor

rubric: Kawasaki | 19 Jun 2015 | Comments Off ing 2006 Kawasaki VFR800 interceptor
2006 HONDA VFR800 INTERCEPTOR

2006 Kawasaki VFR800 interceptor – #x0024;7650 (North Denver) We lagi njupuk nyedhaki lan nyedhaki spring. wektu sampurna kanggo uncalan wentis liwat motor anyar! A VFR bakal pilihan optimal kanggo Urut saka bab. lan minangka mung dadi mengkono, Aku wis entuk siji for sale! dadi, ing ijol-ijolan kanggo awis hard-entuk aku bakal menehi motor sing wis modifikasi duwe karep mangan sawetara rampung, uga kang dipercaya minangka rock saben Panjenengan. Iki kaloro VFR generasi 6th Aku wis diduweni, and is hands-down the best all-around motorcycle I’ve ever ridden. Everything from commuter duty to weekend warrior to cargo carrier, this bike does it all. You may be wondering though, If this ...

Maca artikel lengkap »
Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.