Honda CG 125 Çmimi Motor në Pakistan Çmimet në Pakistan

24 Jan 2015 | Author: | Comments Off në Honda CG 125 Çmimi Motor në Pakistan Çmimet në Pakistan

Honda CG 125 Çmimi Motor Në Pakistan

Honda CG 125 Çmimet Motor

Honda CG 125 Çmimi motor në Pakistan 89,900 (Rupee Pak)

Honda CG 125 Rishikimi motor

Ndër motorrë shumë të avancuara është Honda CG 125. Duke qenë një nga bikes më të mirë të prodhuar HONDA ', GK 125 vjen me teknologjinë e fundit japoneze dhe përmban shumë më të avancuara se ajo e një të rregullt 70 biçikletë CC, duke e bërë atë më të fuqishme, i fortë, të besueshme dhe si rezultat popullore. Punën e papaguar e këtij biçikletë është një rezultat nga tiparet që ajo është e pajisur me të dhe teknologji që shkon në duke e bërë atë.

Duke folur për karakteristikat e, e para është padyshim motori i fuqishëm i kësaj biçikletë që është arsyeja e vetme pas performancës së saj. Biçikletë vjen me një 125 CC, 4 goditje, veçmas cilindër motor, dhe OHV sistemit të ftohjes së ajrit që gjenerojnë 11- kuaj fuqi me konsum më të vogël të karburantit. Kjo e bën biçikletë të shpejtë dhe ekonomike, vënë atë në fund të lartë në mesin e konkurrentëve të saj.

Kapaciteti i naftës Honda CG 125 është 0.8 L dhe kapaciteti i saj karburantit është 9.2 litra. Si ajo vjen me një CDI (Kondensator shkarkimi ndezjen); biçikletë ka përditësuar dhe teknologji të përparuar ndërtuar brenda. Biçikletë është një iniciativë kick si të përbashkët, dhe ka një të vazhdueshëm 4 rrjetë shpejtësia e transmetimit. Për më tepër front pezullimi është një largpamës Forke 103mm udhëtimit dhe pezullimi mbrapa është një Arm Swing 68 mm udhëtimit.

Honda CG 125

Këto karakteristika të shkojnë në për të bërë biçikletë e duhur në drejtimin e saj.

Në pamjen e saj biçikletë është mahnitëse, me një të fortë të ndërtuar e gjatësisë 1911 mm, gjerësi 732 mm, lartësi 1016 mm dhe pesha e 99 kg; biçikletë është një klasik 125 Automjeti CC që i vë përpara një front tërheqëse. Me hartimin e saj të ri dhe të përmirësuara, vend të rehatshëm me grip pasme, tank bukur benzinë ​​me grafikë të reja, dhe një formë aero dinamik; Kjo biçikletë është edhe e rehatshme dhe të mirë në kërkim.

The Honda CG 125 merr sigurinë në konsideratë nëpërmjet një tipar i biçikletë. E jo asbest eko-miqësore frenat jo vetëm të ndihmojë për të mbajtur mjedisin pastër dhe më pak të ndotur, por edhe të bëjë drejtimin e biçikletë të sigurt përmes punës së mirë e frenat i cili i jep më shumë kontroll biçikletë dhe rrokje në rrugë. Një tipar që qëndron jashtë në lidhje me këtë biçikletë është shpejtësimatës saj me zonën ekonomike.

Kjo shpejtësimatës dixhital bën më të lehtë për biçikletë që do të operohet duke inkorporuar teknologjinë më të fundit në të.

Biçikletë nuk është shumë e karburantit efikas në drejtimin e saj, megjithëse, me një kilometrazhin e 45 në 50 km / h. megjithatë, sepse ajo ka një motor shumë më të fuqishme dhe një kontroll të fortë në rrugë, njerëzit kanë tendencë të injorojnë konsumin e saj të karburantit dhe preferojnë atë mbi CD 70. The Honda CG 125 Çmimi në Pakistan është një çmim të lartë në përputhje me atë të një motor, por duke pasur parasysh karakteristikat që zotëron, shpejtësia ajo siguron, cilësia është bërë me, dhe e saj vlera ri-shitjes, mund të thuhet se kjo biçikletë është me vlerë çdo qindarkë të shpenzuar në të.

Honda CG 125
Honda CG 125
Honda CG 125
Honda CG 125
Honda CG 125
Honda CG 125


artikuj interesante

Tagged as:

Other articles of the category "Honda":

përkthim
 Edit Translation
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

Born in the USSR

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.