author page dima

This author did not leave information about yourself

Nickname: dima

All articles dima:

Kawasaki Ninja 650R 2012 Harga di India & spésifikasi

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Kawasaki Ninja 650R 2012 Harga di India & spésifikasi
Kawasaki Ninja 650R 2012 Price in India & Specifications

Kawasaki Ninja 650R 2012 Harga di India – spésifikasi Bajaj Otomatis geus ngawanohkeun sagala anyar 2012 édisi tina superbike Kawasaki Ninja 650R minggu panungtungan. Pikeun émbaran raja anjeun Bajaj geus jadi jauh dijual 3,000 Hijian dina kulawarga Ninja, nu ieu mimiti diwanohkeun dina taun 2009. Panganyarna 2012 Modél kieu peluncuran Ninja 650R diwanohkeun dina Juni 2011. Salaku urang sadayana terang, nu Kawasaki teh pamimpin di bagean sapédah olahraga ranged antara Rs 2 ka 5 lakh kalawan pangsa pasar 65 persen. Ieu nu katilu olahraga premium motor sapédah diwanohkeun di nagara sanggeus Kawasaki Ninja 250R jeung KTM 200 Adipati. Taya ragu gaya sarta konfigurasi bakal balik saluareun ongkos eta. Kawasaki ...

Baca artikel pinuh »

2009 Honda CB1000R Jalan Test Review- Harita Honda CB1000R motor

Кubric: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2009 Honda CB1000R Jalan Test Review- Harita Honda CB1000R motor
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Honda CB1000R - Jalan Test dilarang Fun: The Honda pangalusna anjeun teu bisa meuli! Prop ka Honda pikeun ngawangun Chopper nice anu hade. kiridit utama pikeun ogé méré urang hiji motor / Scooter-kawas alat angkutan otomatis-trans-dilengkepan nu boga janten salah sahiji panggampangna-to-numpak full-ukuran dua-wheelers kantos. tapi, paruk, Honda, naha anjeun nyepeng kaluar dina urang? ulasan rave dipapag di CB1000R kana bubuka na di Éropa taun ka tukang. Kanyataanna, sapédah taranjang basis CBR1000RR ieu rengse kadua di taun 2008 urang International Sapédah tina voting Taun, sarta kami di US. saha nu dicabut tina sapédah nu teu malah teu meunang ka ngajawab pikeun eta! Sababaraha tanda petik kasohor ti scribes Éropa? "A hambalan buta keur Honda di ...

Baca artikel pinuh »

nempo: Moto Guzzi Norwégia Miss motor

Кubric: Moto Guzzi | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on nempo: Moto Guzzi Norwégia Miss motor
Spotted: Moto Guzzi Norge Miss Motorcycle

nempo: Moto Guzzi Norge The Moto Guzzi Norge geus dina periphery kasadaran mah bikes touring pikeun sawatara waktu. Salah sahiji model langkung keuna dina pasaran, eta oge kajadian janten salah sahiji pangalusna dibanderol na paling praktis - lamun ogé salah sahiji heaviest. Ku model anyar dikaluarkeun ieu taun kaliwat, salaku bagian tina usaha relentless nempatkeun Moto Guzzi di mainstream nu, nu Norge mustahil malire malah di pasar touring rame dinten ieu. Kawas loba firms motor Italia, Moto Guzzi nyaeta incredibly Bangga warisan na, jeung Norge ngabogaan hiji utamana husus. Ieu dingaranan GT Norge, groundbreaking parusahaan 1928 model – itself named for the airship that was ...

Baca artikel pinuh »

2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 tingalian – pamungkas MotorCycling

Кubric: Kawasaki | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 tingalian – pamungkas MotorCycling
2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 Review – Ultimate MotorCycling

2009 Kawasaki Vulcan Voyager 1700 | tingalian Luhur-Tech klasik Sanggeus cuti genep taun ti jalan raya, Kawasaki ieu reentering pasar touring full-pakéan jeung technologically maju, nostalgically styled, 2009 Voyager. Kawasaki ieu touting Vulcan anyar maranéhna 1700 runtuyan salaku bellwether keur mangsa nu bakal datang parusahaan di bagean kapal keur pelesir, jeung reimagined Voyager geus commissioned sakumaha pesiar garis maranéhanana sacara luxe andalannya. Kalawan engine V-kembar lila-stroke 1700cc sarta bodong '60s otot riffs mobil styling, éta 1700 Voyager nyarupaan misan Amérika husky tina inline opat Voyager XII anu wibawa leuwih cakrawala dina 2003. The Voyager’s new Occidental wardrobe is the visual hook ...

Baca artikel pinuh »

Honda rc166 genep silinder sapédah ti 1960-an

Кubric: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda rc166 genep silinder sapédah ti 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

Honda rc166 sapédah genep silinder ti 1960-an Baca leuwih dina Honda RC166 250/6. Grand Prix balap underwent revolusi di taun 1960-an mimiti. Honda urang genep silinder sumping babarengan gancang. Pikeun pariksa kaluar sora tina Honda RC166 Genep Silinder didatangan link di handap tambah engkol. Nu hiji sapédah sounding amis. Kuring uninga salah on Tengah-Ohio taun sateuacan. Ieu dikirim. Salaku ti NR ka Le Mans tambah bikes Produksi. Honda indit numpak nyieun genep-silinder DOHC powerplant kanyataanana kalayan na. Honda lumpat ngaliwatan taun 1960-an kalayan. a 50 cc triple, a 125 cc genep silinder tambah hiji V8 pikeun. aranjeunna gaduh kiwari sabagian 5 kuda leuwih ti éta Honda genep. The RC166 tina 1967 teh sapédah sarua salaku. Honda RC166 genep silinder sapédah sakumaha tina ...

