• Kawasaki Ninja 650R 2012 Harga di India – spésifikasi Bajaj Otomatis geus ngawanohkeun sagala anyar 2012 édisi tina superbike Kawasaki Ninja 650R minggu panungtungan. Pikeun émbaran raja anjeun Bajaj geus jadi jauh dijual 3,000 Hijian dina kulawarga Ninja, nu ieu mimiti diwanohkeun dina taun 2009. Panganyarna 2012 Modél kieu peluncuran Ninja 650R diwanohkeun dina Juni 2011. Salaku urang sadayana terang, nu Kawasaki teh pamimpin di bagean sapédah olahraga ranged antara Rs 2 ka 5 lakh kalawan pangsa pasar 65 persen. Ieu nu katilu olahraga premium motor sapédah diwanohkeun di nagara sanggeus Kawasaki Ninja 250R jeung KTM 200 Adipati. Taya ragu gaya sarta konfigurasi bakal balik saluareun ongkos eta. Kawasaki Ninja 650R 2012 spésifikasi Opat-stroke, cair-tiis, DOHC, opat-klep, engine kembar paralel 649 cc kapindahan 72 ps @ 8500 kakuatan maksimum rpm 66 Nm torsi @ 7000 Rpm torsi maksimum suntik suluh Digital dua awak throttle 38mm Keihin 83.0 mm silinder bore na 60.0 mm stoke 11.3:1 ratio komprési TCBI kalawan ignition sateuacanna éléktronik 15.5 ltrs kapasitas suluh mimitian diri roda Galunggung jeung 1410 basa kabayang mm hareup -120 / 70-17 ZRI7M / C (58W), Pungkur-160 / 60 - 17 ZRI7M / C (69W) ban 6 kotak gear speed dual 300 mm disc hareup tripe lakop dua rem calipers piston hiji 220 mm lakop disc pungkur kalawan piston tunggal caliper marake 41 mm telescopic garpu / 120 mm gantung hareup Ieu beurat curb sapédah stylish ngabogaan tina 460.8 lbs na 31.7 kalinggihan ...

    Baca artikel pinuh »
    Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & Specifications
  • 2009 Honda CB1000R - Jalan Test dilarang Fun: The Honda pangalusna anjeun teu bisa meuli! Prop ka Honda pikeun ngawangun Chopper nice anu hade. kiridit utama pikeun ogé méré urang hiji motor / Scooter-kawas alat angkutan otomatis-trans-dilengkepan nu boga janten salah sahiji panggampangna-to-numpak full-ukuran dua-wheelers kantos. tapi, paruk, Honda, naha anjeun nyepeng kaluar dina urang? ulasan rave dipapag di CB1000R kana bubuka na di Éropa taun ka tukang. Kanyataanna, sapédah taranjang basis CBR1000RR ieu rengse kadua di taun 2008 urang International Sapédah tina voting Taun, sarta kami di US. saha nu dicabut tina sapédah nu teu malah teu meunang ka ngajawab pikeun eta! Sababaraha tanda petik kasohor ti scribes Éropa? "A hambalan buta keur Honda di kategori taranjang,"Ceuk Sapédah Skandinavia. "Jelas outshines pesaing kalawan engine flawless na, rem alus sarta penanganan seukeut. " Rai di Bélgia urang Motor Wereldwere disarengan pinuh ku pujian, malah lamun maranéhna turun ka mimiti wengkuan: "Dina nomer, CB1000R nu teu persis nurun tina sapédah anu metot rug ti handapeun suku anjeun. Ieu lumaku pikeun duanana mesin sarta chassis nu. Sanajan, tunggang ngajadikeun anjeun sadar ngan naon a sapédah finely saimbang Honda urang bungsu taranjang bener; kasaimbangan nu nambahan nepi ka tepat, penanganan gampang jeung senang. Faktor dina torquey, amis-ngajalankeun mesin na aya éta, sapédah thenaked taun. " Sangkan mutuskeun ningali for mun urang sorangan naon sagala fuss ieu ngeunaan na dipesen hiber ka Eropa. Urang finagled sapédah hiji kaluar tina Honda Austria sarta ...

