1991 BMW 850 V12 6 Speed ​​Imah Page

rubrik: BMW | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 1991 BMW 850 V12 6 Speed ​​Imah Page
1991 BMW 850 V12 6 Speed Home Page

1991 BMW 850 V12 6 kagancangan 1991 BMW 850 6 kagancangan. 28K mil, sajarah boga collector saprak anyar. Dipikawanoh ku saloba salah sahiji conto salamet best of hiji 8 runtuyan, mobil kieu geus euweuh tapi kaulinan mangrupa collector urang saprak anyar jeung diperlakukeun saperti misalna. Sabenerna hiji conto anu ngagambarkeun 8 runtuyan leres sakumaha salah sahiji mobil paling unik tur timeless kantos dihasilkeun. Luhureun conto aslina salamet low mil BMW 8 seri ngan bisa ngabuktikeun jadi collectible tur salaku berharga salaku conto luhur 60s mobil otot jeung sarupa dina mangsa nu bakal datang. Ieu paling pasti hiji mobil jauh leuwih aya gunana ti sababaraha disebutkeun. Naon kasus atanapi opini, sababaraha baris ngabantah yén BMW 8 runtuyan nyaéta mobil timeless acan ...

Read full article »

BMW K1300R: Masih ngarobah huluna Wheels24

rubrik: BMW | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on BMW K1300R: Masih ngarobah huluna Wheels24
BMW K1300R: Still turning heads Wheels24

BMW K1300R: Masih ngarobah huluna nu ngarang: DRIES van der Walt BMW ngabogaan sajumlah bikes unggulan dina pasaran: nu S1000RR, nu bikes petualangan F-seri, éta K jeung Sunda-seri tourers na raja maranéhanana pasir (na lumayan loba sakabéh rupa bumi sakurilingna pasir anu), nu hugely populér R1200GS. bikes ieu Garner loba perhatian média sangkan aya sababaraha model nu languish di relatif obscurity najan sabenerna mesin pisan alus di katuhu sorangan. Salah kitu téh K1300R nu. Sigana Department Prinsip dasar tina sapédah nu balik deui ka 2005, mimitina ku mesin 1200cc. Di 2009 sapédah nu (sapanjang kalawan sesa K-seri) narima 1300 engine ogé katingal anyar. Ieu nahan ...

Read full article »

merlukeun 4 kagancangan

rubrik: BMW | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on merlukeun 4 kagancangan
THE NEED 4 SPEED

2005 K1200S Review Keur review tina K1200S pisan munggaran anu anjog ditulis 3/25/2005 – Update 4/17/2005 dikawasa MADNESS: BMW K1200S test numpak kalawan K1200RS jeung Rujukan Suzuki GSX-R1000 2005 BMW K1200S kalawan 1 mil hawa: 45 f / 7 c – mendung, tapi garing Total numpak jarak: 70 mil IHTISAR: Warta ngeunaan BMW urang anyar hyper-Olahraga peupeus dina Oktober tina 2003. Majalah Motorrad Jerman urang sorangan alatan lapses dina kaamanan di studio design BMW, diterbitkeun foto sabenerna brand pigura anyar nu Superbike urang, Hossack diideuan Duolever tungtung hareup, engine sarta anyar karya awak . Pikeun kamungkinan kahiji kalina dina mémori panganyarna, pengendara olahraga madhab direureuhkeun maranéhna ...

Read full article »

Chris Pfeiffer nyokot kaluar 2008 Streetbike Calung Championship Dunya…

rubrik: BMW | 18 Jun 2015 | komentar Pareum on Chris Pfeiffer nyokot kaluar 2008 Streetbike Calung Championship Dunya…
Chris Pfeiffer takes out the 2008 Streetbike Freestyle World Championship…