Baca artikel pinuh »

motor Matchless

Кubric: pikaresepeun | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on motor Matchless
Matchless Motorcycles

motor Matchless A Sajarah singket ti Marque: Matchless The Kaula sadulur diwangun mesin kahiji maranéhanana di 1899, sarta ku 1907 anu unggul di Pulo Man TT ras. Handap hiji tempat kadua di 1908, aranjeunna meunang deui 1909 jeung 1910. Saatos produksi WWI dihanca ngagunakeun mesin ti duanana JAP na MAG . Jum Méi 24 2013 duhoda76wanadoo.fr jmpot Rally Perancis video video   Perancis April 2013 Wilujeng siang, Ngaran abdi JT Sadikin, Abdi hiji produser Mitra dina Sirens Média jeung kami anu lokasina lima mil ti Amérika Sarikat Capitol. Kami ngahasilkeun runtuyan anyar keur Papanggihan Channel ngeunaan hiji montir anu perbaikan sarta restores motor vintage. Urang Fitur genep (6) bikes ...

Baca artikel pinuh »

Moto Morini Kanguro na DART – Palasik motor Roadtest – RealClassic.co.uk

Кubric: Moto Morini | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Moto Morini Kanguro na DART – Palasik motor Roadtest – RealClassic.co.uk
Moto Morini Kanguro and Dart – Classic Motorcycle Roadtest – RealClassic.co.uk

Moto Morini Kanguro na DART Kalolobaan jalma leuwih condong kana plump keur salah sahiji Morini Olahraga atanapi Piér jeung Mikélon model well-dipikawanoh. Tapi dina tungtung sabalikna ti skala anjeun nimu DART super-sleek jeung rufty-tufty Kanguro. Jadi kumaha tuh Ken Philp datang ka sorangan duanana? Kuring mimiti nempo hiji Kanguro di Earls Pangadilan di 1982, sarta ieu impressed nya éta hiji off-jalan V-kembar. Kuring kungsi masalah médis di 1984, sangkan meunang leupas tina sababaraha bikes jeung meuli ieu, kahiji Kanguro nu miboga NLM di warung. Ieu ngan diteundeun bade iraha kuring hayang ka! Eta masihan kuring loba pelesir kaluar-jalan, dina spite tina beurat na, jeung aku shortie a – 5'5. Kuring ukur meunang leupas tina eta di 2003 sabab kuring ngan boga 15% kapasitas lung kiwari. ...

Baca artikel pinuh »

2004 Badag Dog Ridgeback Motortrend

Кubric: badag Dog | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2004 Badag Dog Ridgeback Motortrend
2004 Big Dog Ridgeback Motortrend

Ngan sejen weblog WordPress.com 2004 Badag Dog Ridgeback Fonzie nyebutkeun: Kuring kapanggih Ridgeback nu janten seru, roaring na tulang tonggong tingling - lajeng deui, nu bisa ngan jadi Cakram tulang tonggong kuring smashing babarengan (dina cara alus) - choppers kaku teu dimaksudkan janten nyaman jeung jenis ngiker keras assed resep némbongkeun kasabaran nyeri maranéhanana dina raucous tur beurat chromed kinda cara. nuhun, Kuring nyaho yén Motorcycle.Com teu bener tempat bikers datangna maca ngeunaan kuda beusi panganyarna, Tapi maranéhna moal lamun abdi tiasa nulungan eta. Motor téh motor tur lamun bisa bogoh ka Concours, bari ridiculing eta di waktu nu sami, you probably understand where those of us in the chopper world are coming ...

Baca artikel pinuh »

KTM 450 Rally Replica Sadia pikeun urutan – motor AS

Кubric: KTM | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on KTM 450 Rally Replica Sadia pikeun urutan – motor AS
KTM 450 Rally Replica Available to Order – Motorcycle USA

KTM 450 Rally Replica Sadia pikeun urutan The KTM 450 Rally Replica baris geura-giru jadi sadia ka umum, tapi can écés lamun eta bakal datang ka AS. KTM notched na 13th padeukeut Rally Dakar meunang di 2014, kalawan Marc Koma pagawean ampir dua jam nyanghareupan kompetisi na pangdeukeutna. Pakarang nu Spaniard urang éta pérsi diropéa tina KTM urang 450 rally sapédah, hiji versi nu brand Oranyeu geus ngumumkeun baris geura-giru jadi sadia ka umum. The KTM 450 Rally Replica pitur pigura redesigned tur diropéa ergonomics, gantung pungkur anyar jeung lomba-dibuktikeun, engine 450cc suluh-nyuntik. For rally duty the Replica comes with a front and rear fuel-pump and multiple tanks as ...

Baca artikel pinuh »

2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride – Euro siklus Tampa Bay

Кubric: Agusta | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride – Euro siklus Tampa Bay
2013 MV Agusta F3 First Ride – Euro Cycles of Tampa Bay

2013 MV Agusta F3 Mimiti Ride Dina nyanghareupan éta slump jualan sportbike global, butik Italia brand motor MV Agusta ieu dimaksudkeun pikeun ngarevitalisasi pasar middleweight supersport ngeuyeumbeu ku F3 na nembe dikaluarkeun. Powered by hiji 675cc engine triple-silinder ultra-ci, F3 nu ($13,999) ieu Éropa séjén butuh dina cara anu pangalusna pikeun anjog ti Apex mun Apex. VISI janten kanyataanana Dilahirkeun opat taun samemehna, F3 mangrupa impian ti telat Presiden MV urang, Claudio Castiglioni, anu commissioned a sportbike tilu-silinder saméméh ngalirkeun jauh panas panungtungan ti kanker. Tempo sajarah na deeply rooted dina balap jalan, the machine was designed for competition and the demands of World Supersport ...

Baca artikel pinuh »
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.