    Baca artikel pinuh »
    2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews
  • nempo: Moto Guzzi Norge The Moto Guzzi Norge geus dina periphery kasadaran mah bikes touring pikeun sawatara waktu. Salah sahiji model langkung keuna dina pasaran, eta oge kajadian janten salah sahiji pangalusna dibanderol na paling praktis - lamun ogé salah sahiji heaviest. Ku model anyar dikaluarkeun ieu taun kaliwat, salaku bagian tina usaha relentless nempatkeun Moto Guzzi di mainstream nu, nu Norge mustahil malire malah di pasar touring rame dinten ieu. Kawas loba firms motor Italia, Moto Guzzi nyaeta incredibly Bangga warisan na, jeung Norge ngabogaan hiji utamana husus. Ieu dingaranan GT Norge, groundbreaking parusahaan 1928 Model - sorangan ngaranna pikeun airship anu kahiji ngapung leuwih Kutub Kalér. 500cc dina GT Norge réngsé naek test 4.000-mil ti HQ Italia parusahaan keur Lapland Norwégia urang, di tepi jero tina Arktik Circle. Ieu jenis numpak kami kukituna mengklasifikasikan salaku hiji Trek cross-buana epik malah kiwari, sarta di 1928 eta ieu malah leuwih ti kitu dibere kaayaan anu jalan. parusahaan miboga titik ngabuktikeun: pungkur setelan swingarm gantung maranéhanana - kahiji nanaon na - digarap, tur bisa ngaktipkeun journeys tina jarak leuwih gede ti éta disebutkeun lumayan. Insinyur Guiseppe Guzzi dijieun lalampahan dina opat minggu. Sabot Norge ieu reintroduced di 2005, eta mecenghul kalayan fairing angin-torowongan-dirancang sarta mesin v-kembar modern jeung accoutrements, sarta réngsé éta numpak pisan sarua. The pernyataan hajat éta jelas, sanajan ieu mah tanpa ...

    Baca artikel pinuh »
    Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle
  • 2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 | tingalian Luhur-Tech klasik Sanggeus cuti genep taun ti jalan raya, Kawasaki ieu reentering pasar touring full-pakéan jeung technologically maju, nostalgically styled, 2009 Voyager. Kawasaki ieu touting Vulcan anyar maranéhna 1700 runtuyan salaku bellwether keur mangsa nu bakal datang parusahaan di bagean kapal keur pelesir, jeung reimagined Voyager geus commissioned sakumaha pesiar garis maranéhanana sacara luxe andalannya. Kalawan engine V-kembar lila-stroke 1700cc sarta bodong '60s otot riffs mobil styling, éta 1700 Voyager nyarupaan misan Amérika husky tina inline opat Voyager XII anu wibawa leuwih cakrawala dina 2003. Occidental papakéan anyar nu Voyager urang teh hook visual dina strategi Kawasaki urang ngamekarkeun motor nu eta ngaharepkeun baris mangpaatkeun a batal ditinggalkeun ku kompetisi-nyaéta, a luhur-tech métrik V-kembar Powered, full-pakéan kapal keur pelesir. The touring bagean urang lintasan pertumbuhan ayeuna defies nu gravitasi sakabéh turunna jualan industri motor urang, sarta Kawasaki nilik panghasilan disposable di aranjeunna thar saddlebags. Pausahaan ieu tohan yén hiji muscular anyar mil-eater di lantai showroom bakal bolster kekebalan na ngalawan downturn nu. Ngembangkeun tina Vulcan 1700 runtuyan (nu ogé ngawengku akrab klasik, Palasik lt na Nomad) éta usaha luhur-handap, mimitina fokus dina Voyager. katingal / fusi tech anyar heubeul nu Voyager urang pasti succeeds di curb nu. Isro jeung (di paling suku) unlamented nu sudut pointy, concealed engine, boxy ...

