2012 Husqvarna Dual-Purpose TE Line Revealed Rider Magazine

8 qershor 2015 | autor: | Comments Off në 2012 Husqvarna Dual-Purpose TE Line Revealed Rider Magazine
Husqvarna TE 250

2012 Husqvarna Dual-Purpose TE Line Revealed

2012 Husqvarna TE250

Dirt-aggressive and street-legal, është rindërtuar TE dual-qëllim bikes në 2012 motor Husqvarna formacion janë të gatshëm për të pushtuar U.S. Të gjitha katër modele TE marrin përforcuar korniza të reja chromoly gjitha-zi, rims argjendi dhe styling të freskëta (ndryshime të përbashkëta me pjesën tjetër e 2012 varg Husqvarna). Key features përfshijnë gjithashtu përmirësimet pezullim dhe TE250 re "Low." The 48mm hapur fishek Kayaba pirun është e mpiu deri me rishikuar fikje për një udhëtim të rehatshëm dhe të aftë në rrugë dhe shteg.

TE250 dhe TE310 janë të dyja të çohej edhe shokut Kayaba.

2012 Husqvarna TE250

New in distinguishing the 250 from its larger TE310 sibling is a lower seat height. The Kayaba fork and shock on the TE250 are both shortened, resulting in a more user-friendly seat height approximately 50mm lower than last year’s. The “inseam challenged” will also appreciate the slightly lower saddle height on the TE449 and TE511 . both of which receive a 4mm shorter Kayaba shock.

Designed specifically to complement the CTS (Coaxial Traction System), the upgraded rear suspension improves the handling characteristic and overall balance of the 449 dhe 511 chassis. On the front end, the fork valving is more aggressive for even better off-road performance.

2012 Husqvarna TE310

The focus on the 2012 TE449 and TE511 was to make them more approachable all around, so along with a shorter seat height and refined suspension, the chassis is also updated with a streamlined wiring harness and a sleeker one-piece rear fender. The TE449 and 511 also run cooler than ever thanks to the addition of high-performance WP radiators.

2012 Husqvarna TE449

The TE250 and TE310 share a number of upgrades including improved exhaust and new-generation frames. In striking red and black color schemes, the smaller bore TE models (250 dhe 310) are outfitted with more rigid frames, which complement the revised suspension, and pair stability with responsiveness for a confidence-inspiring ride. New exhaust systems deliver improved performance across the board, polishing up the power delivery on the 250 dhe 310 TE motorcycles.

Even with the long list of choice improvements for 2012, the TE line remains 50-state street legal. There is quite a wide spectrum between dirt and street that encompasses the bountiful category of “dual purpose” motorcycles, and Husqvarna’s TE models favor the “dirt” end of the scale. The TE dual sports are true off-roaders, urbanized just enough to allow riders to hop on the pavement every so often.

Connect trailheads and ride straight from your garage. For more information visit www.husqvarna .

2012 Husqvarna Dual-Purpose TE Key Features

All TE250s will be sold as “Low” models in the U.S. with seat height nearly two inches shorter through lowered suspension (përparme dhe të pasme).

250/310 upgraded to Kayaba shock.

449/511 receive new compact one-piece tail section and streamlined electrical system.

Husqvarna TE 250

All TEs feature new all-black chromoly frame, revised for increased rigidity, stiffer suspension settings on Kayaba fork, and silver Excel rims.

48mm Kayaba open-cartridge forks on all TEs receive stiffer settings.

TE250 seat height is 50mm shorter.

250/310 receive Kayaba shock.

449/511 Kayaba shock 4mm shorter for improved handling.

449/511 receive more compact one-piece tail section.

449/511 receive lighter, streamlined electrical system.


New reinforced all-black chromoly frame with increased rigidity.

New handlebar clamps offer two different positions.

Husqvarna TE 250
Husqvarna TE 250
Husqvarna TE 250
Husqvarna TE 250

artikuj interesante

Tagged si:

Artikuj të tjerë të kategorisë "Husqvarna":

përkthim
 Edit Translation
partnerët tanë
Na ndiq
Na kontaktoni
Kontaktet tona

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.