Schebler Deluxe DLX 108 Indian Body Chief Carburetor (12/29/2011)…

4 Qershor 2015 | Author: | një koment »
Indian Chief Deluxe

Schebler Deluxe DLX 108 Indian Body Chief Carburetor, shumë e rrallë, 1935 në 1939

Category: Transporti dhe Makina

Original Schebler DLX 108 carburetor Body, për 1935 në 1939 74 Indian Modele Shefi, Shumë e rrallë! Përshkrimi Ky ankand është për një Schebler Deluxe origjinale 108 trupi carburetor. Sipas hulumtimit tim, kjo është për 1935 në 1939 74 Indian Chief 74 modele. Trupi është në gjendje të përgjithshme të mirë dhe është e bukur dhe të pastër.

Ky është një organ potmetal hedhura vdesin nuk bronzi si ju mund të shihni. Unë kurrë nuk kam parë një tjetër një nga këto në vitet e mia në biznes. Ky ankand për trupin zhveshur carburetor vetëm.

I kam parë fotot e njërit prej këtyre të plotë dhe duket sikur ata përdorin kryesisht të njëjtën pjesë të përbashkëta Linkert kështu dikush mund të këtë së bashku përsëri. Shenjat janë shumë të freskët dhe të mprehtë, ata shikojnë shkëlqyer. Shumica e temat duket e mirë me përjashtim të një vidë shumëfishtë vrima në rritje që u zhveshën dhe ka një fije të tepërt. Unë mendoj se dikush mund të bëjë një mëngë të vogël dhe për të marrë atë përsëri në fije saktë. Nuk ka çarje në këtë trup.

Fund Bowl lock temat arrë janë mjaft të mirë. Unë në fakt do të ishte këtij organi si një model të njëjtën kohë për të bërë disa aktrime mirë për të bërë kopje. I ndalur përpjekjet e mia prodhuese replica carburetor disa vjet mbrapa dhe do të ankand off gjërat e mia. Ofertuesi fitues, ju lutem vini re se unë me kënaqësi të transportuar këtë prioritet Mail dhe ju mund të zgjidhni se në opsionet e anijeve në qoftë se ju preferoni në vend të UPS terren. Për buxhetin me mendje, Unë gjithashtu mund të anijeve standarde kolive në U.S.

Për sende të vogla, ne do të anijes me Klasa US Postal First Class i parë ndërkombëtar shumë. I anije botën e gjerë! Unë jam duke filluar një tjetër grumbull të pjesëve të cilësisë së mirë e cila do të jetë e renditur këtu në eBay shpejt.


Faleminderit për të kontrolluar nga një tjetër ankand sjellë tek ju nga Mas Classics – Pjesë Vintage American Motor!

ofertuesit fitues:

I rezervojmë të drejtën për t'i dhënë fund këtë ankand duhet të pika të mos jetë më në dispozicion. California Banorët duhet të përfshijë 7.750% taksë e blerjes. Ju do të merrni një email nga unë me mundësitë tuaja të pagesave dhe shpenzimet e transportit detar për pika, nëse ata janë cituar tashmë në ankand.

Ju gjithashtu do të gjeni të gjitha informatat e pagesës dhe adresën postare në listën time.

Unë e pranoj PayPal dhe klientët të cilët preferojnë të përdorin një vizë, MasterCard, kartë American Express 7 kartë Discover mund të telefononi mua hëna deri të premten 9:00AM të 6:00PM në ose faks informacionin e pagesës të faksit linjë tim në në çdo kohë (Mas Classics është e mbyllur të shtunave të dielave). Klientët ndërkombëtarë duhet të paguajnë nëpërmjet ose PayPal ose kartë krediti VETËM. Na vjen keq Nuk ka kontrolle PERSONALE. Im mailing dhe anijeve adresa është:

Mas Classics

8121 San Dimas Circle

Buena Park, CA 90620

Pagesa duhet të ishte marrë brenda 7 Ditët e fundit ankandit ose artikull do të relisted.

Normat e brendshme anijeve janë për të anijeve për U.S kontinentale. Adresat. Hawaii dhe Alaska klientët ju lutem Dërgojani për koston e transportit detar për pika tuaj. Klientët ndërkombëtarë duhet të email mua për një kosto të saktë të anijeve për pika tuaj.

SHËNIM: UPS nuk do të anijes për të P.O. Boxes, kështu që nëse ju japin një P.O. Adresa kuti dhe nuk mund të sigurojë një adresë rruge për Shërbimin Ground UPS, porosinë tuaj do të anijes Priority Mail. urdhërat ndërkombëtare mund të anijeve US Postal Klasa e parë Ndërkombëtare për artikujt nën 4 lbs ose Priority Mail International për artikuj më shumë 4 lbs.

urdhërat ndërkombëtare anije të përditshme. urdhërat ndërkombëtare zakonisht arrijnë në 6 në 10 ditë dhe normat janë të arsyeshme.

Ju lutem vini re se unë kam shitur disa artikuj të mëdha të tilla si rims timon fenders që tejkaluar kufijtë ndërkombëtarë US Postal madhësi të përgjithshëm nënbarkëz kombinuar gjatësi të 79 për vende si Australia, Tajlanda dhe disa vende të tjera. Vetmi opsion tjetër do të ishte UPS ose US Postal GXG të cilat janë shumë të shtrenjta dhe më të ofertuesit fitues nuk mund të zgjedhin për këtë metodë. Në qoftë se ne nuk mund të anijes pika për ju me prioritet Mail International, ne mund të kemi për të anulluar ankand.

Ju lutem lexoni me kujdes para se të ofertave duhet ky ankand të jetë për një artikull më të madhe që mund të tejkalojnë ato dimensione. Ne do të përpiqemi që të përfshijë këtë informacion në ankand.

I kombinuar artikuj të shumta dhe zakonisht mund të ofrojë një normë të ulët të anijeve sesa anijeve të kombinuara për të.

Nëse ky artikull përmban informacion të pasaktë ose të papërshtatshme, ju lutem na kontaktoni këtu për të flamurit atë për shqyrtim.

Nëse ju jeni mbajtësi iniciator / krijuesi i kësaj foto / artikull dhe do të preferonte që të përjashtohet nga komuniteti tonë, na kontaktoni këtu për heqjen .

Items në Worthopedia janë marrë ekskluzivisht nga licensuesit dhe partnerët vetëm për nevojat e hulumtimit anëtarëve tanë.

artikuj interesante

Other articles of the category "Indian Chief":

Comments " Schebler Deluxe DLX 108 Indian Body Chief Carburetor (12/29/2011)…"

Shiko komentet më të fundit
  1. hi A keni kjo për shitje ose?

përkthim
 Edit Translation
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.