    Baca artikel pinuh »
    2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 Review – Ultimate MotorCycling
  • Honda rc166 sapédah genep silinder ti 1960-an Baca leuwih dina Honda RC166 250/6. Grand Prix balap underwent revolusi di taun 1960-an mimiti. Honda urang genep silinder sumping babarengan gancang. Pikeun pariksa kaluar sora tina Honda RC166 Genep Silinder didatangan link di handap tambah engkol. Nu hiji sapédah sounding amis. Kuring uninga salah on Tengah-Ohio taun sateuacan. Ieu dikirim. Salaku ti NR ka Le Mans tambah bikes Produksi. Honda indit numpak nyieun genep-silinder DOHC powerplant kanyataanana kalayan na. Honda lumpat ngaliwatan taun 1960-an kalayan. a 50 cc triple, a 125 cc genep silinder tambah hiji V8 pikeun. aranjeunna gaduh kiwari sabagian 5 kuda leuwih ti éta Honda genep. The RC166 tina 1967 teh sapédah sarua salaku. Honda RC166 genep silinder sapédah salaku sahiji pt2 1960-an: Honda Émbaran RC166: Honda RC166 wallpaper. Telegraf ngeunaan Honda RC166. landihan: komentar: salaku tina 1960, Honda diasupkeun. mesin balap Jepang éta berehan genep silinder. Beda pisan dina spésifikasi antara hiji jalan tambah lomba sapédah éta. Pikeun karya Motocross bikes. Honda mimiti asupkeun motor produksi taun Superbike. 4 valves pikeun tiap silinder: RC143: 1960: kembar: 44 × 41 mm: 124.68 cc (8. Ieu Honda urang mimiti motor produksi kalawan genep. éta motor mimiti nu Honda diwangun ku genep silinder ieu RC166 250cc lomba sapédah anu dipaké dina. balap Honda – bagean 1. balap Honda 1960 ;. Honda 250cc RC166. genep silinder anyar mucunghul. Sigana sapédah ieu écés leuwih gede dibandingkeun RC166. Honda RC166 rington. Ieu waktu éta Mike Hailwood ...

    Baca artikel pinuh »
    Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s
  • motor Matchless A Sajarah singket ti Marque: Matchless The Kaula sadulur diwangun mesin kahiji maranéhanana di 1899, sarta ku 1907 anu unggul di Pulo Man TT ras. Handap hiji tempat kadua di 1908, aranjeunna meunang deui 1909 jeung 1910. Saatos produksi WWI dihanca ngagunakeun mesin ti duanana JAP na MAG . Jum Méi 24 2013 duhoda76wanadoo.fr jmpot Rally Perancis video video   Perancis April 2013 Wilujeng siang, Ngaran abdi JT Sadikin, Abdi hiji produser Mitra dina Sirens Média jeung kami anu lokasina lima mil ti Amérika Sarikat Capitol. Kami ngahasilkeun runtuyan anyar keur Papanggihan Channel ngeunaan hiji montir anu perbaikan sarta restores motor vintage. Urang Fitur genep (6) bikes leuwih runtuyan tilu-bagéan, tiap episode kami rencana pikeun babagi rinci metot ngeunaan motor nu mana merlukeun sababaraha kanyataan mariksa. Kuring keur ngalakonan panalungtikan pikeun nangtukeun nilai motor di hiji kondisi disimpen pristine. The motor di episode mimitina mangrupakeun 1931 Matchless Modél X ku Brough punjul Sidecar. Kuring geus napel sateuacan na sanggeus poto tina sapédah na restorasi. Dupi anjeun nempatkeun kuring di kontak sareng batur anu bisa ngajen ieu sapédah pre / pos restorasi? Kuring ngarti eta bakal hese masihan nilai sabenerna tanpa nyaho rinci ngeunaan kumaha sapédah ieu disimpen, produk naon anu dipaké sarta perawatan dicokot pikeun mawa eta deui ka kahirupan. Sanajan, tokoh ballpark ku assessment visual bisa mantuan dina méré informasi akurat kana panempo Papanggihan Channel. ...

