1991 BMW 850 V12 6 Speed ​​Faqja Kryesore Internet

20 Jun 2015 | autor: | Comments Off në 1991 BMW 850 V12 6 Speed ​​Faqja Kryesore Internet


BMW R12

1991 BMW 850 V12 6 shpejtësi

1991 BMW 850 6 shpejtësi. 28milje K, historia pronari koleksionist nga viti i ri. I njohur nga shumë si një nga shembujt më të mirë të mbijetuar të një 8 seri, Kjo makinë ka qenë asgjë, por lodër e një koleksionist i viti të ri dhe të trajtohen si të tillë. Me të vërtetë një shembull që përfaqëson 8 seri të duhur si një nga makinat më të veçantë dhe të përjetshëm prodhuar ndonjëherë.

Shembujt më të lartë të mbijetuar original milje ulët BMW 8 seri vetëm mund të provojë të jetë collectible dhe aq e vlefshme sa shembujt më të lartë të '60 makinat e muskujve dhe të ngjashme në të ardhmen e afërt. Kjo është me siguri një makinë shumë më të denjë se sa disa të përmendur. Çfarëdo rast ose opinione, disa do të argumentojnë se BMW 8 seri është një makinë përjetshëm ende duhet të krahasohen në stilin dhe duket nga vetëm për ndonjë gjë bërë që.

Një gjë e kam mësuar duke shikuar makina progresin që kjo makinë ishte e re; Edhe pse ka përmirësime të vërtetë e bukur në teknologji, ju kurrë nuk do të shohin cilësinë mjeshtëri të vënë në çdo makinë në çdo kohë më shpejt të jetë në vijën e lartë të lartë makina BMW / Mercedes e viteve '90 kishin. të 750s, the 8 seri për BMW dhe S / SL 600s për Mercedes. Unë mendoj se historia do të shkruajë se si me të vërtetë e mirë ajo mori në drejtim të cilësisë, Materiale, përsosur cilësisë punë trupit dhe më shumë.

Edhe pse teknologjia kishte dalë, cilësisë mjeshtëri dhe sigurisht cilësia e materialeve të përdorura në edhe makinat më të lartë sot kanë shkuar poshtë nga viti. Ne as nuk duhet të flasim për më të reja stil BMWs. Historia do të kujdeset që për ne. Kjo makinë ishte $ 100k në 1991 për një arsye. Ju nuk mund të kopjuar këtë sot për nën çmimin e një Phantom ri.

Unë kam në pronësi makina të panumërta. BMW 8 është një makinë që është në krye tim 5 makina të të gjitha kohërave.

BMW 8 Series,, ose E31, është prodhuar dhe importuar nga 1991-1997 në një 850 (V12) ose në vitet e mëvonshme një opsional 840 (V8) version. The 840 është më e zakonshme në vitet e fundit dhe ishte pak më pak të holla dhe të performancës, por përdor të njëjtën makinë. Ashtu si me të dy opsionet e motorit, E31 është ofruar në një automatik, ose pakta 6 shpejtësi, duke e bërë V12 6 shpejtuar lidhje me sa më rrallë të makinave si ju mund të gjeni.

E31 është me të vërtetë një mrekulli inxhinierike vendosur në një trup të përjetshëm klasik ende duhet të krahasohen me asgjë BMW ka ndërtuar që në duket dhe për të ndërtuar Arena cilësisë.

E31 850 u ofruar edhe në versionin 850CSI në 1994-1995, këtu në SHBA, me një total prej rreth 200 makina prodhuar ndonjëherë. Kjo ishte një përmirësim në një makinë tashmë të pabesueshme të paturit e një disa përmirësime themelore të trupit mbi rregullt 850 dhe pak më shumë pushtet se çdo tjetër 850 lëvdatë një 380HP mirë në volant nga afërsisht njëjtë V12 e me 5.6 litra. 850CSI u ofrohet vetëm në 6 shpejtësi, dhe 850CSI është me të vërtetë një nga më të mbledhshëm BMW-së ju mund të merrni.

