Motorcycles matchless

20 Jun 2015 | Pengarang: | Comments Off ing Motorcycles matchless
Matchless G 80 E

Motorcycles matchless

A Brief History of the Marque: Matchless

The Collier brothers built their first machine in 1899, lan 1907 padha menang ing Isle of Man TT balapan. Sasampuning panggonan ing 1908, padha menang maneh ing 1909 lan 1910. Sawise produksi Perang Donya I maneh nggunakake mesin saka loro JAP lan MAG .

Fri May 24 2013

duhoda76wanadoo.fr

jmpot rally france

vidéo vidéo

france

April 2013

Good Day,

jenengku JT Davis, Aku lan Producer Associate ing Sirene Media lan kita dumunung limang mil saka Amerika Serikat Capitol. We sing prodhuksi seri anyar kanggo Discovery Channel bab mekanik sing ndandani lan mbangun motor Vintage. We Fitur enem (6) pit liwat seri telu-part, saben episode kita rencana kanggo enggo bareng rincian menarik bab motor kang mbutuhake sawetara kasunyatan pamriksa.

Aku mengkono riset kanggo nemtokake ing Nilai saka motor ing kondisi waras murni.


Ing motor ing episode pisanan iki 1931 Matchless Model X karo Brough Superior Sidecar. Aku wis ditempelake sadurunge lan sawise foto mancal lan pemugaran.

Bisa sijine kula ing kontak karo wong sing bisa ngregani iki mancal wis / kirim pemugaran? Aku ngerti iku bakal angel kanggo menehi nilai nyata tanpa ngerti rincian carane mancal wis waras, apa barang kang digunakake lan care dijupuk kanggo nggawa maneh kanggo urip. Nanging, tokoh Ballpark karo Assessment visual bisa ngewangi ing nyediakake informasi akurat kanggo panuduh Discovery Channel.

Should you have any questions I can be reached via email or by phone, 310-987-7498. Thank you for your time and I look forward to hearing from you.

JT Davis | Associate Producer

SIRENS MEDIA

8505 Fenton Street | Suite 206 | Silver Spring, MD 20910

Tue Feb 05 2013

annandalebarvallei.co.za

matchless engine

matchless G80/135056

could you please give me specifications on this engine with borestroke and year of manufacture it has a magneto and an alternator?

South Africa

Try the page on serial numbers for clues on the model, and the 1956 gallery has a page of specs for that one.

http://cybermotorcycle.com/gallery/matchless-1956/Matchless-1956-Catalogue-DK-15.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Matchless-G80

I only have the motor which I intend fitting into an AJS Statesman which is ex the South African Defense Force.

It was kaiki and I have painted it Blue black with the large chrome badges.

As the bike is coil ignition I want to fit the motor with a magneto.Then I am not so dependant on the battery.

The AJS is mainly Norton and could have been badged either or.

As far as I understand it should be about 1963.

If you would like me to I can send you pictures.

Thank you for your interest.

artikel-artikel menarik

tagged as:

artikel liyane kategori "menarik":

Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.