    Baca artikel pinuh »
    Matchless Motorcycles
  • Moto Morini Kanguro na DART Kalolobaan jalma leuwih condong kana plump keur salah sahiji Morini Olahraga atanapi Piér jeung Mikélon model well-dipikawanoh. Tapi dina tungtung sabalikna ti skala anjeun nimu DART super-sleek jeung rufty-tufty Kanguro. Jadi kumaha tuh Ken Philp datang ka sorangan duanana? Kuring mimiti nempo hiji Kanguro di Earls Pangadilan di 1982, sarta ieu impressed nya éta hiji off-jalan V-kembar. Kuring kungsi masalah médis di 1984, sangkan meunang leupas tina sababaraha bikes jeung meuli ieu, kahiji Kanguro nu miboga NLM di warung. Ieu ngan diteundeun bade iraha kuring hayang ka! Eta masihan kuring loba pelesir kaluar-jalan, dina spite tina beurat na, jeung aku shortie a – 5'5. Kuring ukur meunang leupas tina eta di 2003 sabab kuring ngan boga 15% kapasitas lung kiwari. Kuring teu bisa ngomong aya naon bae anu kuring henteu resep ngeunaan eta. I dipaké deui pikeun enduros, jalan satapak-tunggang, Weston Beach Balap, percobaan jarak jauh, teras salajengna, sarta sakaligus katutup 720 mil di 20 jam dina hiji acara PKS. Dina total I katutupan ngeunaan 16,000 mil. Aya no masalah nyata, ngan maranéhanana anu éta lepat mah! Saha meuli Kanguro kedah tetep jelas ti-model X munggaran. The X1 na X2 gaduh pigura tubular, sarta X retakan pigura dina titik footrest katuhu. X1 ngabogaan tulangan aya. headlamp téh ngan AC lampu langsung, jadi output variasina kalawan speed engine. Ieu ogé sistem cahaya 6-volt, ku batré leutik pisan! janten, sanggeus dipiboga Kanguro ti anyar, Nyaan ieu pisan impressed kalayan motor. Lajeng kuring nempo poto hiji DART anyar di pencét, tur éta teu ...

    Baca artikel pinuh »
    Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk
  • Ngan sejen weblog WordPress.com 2004 Badag Dog Ridgeback Fonzie nyebutkeun: Kuring kapanggih Ridgeback nu janten seru, roaring na tulang tonggong tingling - lajeng deui, nu bisa ngan jadi Cakram tulang tonggong kuring smashing babarengan (dina cara alus) - choppers kaku teu dimaksudkan janten nyaman jeung jenis ngiker keras assed resep némbongkeun kasabaran nyeri maranéhanana dina raucous tur beurat chromed kinda cara. nuhun, Kuring nyaho yén Motorcycle.Com teu bener tempat bikers datangna maca ngeunaan kuda beusi panganyarna, Tapi maranéhna moal lamun abdi tiasa nulungan eta. Motor téh motor tur lamun bisa bogoh ka Concours, bari ridiculing eta di waktu nu sami, Anjeun meureun ngarti mana pamadegan urang dina dunya Chopper nu datang ti. kitu deui, nuhun, ieu motor jeung éta sato galak a! Ngali kaluar pamadegan padded kolor spandex tunggang na cangkir pelindung budak katresna, motor ieu bakal coba pikeun megatkeun anjeun. Lamun salamet kalayan sagala bit Anjeun gembleng, Anjeun meureun bakal datang imah kalawan sababaraha langkung nomer telepon ti anjeun kénca jeung anjeun pasti bakal boga dongéng hébat kana ngabejaan ka kids ... Ok, meureun moal kids, tapi buddies anjeun bakal cinta ka ngadangu 'em. Iwal ti éta salah ngeunaan waktu nalika anjeun terdampar dina nuhun Pegangsaan mun tank cagar leutik nu Ridgeback sarta hijina angka anjeun ngagaduhan ieu imah sababaraha dude urang ti klub Dadang; lajeng salah henteu hayang ngadenge carita anjeun. Hampura, pikir ngeunaan eta. Rolling-di ku wheelbase of ampir 9 suku sarta kapindahan of 1750cc, Big Dog Ridgeback mangrupakeun Turner sirah ...