Që nga 850CSI është prodhuar vetëm për dy vjet në 94-95, dhe makina ime veçanti këtu është një 91, ajo u përmirësua në shumicën e syze 850CSI brenda arsyes dhe integritetin. I kërkuar 8 seri CSI për 6 vjet për të gjetur një makinë nicer se sa ky këtu me një buxhet 120K. Ajo nuk ekziston në gjendjen e kësaj makine në kërkim në mbi 40 të 200 që ishin këtu në SHBA dhe blerjen e një 95 që ka 19K milje, vonë për të gjetur se makina ishte kthyer 1/2 i pikturuar.

Pas bruto le poshtë, për dikë duke kërkuar përsosmëri, kjo makinë është për mua. Unë jam i bindur se me pjesën tjetër të jetës sime dhe një buxhet të pakufizuar, Unë nuk mund të marrë një makinë në gjendje më të mirë. Kjo do të jetë e fundit 8 Unë kurrë vetë, nëse kam shitur atë një ditë si çdo gjë tjetër do të largohet.

Gjë e mirë është se 850 6 Aksionet shpejtësi pak të mirë të njëjtën hardware si CSI, kështu duke e bërë makinën si të afërta me një CSI është e mundur nuk është e bezdisshme apo e vështirë, vetëm tepër i shtrenjtë. copë para dhe të pasme parakolp janë të dukshme dhe të jemi fabrikë pjesë BMW. Kjo është një rrufe në qiell të thjeshtë në një herë ju gjeni dhe bojë pjesët, por pjesë janë afër e pamundur për të gjetur më dhe janë shumë të shtrenjta.

Kjo makinë është sigurisht 100% bojë origjinale përsosur në të gjitha sipërfaqet metalike dhe bumpers CSI janë pikturuar off makinën dhe kanë të gjithë hardware korrigjuar në rritje dhe pjesë të lidhura, deflectors ajrit, etj. Pezullimi i këtij 91 ka të rralla (EDC) ose dampening elektronike opsion kontrollit, duke i dhënë asaj një lloj pezullimit aktiv me dy vendosjen switchable, dhe është një tjetër alternativë shumë e rrallë.

Burimet në këtë makinë u përmirësua në një pranverë të ulët dhe të ashpër aftermarket që është një përmirësim shumë të mirë në të gjithë fabrikën E31s CSI ose jo, dhe bar përparme ndikoj është një model më i madh në këtë makinë shumë. Diferenca e pasme është ndryshuar nga një 3:15 raport dhe një njësi Limited shqip. Ky është një përmirësim i madh mbi të 850 6 shpejtësi, duke i dhënë makinës një përshpejtim më të mirë dhe nuk ka efekt në shpejtësi të lartë ose drivability.

Ajo është raporti fabrika duhet të ketë përdorur në vendin e parë dhe është e rekomanduar për të gjithë 6 makina me shpejtësi. Kjo është gjithashtu pothuajse e njëjtë raporti si fabrikë përdor 850CSI. Frenat para u ndryshuan nga ATE të Fabrikës së rrallë dhe të shtrenjtë 4 piston Brembo Calipers. Këto nuk janë aftermarket, ata janë një fabrikë BMW pjesë me logon BMW dhe në lidhje me si të rralla veten e tyre si këtë makinë në këtë gjendje.

Lente projektor para kanë llambat reale 8K fshehėn / ksenon dhe ballasts mbi to. Ky është një kontakt shumë të bukur në frontin e këtyre makinave. Këto lente janë prej qelqi kursit, jo plastike dhe të gjitha adjusters e dritave që janë problematike janë të përsosur në makinë.

Gjithashtu, të gjitha headlamps vijnë në kur dritat e ndritshme janë tërhequr. Ky ishte një tipar me aftësi të kufizuara nga ana 8 seri në SHBA. Rrotat dhe gomat janë një përmirësim dhe janë modeli më vonë 18×8.5 dhe 18×9.5 rrota me goma Michelin Pilot ndarë të njëjtën madhësi si M5 BMW e re.

Kjo është një duket e vërtetë dhe trajtimin upgrade, mbi rrotat më të mira të ofruara ndonjëherë në ndonjë nga këto 8-Series. Rrotat origjinale / goma në të gjitha modelet e E31 janë defiantly një pikë javë. Kjo është një domosdoshmëri për çdo pronar E31!

Për të bërë këtë makinë të ketë më shumë fuqi pa ndryshuar origjinalitetin ose integritetin janë bërë disa gjëra themelore. i parë, të gjithë 3 patate të skuqura kompjuter janë ndryshuar. Makina V12 përdorin dy kompjutera DME në një kompjuter EML. Të DMEs drejtuar çdo njëra anë e binjak 6 motor cilindër.

