Aprilia NA 850 Mana na Honda NC 700 S DCT motor

19 Jun 2015 | nu ngarang: | komentar Pareum on Aprilia NA 850 Mana na Honda NC 700 S DCT motor

 

Aprilia Mana X

gambaran :

Naha clutch sarta pindah lamun téhnologi nu tiasa ngalakukeun eta? Motor otomatis nu jadi beuki hadir, tapi naon maranéhna mangpaat, saha sugan rightly hiji eyesore? Variator na dual-clutch transmisi di ngabandingkeun.

A proporsi badag tutumpakan karek dihasilkeun dina industri otomotif daun garis assembly kalawan transmisi otomatis.

Stammtisch mun diskusi dipanaskeun amenity ieu boga, keur taun euweuh, sarta wangenan kabebasan atawa gearshift reprehensible laments boro saha. Rada sabalikna hal. Dibandingkeun jeung transmisi manual janji modern otomatis mangrupa gain kanyamanan sarta betah di, sarta di pangalusna paningkatan dina dinamika.

Kabéh jalma anu geus kungsi disetir mobil kalayan pangiriman clutch dual bakal mastikeun ieu passionately.

motor otomatis kalawan motorcyclists, tapi ridicule, di pangalusna, patepung jeung skepticism ku watesan tina sakabéh "hirup filsafat motor" ieu malah disebutkeun. Tapi lamun maranéhanana skeptics kantos kungsi katempo sapédah sapertos a indit na kumaha éndah pagawean anu? Honda percaya sahanteuna dina hiji trend nu aktip terus VFR dilengkepan 1200 sarta Crosstourer oge-anggaran low motor.

NC 700 S sarta X, kaluar ka ongkos tambahan ngeunaan 1000 euro kalawan transmisi dual-clutch otomatis (DCT).

Ieu dubious dina tetempoan kombinasi mimiti hiji motor nguntungkeun ku lavishly dihasilkeun ganda-clutch kana tempat ukur mun anjeun kasampak di Scooter Honda Integra .

Hal ieu dumasar kana mesin sarua jeung pigura basis na, kontras jeung kompetisi ngan nu ku transmisi gear dual-clutch Palasik.

The NC 700 S DCT bisa externally untungna teu némbongkeun hubungan scooters maranéhna. Tapi ieu strategi hibrid anyar jeung inovatif antara Scooter sarta motor teu. ti mimiti 2007, nu Aprilia Mana aya dina blok dimimitian.

Anjeun engine 90-gelar V2 kalawan 839 séntiméter kubik nyaeta ti Gilera GP 800 Scooter sarta kaala téhnisna ampir unchanged.

Babandingan transmisi anu terus dirobah ku sabuk drive. Kantun ngangkat gas jeung glide mulus sakuliah nagara. Tapi salah sahiji must, kumaha oge, nyokot roller karét has pangaruh band di purchasing.

Tapi anu kiwari ngabogaan Scooter 50-cc tinggi-revving di hareup panon jeung Ceuli di salah nu, gede pisan.


Konsep sakabéh mana ieu panginten liwat di jéntré tur

harmonis. A tekanan dina knobs, jeung Aprilia V2 kalawan sahenteuna 76 hp kakuatan crankshaft bubbling bade kuat.

Dina soundscape kieu salah henteu nyangka Scooter a. visually, nu Mana ngajadikeun sagemblengna on finesse Italia sarta emosi, yakin di nempoan kentel kalayan workmanship tur endah fitur rupa fitur sapertos adjustable ku tips saendeng suku marake pedal jeung gear uas.

Gemblengna, nu ergonomics dina tingkat tinggi, najan sudut olahraga dengkul halus henteu rada katuhu pikeun kétang rélatif-dipasang. Naha kitu motor Scooter téh senang? Jadi gagah gas giliran up, nu clutch centrifugal sarta kénca nyobian maksa panutupanana.

sprints energetic payun Aprilia. Konstan kalawan speed konstan, motor accelerates nu pithy Mana na punchy. Teu heran, sabab tingkat speed base tinggi nyadiakeun torsi ample iraha wae tina sateuacanna éta, nu, kumaha oge, dipirig ku vibrations kuat.

Bungangang sadaya shifts, salah bisa nungkulan sagemblengna kalawan garis idéal. keur 229 total beurat kg, nu mana comfortably bisa maledog di Dengdekkeun gunana draws, saterusna, dibantuan ku fungsi ban Pirelli unggulan, stoic sarta stabil orbit maranéhna.

Saatos ukur satengah drive uji jam ngaliwatan Hideung Leuweung, hiji keajaiban sakumaha motorcyclist traditionalist sabaraha anjeun bisa ngalakukeun tanpa operasi riil nu mibanda respon dilawan pikeun muka robah.

Sanajan teu ultra-langsung, Tapi paréntah rada armada dina ngalaksanakeun éta propulsion gas geus dimaénkeun bagian signifikan. Tilu modus otomatis (touring, hujan, olahraga) nu sadia tur beda utamana di wewengkon rentang speed dasar. Who wants to nangtukeun rasio sorangan, ieu jeung Honda sacara manual toggle switch atawa suku pedal jeung dipikawanoh (suplement Honda: 250 Euro) ngalakukeun.