    Baca artikel pinuh »
    2004 Big Dog Ridgeback Motortrend
  • KTM 450 Rally Replica Sadia pikeun urutan The KTM 450 Rally Replica baris geura-giru jadi sadia ka umum, tapi can écés lamun eta bakal datang ka AS. KTM notched na 13th padeukeut Rally Dakar meunang di 2014, kalawan Marc Koma pagawean ampir dua jam nyanghareupan kompetisi na pangdeukeutna. Pakarang nu Spaniard urang éta pérsi diropéa tina KTM urang 450 rally sapédah, hiji versi nu brand Oranyeu geus ngumumkeun baris geura-giru jadi sadia ka umum. The KTM 450 Rally Replica pitur pigura redesigned tur diropéa ergonomics, gantung pungkur anyar jeung lomba-dibuktikeun, engine 450cc suluh-nyuntik. Pikeun tugas rally di Replica hadir kalawan suluh-pompa sarta sababaraha bak hareup jeung pungkur ogé manjangkeun rentang. Harga bade, sakumaha ditandaan ku pers release handap, nyaeta eur 24,000, nu jadi tina tulisan artikel ieu ngarobah kana sabudeureun $32,988. Ieu can écés naha Rally Replica bakal sadia dina pasar AS. – MotoUSA Byron Wilson Modél anyar tina KTM 450 mesin rally di livery pabrik dijadikeun perdana na dina Oktober di rally Maroko salaku tés awal jeung ahir dina kondisi lomba. mesin ieu lajeng matuh ka nyokot dina test pamungkas di Dakar, na sapédah nu nuluykeun gawe flawlessly sapanjang lomba 9,000km kalawan Marc Koma dina dewan nyandak win padeukeut 13th KTM urang. Salaku modél saméméhna tina mesin rally diwangun keur jaman 690cc, mesin anyar ieu dirancang tina taneuh nepi ka jadi cocog mun Dakar dinten ieu ...

    Baca artikel pinuh »
    KTM 450 Rally Replica Available to Order – Motorcycle USA
  • 2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride Dina nyanghareupan éta slump jualan sportbike global, butik Italia brand motor MV Agusta ieu dimaksudkeun pikeun ngarevitalisasi pasar middleweight supersport ngeuyeumbeu ku F3 na nembe dikaluarkeun. Powered by hiji 675cc engine triple-silinder ultra-ci, F3 nu ($13,999) ieu Éropa séjén butuh dina cara anu pangalusna pikeun anjog ti Apex mun Apex. VISI janten kanyataanana Dilahirkeun opat taun samemehna, F3 mangrupa impian ti telat Presiden MV urang, Claudio Castiglioni, anu commissioned a sportbike tilu-silinder saméméh ngalirkeun jauh panas panungtungan ti kanker. Tempo sajarah na deeply rooted dina balap jalan, mesin ieu dirancang pikeun kompetisi jeung tungtutan Dunya Supersport - runtuyan balap global nu MV ngarencanakeun bersaing di sakumaha mimiti musim sakumaha salajengna. Kaleuwihan utama dina 20 juta euro ieu funneled kana proyék sareng sakabéh rarancang undertaken di imah di kantor MV di Italy kalér. Inti F3 mangrupa cairan-tiis, inline engine tilu-silinder ku sirah 12-klep (kabéh valves anu fabricated ti titanium) dipintal ku camshafts ranté-disetir kembar. Unggal silinder ngagunakeun bore sarta stroke rélatif leuwih-kuadrat dimensi 79.0 x 45.9mm, squeezing muatan suluh ka nisbah 13:1. Mesin urang handap-tungtung employs desain unik nu crankshaft nu spins tukang. Ieu ngabantuan neutralize inersia maju tina motor ojah sahingga leuwih maneuverable di speeds engine tinggi, MV nyebutkeun. Kawas paling hal Italia, formulir kieu fungsi ...

