Ride parë: Kawasaki ER-6N 2012: hera e tretë që është një bukuri – Motor Sport…

rubrikë: Kawasaki | 5 Jan 2015 | Comments Off on Ride parë: Kawasaki ER-6N 2012: hera e tretë që është një bukuri – Motor Sport…
First Ride: Kawasaki ER-6n 2012: Third time’s a charm – Motorcycle Sport…

Real world rides, real world riders Home Feature Articles First Ride: Kawasaki ER-6N 2012: Third time’s a charm First Ride: Kawasaki ER-6N 2012: Third time’s a charm Published: 12:06PM Dec 2nd, 2011 By: Web Editor This isn’t how most ER-6ns will be ridden very often, but right now I’m having too much fun to care. A dozen or so revamped middleweight parallel twins are making a fast-moving snake through the Portuguese countryside, as Kawasaki’s lead rider sets a spirited pace up a winding road in the hills north of Faro in Portugal’s Algarve. Game on. From where I’m sitting, gripping a broad one-piece handlebar and watching the scenery flash past above ...

Lexo artikullin e plotë »
Përkthim
 Edit Translation
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.