Yamaha C3 – Owner Shqyrtime Motor Scooter Guide

20 qershor 2015 | autor: | Comments Off on Yamaha C3 – Owner Shqyrtime Motor Scooter Guide

YAMAHA C3 / C-Cubed (XF50) – KOMENTET pronari

2007 YAMAHA C3

kilometrazh: 1000 – 5000 miles

preferencë: Largësi, Hapsirë ruajtjeje

Dislikes: Çështjet pompë e karburantit

rishikim: "Unë e dua këtë skuter të vogël (I mesatare 115 mpg!), por kjo nuk do të mbajë drejtimin në temps gjatë 90. Është aktualisht të ulur në parkingun e një McDonald-së dhe unë nuk jam i lumtur që kam pasur për të ecur përsëri për të punuar në temps sipër 90.

Unë jam duke shkuar për të kontaktuar Yamaha, por u tha në verën e 2011 se ata nuk kanë bërë asgjë për të rregulluar këtë çështje; ai do të bjerë në të pronarëve për të rregulluar. Unë do update këtë pas kësaj të gjithë luan jashtë.”

2008 YAMAHA C3

kilometrazh: 1000 – 5000 miles

preferencë: Çdo gjë në lidhje me këtë skuter. kryesisht, ajo ka disa goma beefy, gjë që e bën një djalë nuk duken prissy kur scooting rreth qytetit.

Dislikes: në 4500 miles, Kam filluar të marrë sindromi i NO fillojë pas hipur të gjerë të hapur për 15+ minutes. ndryshe, nuk ka riparime dhe ka drejtuar e madhe deri tani.

rishikim: “ Ashtu si komente të tjera të dhëna, Unë e dua këtë skuter. kilometrazhin, nuk ka riparime (deri më sot), ruajtje, performanca – nuk ka asgjë negative në lidhje me këtë skuter. Unë shpresoj se kjo zgjat përgjithmonë. Unë kam një turbo 40 + MPG Chevrolet Sonic, një 20 + MPG Ford Ranger, a 100 + MPG Yamaha C3, një biçikletë Trek, dhe dy këmbët e mia.

Është e madhe që të ketë zgjedhje – shembull; nevojë për një paketë të vida ose Scotts 5000′ ndërtues terren nga Home Depot 3 milje larg – Unë zakonisht i bie të C3.

verë im i parë (2009) I çuan atë për të punuar nga NORTHVILLE MI në Detroit. Njeriu Oil mund të vini xhepin e dikujt tjetër! Kam shtuar një xham kështu që unë jam vetëm duke marrë

105MPG. Nje gje te fundit – këtu në Michigan, kjo është një motor. Ligji dy drejtime këtu – Scooters / motoçikletave nuk mund të kalojë 49cc dhe tejkalojnë 2.5hp. (C3 ka

3.8hp).”

2008 YAMAHA C3

kilometrazh: 1000 – 5000 miles

preferencë: i qetë, udhëtim të madh, Largësi, seriozitet, duket ndryshe

Dislikes: Asnje (deri tani)

rishikim: "Vetëm të blerë dy C3 si mjetet e trajnimit për gruan time. Ajo ka qenë i pyesin nëse ajo do të gëzojnë të hipur. ajo është i tëri! Ne zgjedhur C3 për shkak të styling të ndryshme dhe përfaqë Yamaha.”

2008 YAMAHA C3

kilometrazh: 1000 – 5000 miles

preferencë: Qëndrueshmëri dhe pesha

Dislikes: Që ata të ndaluar duke i bërë ata

rishikim: “ Unë kam gjëra të gjitha të mira për të thënë-bleu kur gazi me thumba të mprehta në ’08 dhe e kanë dashur atë që atëherë. errands rajonale, për të punuar dhe vetëm për argëtim. ruajtjen e madhe, udhëtim të qetë dhe shumë ekonomike.

Unë ndoshta do të merrni një tjetër për të vënë në ruajtje dhe përdorim të mëvonshëm këtë dekadë.

2009 YAMAHA C3

kilometrazh: 1000 – 5000 miles

preferencë: kilometrazh mirë, duket e mirë: retro për kuti Cushman skuter e 50-ta

Dislikes: asgjë

rishikim: "Skuter Fun për të hipur. Ruajtur më shumë para. I bleu për të hipur mbrapa dhe me radhë për të punuar. Unë jam në fund të viteve 60-ta e mia – shumë e vjetër për një M / C, por jo shumë i vjetër për C3.”

2009 2011 YAMAHA C3

rishikim: "Une kam 2 Vino-së. 2 Ruckus. 1 Metropolitan dhe 2 C3-së. Gruaja ime dhe unë të dy si C3 është më e mirë. Nëse ka pasur diçka për të ankohen në to, kjo është se ndryshe nga Vino, nuk ka ndarje të vogël për të vënë gjëra të tilla si pije ose një aparat fotografik.

Kjo është shqetësim i vogël gruas sime, jo e imja. Mileage është vetëm ajo që thonë ata (pak më shumë se një 100 mpg).”

Yamaha C3+
Yamaha C3+
Yamaha C3+
Yamaha C3+


artikuj interesante

Tagged si:

Artikuj të tjerë të kategorisë "yamaha":

Përkthim
 Edit Translation
Our partners
Follow us
Contact us
Our contacts

dima911@gmail.com

I lindur në BRSS

423360519

Rreth kësaj faqe

Për të gjitha pyetjet në lidhje me reklamat, Ju lutemi të kontaktoni të listuara në këtë faqe interneti.


Motorcycles katalog me specifikimet, pictures, ratings, komente dhe discusssions rreth Motorcycles.