    Baca artikel pinuh »
    2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

Kabéh partitions diréktori

éntri panganyarna
20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on nempo: Moto Guzzi Norwégia Miss motor
Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle

nempo: Moto Guzzi Norge The Moto Guzzi Norge geus dina periphery kasadaran mah bikes touring pikeun sawatara waktu. Salah sahiji model langkung keuna dina pasaran, eta oge kajadian ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on motor Matchless
Matchless Motorcycles

motor Matchless A Sajarah singket ti Marque: Matchless The Kaula sadulur diwangun mesin kahiji maranéhanana di 1899, sarta ku 1907 anu unggul di Pulo Man TT ras. handap ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on Moto Morini Kanguro na DART – Palasik motor Roadtest – RealClassic.co.uk
Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

Moto Morini Kanguro na DART Kalolobaan jalma leuwih condong kana plump keur salah sahiji Morini Olahraga atanapi Piér jeung Mikélon model well-dipikawanoh. Tapi dina tungtung sabalikna ti skala anjeun nimu super-sleek ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on 2004 Badag Dog Ridgeback Motortrend
2004 Big Dog Ridgeback Motortrend

Ngan sejen weblog WordPress.com 2004 Badag Dog Ridgeback Fonzie nyebutkeun: Kuring kapanggih Ridgeback nu janten seru, roaring na tulang tonggong tingling - lajeng deui, nu bisa ngan jadi tulang tonggong abdi ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on 2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride – Euro siklus Tampa Bay
2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride Dina nyanghareupan éta slump jualan sportbike global, butik Italia brand motor MV Agusta ieu dimaksudkeun pikeun ngarevitalisasi nu middleweight supersport ngeuyeumbeu ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on Moto Giro Vintage motor
Moto Giro Vintage Motorcycles

'66 Sears Gilera 106 The Moto-Giro California anu sababaraha bulan jauh, Tapi ieu téh waktos sampurna pikeun ngamimitian tata sarta kuring boga tempat gede pikeun ngamimitian. A 1966 Gilera 106. Ieu fits ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on motos mini Blata
Blata mini motos

motos mini Blata Blata – bikes cemerlang pikeun budding béntang. Gumantung kana jenis naon tina motos mini blata anjeun gaduh, mesin rupa-rupa pikeun nepi ka 13HP sarta anjeun bisa ngagancangkeun sapanjang di 50mph ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on Bajaj review avenger 220cc
Bajaj avenger 220cc review

laporan eusi Bajaj avenger 220cc review presentasi Transcript Bajaj Avenger 220cc Review Urang dibawa ka anjeun teh warta dikonfirmasi dina peluncuran Avenger 220 on 15 Juni jeung ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on 1969 bsa 441 Victor husus – Motor Britania Palasik – klasik motor
1969 BSA 441 Victor Special – Classic British Motorcycles – Motorcycle Classics

Kandungan patali Barry Porter urang Benelli sei 750 Barry Porter ngabahas owning na tunggang na Benelli sei 750. Kapanggih dina eBay: 1963 bsa Thunderbolt Wandering ngaliwatan expanse nu ...

20.06.2015. nu ngarang: . komentar Pareum on 1991 BMW 850 V12 6 Speed ​​Imah Page
1991 BMW 850 V12 6 Speed Home Page

1991 BMW 850 V12 6 kagancangan 1991 BMW 850 6 kagancangan. 28K mil, sajarah boga collector saprak anyar. Dipikawanoh ku saloba salah sahiji conto salamet best of hiji 8 runtuyan, mobil ieu geus ...