Nalika Mana tujuh babandingan gear siap pake nu sadia sequentially. Hiji actuator ngarobih jarak antara katrol primér. fitur ieu, kumaha oge, butuh salah euweuh, nu Variator harmonizes duanana lamun accelerating na nalika coasting nicely jeung mesin V2.

Komo torsi engine marake nyaeta di throttle katutup rupa usable. Miboga éta pelesir nyetir kitu handapeun pangaruh band karét? Lieur teu.

Dahan kabagjaan nyetir ngaliwatan hiji ciri damping rada discordant.

The tibalik-handap garpu anu katala teuing ketang, jeung adjustable dina spring preload jeung shock rebound, tahap tekanan tebih teuing low. Di aspal goréng dimimitian pikeun aduk teh ngagambarkeun kurva mana leres, verhagelt hiji garis jeung continuity reprehensible. Éta geulis awon.

Sanajan downright bahaya teh ABS sora pikeun lalampahan kalawan pillion panumpang. Ngabongkar éta calipers Brembo radial dina modeu tunggal rabidly dina cakram badag sarta reureuh kalayan interval kontrol rupa, sistem antilock marake lengkep aman, operasi dua-lalaki di rollover a lamun rem tanpa intervensi supir ampir bisa dilawan. The NC 700 S DCT tiasa nyata hadé.

Tapi hal munggaran mimiti.

A dealer Honda disebut mesin anu NC nu aya kaitannana ka pangiriman kakuatan na sawatara poe ka tukang salaku engine solar jeung eta pencét paku kana sirah. Sacara umum sapédah ieu surpassed dina kesederhanaan boro. Upgrades mimitian pindah, ngarasa alus.

Ergonomically sagalana aya dina tempat, sarta ogé pikeun tahap permanen nu lepat. Sanggeus dimimitian mesin, jero, tebih-maju-condong Parallel Kembar mangka tujuan saharita na: pragmatism na frugality.

Dina handlebar tungtung katuhu anjeun milih salah sahiji dua modus nyetir: D pikeun operasi normal, S pikeun saeutik locomotion sportier.

Gear kahiji aktipitas otomatis saatos reureuh a. A pulas ati throttle jeung, Haduh, beban ngajadikeun hiji kabisat pisan ngamotivasi maju. Lakbok di lalulintas kasebut jadi sanajan 48 maksimum kakuatan hp ka pelesir nyata. Geulis impressive kumaha gancang ka ngutruk ti ngadeg hiji sukses.

Tapi di luar kota owns NC qualities maranéhna. Salaku manehna boga mana salaku kompartemen gudang usable dina tank dummy pikeun bagasi (di NC teu cocog helm full-rupi, mana nu).

Manehna teh ogé ogé katala chassis tina nyata hadé batan Aprilia. athletic, Tapi teuing ketang ngabuktikeun shock sarta forks konvensional. lagu bumpy nu jelas unexcited sakumaha mastered nu Italia, jeung manageability tina Honda, hatur nuhun ka pusat low na gravitasi, sarta di spite tina beurat sapuluh kilo jeung varian baku tina NC 700 S masih kolosal.

Malah di lamping handap eta tetep konstan dina garis sasaran. Tur upami Anjeun salah kudu miscalculated saméméh kurva a sababaraha, disc dimimitian maju deui leres tur aman kalayan bantuan ABS ngagabung.

gaya manual nu diperlukeun nya, kumaha oge, dibandingkeun jeung mana pisan tinggi.

Tur ayeuna jalan salaku pangiriman clutch dual? sumur, eta oge mangka lampu na kalangkang. Dina konstan ngalatih nu shifts otomatis pisan mulus tur gancang tinggi.

Gumantung kana posisi throttle janten speed correspondingly low atawa saluhureuna.

lagu Curvy kalayan robah warna ka warna kedap merlukeun hiji kasabaran saeutik ti sakabeh jalma kalawan otomatis nyambungkeun fungsi relief murni tur gain kanyamanan.

Sabab sok pindah kaluar otomatis, utamana dina D-mode, ngan méméh kurva dina posisi throttle konstan kénéh nepi gear a, lajeng kurva Apex lamun nerapkeun downshift gas langsung deui.

Ieu compels mun koréksi steering pikaresepeun. Dina modeu S, loba bends rengse hadé lantaran dina kursus anu dasarna kabukti dina.

Tapi bisa dipigawé di dieu ogé yén disangka salila akselerasi hipu Dengdekkeun pinuh salah gear leuwih luhur, nu ngabalukarkeun sahenteuna iritasi. supir geus sahingga disebut kana beradaptasi ka kaayaan ieu atawa pindah ka modeu manual. Utamana saméméh inputs lokal anu dianjurkeun dina urutan mangpaatkeun ieu downshift nu torsi engine ngerem ti gear kagenep keur ngan leuwih 60 km / h tetep aktipitas.

Pamustunganana di kota numbu konstanta bangor, toggling lolobana perlu antara kursus. Di handap ieu Aprilia numpang leuwih nyaman jeung percaya diri dina jumlah sipat maranéhanana, utamana babaturan tina kanyamanan dibudidaya. Dina titik tapi Honda reaps alatan waragad perawatan lemah sareng konsumsi bahan bakar low pikeun meunang.

Langkung ti kategori ieu

artikel metot

tagged salaku:

artikel sejenna tina kategori "Aprilia":

tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.