afatgjatë Test: 2010 Kawasaki ER-6N Super Streetbike

15 qershor 2015 | autor: | Comments Off në afatgjatë Test: 2010 Kawasaki ER-6N Super Streetbike
Kawasaki ER-6n

1012_sbkp_23_z + longterm_test + CRG_arrow_mirrors.jpg

2010 Kawasaki ER-6N

John Zamora: Associate Editor

Miles Ridden: 5,200

Si unë kuptova, ju nuk mund gjithmonë të kthehet në një mom futbollit në një model super. ER-6N në formën e aksioneve është me të vërtetë e lehtë për të hipur. Por edhe para se të largohet nga kati sallë ekspozite, ka disa sende që duhet të adresohen menjëherë. The Stock frenat thjesht nuk e prerë atë dhe të kërkojë një sasi të madhe të përpjekjeve për të ngadalësuar atë poshtë, madje edhe në shpejtësi të moderuar.

I ndryshuar nga pads frenave dhe linjave dhe që ndihmuan të zgjidhë problemin e një marrëveshje e madhe, por më pas kuptova se nuk duhet të ketë ndaluar atje. I think upgraded rotors or a stronger master cylinder might have brought the bike to the level I was after.

Në departamentin styling, I found every aftermarket bolt-on accessory I could get my hands on to help it lose some of its awkward shortcomings. Some of the mods, like the rearsets, undertail and mirrors had an immediate impact on the bike’s overall appearance and gave it a much-needed aggressive street stance.

Sometimes we have to take a step back to realize just how far we have come, and I’m glad to have spent some time with this mid-size muscler. In retrospect, I think the ER-6n is one of the best first bikes, but for someone that has been riding for any length of time, the shortcomings may become annoying and leave you wanting more. But as the aftermarket catches up there is definitely room to make a really cool bike that won’t get lost in a bike night parking lot.

Second Opinions

After a run down a bumpy back road I came to one immediate conclusion about John’s long list of mods-they were all pointless (except the brakes). He should have spent every penny on suspension upgrades. With the suspension set up properly it could hang on any twistiness with more performance focused bikes, but on the stock forks and shock it won’t go anywhere fast. – Dave

Ermax Fender Eliminator

Kawasaki ER-6n

I’ve always loved the tiny tails on a streetfighter. The ER’s butt was begging for lipo and the Ermax undertail helped eliminate the bulky signals and left it with a cool Euro appearance.

Ermax Hugger

$150

I thought the Vance and Hines CS-One slip-on looked absolutely perfect with its black pipe and red badges. The part I had trouble with was the sound. A piped parallel twin sounds like a 450 dirtbike-I never could quite get used to it.

I hated the jungle gym-sized stock rearsets. The Valter Moto ‘sets were absolutely stunning and really opened up the bottom half of the motorcycle. The motor only makes 66 HP, so there’s no real point in putting someone on the back anyway.

I’ve never been a big fan of grab rails. I noticed they were optional on the ER’s sister bike, Ninja 650, and in their place were body caps. I made a quick call to Kawi and after a two-bolt twist the love handles were gone.

Kawasaki ER-6n
Kawasaki ER-6n
Kawasaki ER-6n
Kawasaki ER-6n


artikuj interesante

Artikuj të tjerë të kategorisë "Kawasaki":

përkthim
 Edit Translation
partnerët tanë
Na ndiq
Na kontaktoni
Kontaktet tona

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.