Honda
20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2009 Honda CB1000R Jalan Test Review- Harita Honda CB1000R motor
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Honda CB1000R - Jalan Test dilarang Fun: The Honda pangalusna anjeun teu bisa meuli! Prop ka Honda pikeun ngawangun Chopper nice anu hade. kiridit utama pikeun ogé méré urang hiji motor / Scooter-kawas alat angkutan otomatis-trans-dilengkepan nu boga janten salah sahiji panggampangna-to-numpak full-ukuran dua-wheelers kantos. tapi, paruk, Honda, naha anjeun nyepeng kaluar dina urang? ulasan rave dipapag di CB1000R kana bubuka na di Éropa taun ka tukang. Kanyataanna, sapédah taranjang basis CBR1000RR ieu rengse kadua di taun 2008 urang ...

Baca artikel pinuh »
20 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda rc166 genep silinder sapédah ti 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

Honda rc166 sapédah genep silinder ti 1960-an Baca leuwih dina Honda RC166 250/6. Grand Prix balap underwent revolusi di taun 1960-an mimiti. Honda urang genep silinder sumping babarengan gancang. Pikeun pariksa kaluar sora tina Honda RC166 Genep Silinder didatangan link di handap tambah engkol. Nu hiji sapédah sounding amis. Kuring uninga salah on Tengah-Ohio taun sateuacan. Ieu dikirim. Salaku ti NR ka Le Mans tambah bikes Produksi. Honda indit numpak nyieun genep-silinder DOHC powerplant kanyataanana kalayan na. Honda lumpat ngaliwatan ...

Baca artikel pinuh »
20 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Kumaha Ka Jieun & Naha Sagala!
Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed 280km/h How To Make & Do Everything!

Kumaha saur anjeun ngeunaan video ieu? Zsotyesz87: na daun komentar:D izaky2011: kawas sapédah bapa! Jhon Camille Vergel: Kolot dina ieu sobat QE? kuring sertgent: jadi r6 meunang bediang80: Anjeun wanna niup engine anjeun atanapi kumaha?? Fr3shChriS13: ok i pikir ima meunangkeun r6 Yamaha. 2006 pikeun mimitian baja STNK: freak Suci Abdi hoyong sapédah a jadi macet, ieu ngajadikeun mobil kuring kasampak kawas tank hiji. leo motte: Jalang mano kawas anjeun bisa nahan nu monster keur 280 jalan!!ngimpi kuring pbmax: Sapédah hurung endah. john adonan: bullshat ...

Baca artikel pinuh »
20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2005 Honda Silverwing Specs eHow
2005 Honda Silverwing Specs eHow

2005 Honda Silverwing Specs Trims The 2005 Honda Silver Wing mangrupakeun touring Scooter dua-panumpang nu asalna di dua trims, modél dasar Silver Wing jeung Silver Wing ABS. Model dasarna nyaéta sadia dina kelir hideung titanium bari model ABS nyaéta sadia dina kelir duotone tina hideung / pérak jeung titanium / pérak. Panel instrumentation nawarkeun fitur dasar kawas lalampahan odometer, warning tingkat suluh na jam hiji. Hijina bédana utama antara dua model nyaeta model ABS nawarkeun hiji ...

Baca artikel pinuh »
20 Jun 2015 | komentar Pareum on Repsol Honda – video Encyclopedia
Repsol Honda – Video Encyclopedia

Repsol Honda Sajarah [ édit ] Di 1995 Tim nu diasupkeun hiji 3 rider lineup kalawan Mick Doohan. Alex Crivillé jeung Shinichi Itoh tunggang dina Honda NSR500. Mick Doohan meunang Championship Dunya pikeun kadua kalina dina urutan di Argentina. kalawan hiji lomba ditinggalkeun keur ahir usum kalawan tujuh ngéléhkeun lomba, Alex Crivillé réngsé musim kaopat kalawan 1 win lomba bari Shinichi Itoh réngsé kalima sakabéh. Opat rider garis-up dituluykeun di 1997 kalawan Michael Doohan. Alex Crivillé na Tadayuki Okada ...