EML është më shumë levat, dhe aspekte të tjera dhe është lloj i lidh DMEs bashku. Patate të skuqura DME janë patate të skuqura popullore Conforti, duke i dhënë makinën për 30HP mbi normën e saj 300HP. EML, hequr limiter shpejtësi të lartë dhe ngre limiter rev. Kjo është një chip ndarë nga një kompani tjetër dhe është përafërsisht e njëjtë chip përdoren në B12 Alpina.

BMW R12

Combo e 3 lejojnë makinën për të arritur një shpejtësi pranë 180MPH dhe t'i jepte pak më shumë përshpejtimin. Upgrade i fundit është i shkarkimit. Kjo shter shndërron këtë tashmë mbi vëmendje duke marrë makinën, në një mendje muzikore nuk ka luajtur nga ndonjë makinë tjetër në rrugë. Shter është ndërtuar me porosi në një dyne shasia nga një prej Dallas’ më i mirë.

Edhe pse ajo e mori punë të gjerë dhe vetëm jep makinën 16 aktuale HP, duket dhe të shëndoshë janë aq mbresëlënëse që ju duan vetëm për të dëgjuar atë gjatë gjithë ditës. Nëse ju nuk e shihni makinën, ju do të duket kur të dëgjoni më nuk ka asnjë zë tjetër si ai. Nëse ju vetë një E31, I highly recommend një sistem të tillë si ajo fjalë për fjalë e bën makinën!

Meqe ra fjala, Fabrika shter është plastike thes dhe është ende me makinë. Me të gjitha mods performancës, këtë të veçantë 850 ka 286HP në rrota. Kjo është afërsisht rreth 345 HP në volant, ende 35HP shkurtër të 850CSI reale, por ajo është aq e ngushtë sa ju mund të merrni pa ndryshuar motorin, dhe kjo nuk është një opsion në këtë makinë të veçantë në gjendjen e saj dhe gjë e rrallë.

Anën poshtë për të gjithë E31-së janë se ata janë një makinë shumë të rënda, peshon drejtë në lidhje me 4000LBS. Për të mbajtur gjërat në perspektivë. Një model vonë 3 seri tani është informimin 4000 lbs. Makina të rënda për çdo vit. Pesha është e mirë për drivability dhe stabilitetin, pasi makina është thjesht një nga makinat më të mira lëvizëse ndërtuar ndonjëherë, por edhe me përmirësime të performancës, makina nuk ka mjaft të jetojnë deri në përsosmëri e saj absolutisht e afërt të duket në arenën e performancës.

Ata me të vërtetë duhet të jetë në lidhje me një makinë 500HP të jetë makina më e mirë në botë, por për magazinë ajo ka ok, duke ofruar përshpejtimin shumë adekuate, madhe besueshmërinë e lartë fund dhe durim, dhe është thjesht argëtim për të përzënë. Në qoftë se ju doni një makinë të pabesueshme që është ndërtuar jashtëzakonisht mirë, është shumë e rrallë dhe mbledhshëm dhe ka një të ardhme të caktuar mbiçmuese, BMW 850 e bën të gjithë këtë.

Kliko fotot për një 15MP hedhur në erë.

Targë është vetëm për shfaqje. CA dhe Texas vetëm vendin kjo makinë ka qenë. Ajo mori këtu me rimorkio rreth 8 vite më parë.

Kliko fotot për një 15MP hedhur në erë.

Kliko fotot për një 15MP hedhur në erë.

V12! motori, shasi dhe pezullimi janë të gjithë këtë të pastër. Vetëm një makinë show, jo një shofer, por sigurisht plotësisht i aftë.

Kjo makinë ka më të lartë të cilësisë fabrikës bojë punën e çdo makinë që kam në pronësi ndonjëherë. Saj edhe nicer se SL74 im i viteve '90.

BMW R12

artikuj interesante

Tagged si:

Artikuj të tjerë të kategorisë "BMW":

përkthim
 Edit Translation
partnerët tanë
Na ndiq
Na kontaktoni
Kontaktet tona

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

About this site

For all questions about advertising, please contact listed on the site.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.