Moto Morini Kanguro lan Dart – Klasik Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

20 Jun 2015 | Pengarang: | Comments Off ing Moto Morini Kanguro lan Dart – Klasik Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk


Moto Morini Kanguro lan Dart

Most people tend to plump for one of the well-known Morini Sport or Strada models. Nanging ing ends ngelawan saka ukuran sampeyan bakal nemokake Dart super-ayu lan rufty-tufty Kanguro. Dadi carane nindakake Ken Philp nerangake duwe loro?

Aku weruh sing Kanguro ing Earls Court in 1982, lan kesengsem kang ana mati-dalan V-kembar. Aku masalah medical ing 1984, supaya tak nyisihaken saka sawetara pit lan tuku siji iki, pisanan Kanguro kang NLM ing toko.

Iku mung katahan arep kapan aku wanted kanggo! Iku marang kula kathah kesenengan mati-dalan, ing éwadéné saka sawijining bobot, lan aku shortie a – 5'5. Aku mung tak nyisihaken mau ing 2003 amarga aku mung duwe 15% kapasitas lung saiki.

Aku ora bisa ngomong ana apa-apa sing aku Apa ora kaya bab iku. Aku digunakake kanggo enduros, Trail-nunggang, Weston Beach Race, trials long-distance, lan ing, lan nate katutup 720 mil 20 jam ing acara MCC.

In total aku dijamin bab 16,000 mil. Ora ana masalah nyata, mung sing padha lepat!

Sapa tuku Kanguro kudu tetep langit-model X pisanan. X1 lan X2 duwe pigura tubular, lan X retak pigura ing titik footrest tengen. X1 wis pitulungan ana.

Asline mung AC cahya, supaya output beda-beda gumantung karo kacepetan engine. Iku uga sistem cahya 6-volt, karo baterei VERY cilik!

dadi, Duwe diduweni Kanguro saka anyar, Aku tenan iki tertarik karo motor. Aku banjur weruh foto sing Dart anyar ing penet, and wasn’t too impresseduntil I saw one close-up at the Earls Court Show in 1998. I positively DROOLED!

Moto Morini 350 Kanguro
Moto Morini 350 Kanguro

So I watched NLM unpack the first one they had from Harglo, and bought it straight away.

It’s a June 1990-registered Moto Morini Dart, so is now almost 16 years old. It’s got 54,000km on it and is still in very good condition. It’s had a few mods, all done by melike the right foot gearchange / left foot brake, a Honda NTV650 hydraulic adjuster on the rear Marzocchi monoshock, alloy tank, and handlebar raisers.

I also fitted it with a KN air filter, with suitable jet changes, and a Y-piece in the exhaust in place of the unobtainable expansion chamber, and a Micron exhaust can off a Ducati 750SS. The latter was done partly to reduce weight, partly to make it sound a proper V-twin! It’s also had extra spacers slotted in above the internal fork springs.

Without doubt, its best features are its looks, and performance. The Dart is not particularly fast (I’ve seen a max of 101.1mph on my digital cycle speedowhich is very accurate, by the way), but the handling is SUPERB! It’s also economical and has given 64mpg over its life (I have a record of all the fuel used from new).

It’s comfortable for a shortie, and it’s taken us on a couple of Continental tours two-up.

Moto Morini 350 Kanguro
Moto Morini 350 Kanguro

artikel-artikel menarik

artikel liyane kategori "Moto Morini":

Ngartekne
 Sunting Terjemahan
kita partners
Tindakake kita
Hubungi kita
kontak kita

dima911@gmail.com

Lair ing USSR

423360519

About Situs iki

Kanggo kabeh pitakonan bab iklan, please contact kadhaptar ing situs.


Montor katalog karo specifications, pictures, ratings, Hotel discusssions babagan Motorcycles.