Baca artikel pinuh »
19 Jun 2015 | komentar Pareum on Day6 review ngimpi Commuters Sapédah
Day6 dream review Bike Commuters

Day6 Dream Review Ban hareup / Rear Kenda Komfort 26 x 1.95 Pasisian témbok Double, CNC sidewall, logam campuran Casette Shimano Derailleur Front / Rear Shimano Altus 21 kagancangan Shifter Sram MRX Comp + Freewheel Shimano deui Poé 6 Custom suntik dijieun - kalawan lumbar na pak perjalanan terpadu beurat perkiraan 35 34 Kabayang Base 51 " Batesan Beurat 250 pon Rider Ukuran 5'4 "- 6'3" perkiraan Rider Ukuran 4'8 "- 5'7" perkiraan Kelir kobalt Blue, logam Burgundy Dina loba poé mah ...

Baca artikel pinuh »
19 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda ngembarkeun hiji Anyar 250cc V-Kembar Sapédah, The VTR
Honda Announce a New 250cc V-Twin Bike, The VTR

Honda ngembarkeun hiji Anyar 250cc V-Kembar Sapédah, The VTR Honda geus dileupaskeun sababaraha wincik 250cc v-kembar Éntri-tingkat sapédah anyar maranéhna, nu VTR, nu hurung kawas tilu hurup kami geus uninga loba waktu saméméh. Ngabingungkeun? Anjeun bakal pas poho bingung mun anjeun baca pencét release handap. Urang kapanggih eta hésé burih Sunan Gunung Djati, kalayan pernyataan kawas Komponén gantung-kualitas pangluhurna halus kaluar jalan bumpy na di jieun na VTR anyar nikmat pikeun sakabéh poé tunggang. , sanajan sanajan nu, urang henteu ...

Baca artikel pinuh »
19 Jun 2015 | komentar Pareum on Ben
Ben

Ben urang Electric motor (B.E.M) Update 8/12 Rode sapédah ka dianggo dinten sanajan isu pak batré. Kuring dibeuli pek 72V LifePo tina solusi kakuatan Elite. Datang kalawan sensor kanggo unggal sél sarta komputer anu mintonkeun temp, Voltaseu, kapasitas. Sakuduna geus a pamutahiran hébat. Sanajan, Kuring kungsi nyieun perumahan batré anyar ti scratch jeung aku mah welder pangalusna sangkan nu ngawasa lila. Lajeng sanggeus kuring meunang nu dipigawé jeung hooked sagalana nepi. Kuring blew up komputer katuhu dina ...

Baca artikel pinuh »
19 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda CBR 150R 2012 Bikes Mimiti Ride bikes 135cc-165cc Autocar India
Honda CBR 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India

Honda CBR 150R review, test numpak Tag "CBR" teu merta imply hiji sapédah olahraga kaluar-na-kaluar. kitu lajeng, naon karakter teu orok CBR, olahraga CBR 150R? Salaku urang ningal kalawan Honda urang CBR 250R, éta "CBR” tag ngaran teu merta imply hiji sapédah olahraga kaluar-na-kaluar. kitu lajeng, naon karakter teu orok CBR, olahraga CBR 150R? A rusuh munggaran numpak masihan kami mangrupakeun ide adil. Malah sanggeus staring panjang tur teuas nu CBR 150R, sigana kawas clone tina 250. The headlamp Y ngawangun, ...

Baca artikel pinuh »
19 Jun 2015 | komentar Pareum on 2006 Honda VFR800 INTERCEPTOR
2006 HONDA VFR800 INTERCEPTOR

2006 Honda VFR800 INTERCEPTOR – #x0024;7650 (kalér Denver) Arurang lalaki caket jeung ngadeukeutan ka cinyusu. a waktu nu sampurna ka buang leg hiji leuwih hiji motor anyar! A VFR bakal jadi hiji pilihan optimal keur nurun ieu hal. tur jadi eta ngan jadi kajadian, Kuring saena hiji keur diobral! janten, di tukeran pikeun kas keras earned Anjeun Kuring baris masihan anjeun motor anu miboga modifikasi pinuh kahayang sababaraha rengse, kitu ogé keur dipercaya salaku batu rata Anjeun. Ieu kadua VFR generasi 6 Kuring geus dipiboga, ...

Baca artikel pinuh »
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.