BMW stunt Rider Pfeiffer World Jawara, deui. BMW Motorrad urang Chris Pfeiffer geus hasil salamet Dunya Championship Streetbike Calung di Zurich, nu lumangsung sabtu minggu ieu di Swiss-Moto motor, Scooter sarta Pameran Tuning di Zurich, Swiss. The-lami 37 taun Jerman cara ngagawe sakali deui didominasi numpak na BMW F 800, unggul unggal opat rounds sakuliah sabtu minggu teh, pikeun ngaropéa makuta manéhna meunangkeun di acara inaugural di 2007. tempat Kadua indit ka rider Portugis Humberto Ribeiro, bari rounding up mimbar éta Sébastien Desbonnet ti Perancis. Pfeiffer diadu kaahlian ngalawan 16 pesaing tina 12 nagara béda, sarta sakali deui dibuktikeun yen lamun ...

Read full article »

BMW roda – asli & Performance Turner Motorsport

rubrik: BMW | 18 Jun 2015 | komentar Pareum on BMW roda – asli & Performance Turner Motorsport
BMW Wheels – Genuine & Performance Turner Motorsport

BMW roda – Performance asli Apex Aliran Diwangun Galunggung roda anyar! Témbongkeun bagian dina kategori ieu anu pas mobil anjeun! Apex roda anu pelengkap sampurna BMW Anjeun. desain maranéhanana anu diideuan ku roda motorsport Palasik jaman baheula tapi ku pendekatan seger mun manufaktur sarta rojongan customer. Apex nawarkeun ukuran kabayang deui, offset, jeung kombinasi warna tinimbang brand kabayang séjén yén urang mawa. Jeung maranehna kabeh kualitas luar biasa. Apex ngagunakeun manufaktur aliran ngabentuk nu ngahasilkeun kabayang beurat kuat tapi lampu. Kitu ogé keur pleasing mun panon ieu roda pisan kuat sarta fungsi anu betah dina jalan sakumaha ogé liliwatan balapan di. desain ieu dumasar ...

Read full article »

Sarua salaku Asli 999

rubrik: BMW | 17 Jun 2015 | komentar Pareum on Sarua salaku Asli 999
Same as Original 999

999 Sarua salaku Asli 8 Desember 2009 Pikeun maranéhanana anu resep gaya bébas, nami Chris Pfeiffer bakal geus akrab. Ku ngagunakeun F800R BMW motor, runtuyan judul kajawaraan geus kahontal. Dimimitian ti Éropa stunt Saté Jawara, ka 4 jawara dunya kali. Sarta loba championships ngahontal. "Nyaan ngahargaan rojongan hébat ditawarkeun ku BMW, jeung kuring ngan F800R sapédah stunt sampurna. Salaku I adzab kaluar ka panganyarna,"Chris Pfeiffer ngécéskeun. Hendrik Ti Kuenheim, BMW Motorrad Présidén, geus diteundeun jangji na Nopémber panungtungan. Cenah éta, BMW baris hadir a replica tina Pantun Pfeiffer Edition F800R lamun dibere ka publik dina Eicma, Milan. motor ieu ...

Read full article »

BMW G 650 GS 2014

rubrik: BMW | 17 Jun 2015 | komentar Pareum on BMW G 650 GS 2014
BMW G 650 GS 2014

BMW G 650 GS 2014 abdi keur wanting pikeun meunang sapédah a, tugas dual janten sababaraha, Tapi Kuring ngadengekeun sababaraha objék conflicting ngeunaan kumaha mantap téh sakumaha ogé kacida mujarab pikeun newbie a. salah nu 2 individu i ulah nyaho saha ngakuan sagalana ngeunaan ieu nyebutkeun yén sanajan 250cc loba jumlah kaleuleuwihan kitu nyatu testimonials on bikes i geus maca ngaliwatan sebutkeun 650cc anu pohara alus pikeun peserta didik, abdi geus listened ka dinya dasarna nu paling ngeunaan BMW g 650 gs. konci teh 3 bikes Kuring neangan di nu salah nu, nu crf250l Honda sarta Honda xr650l. Kuring teknik nyieun pamakéan henteu masalah naon ceunah 50% pikeun sisi jalan lima puluh% keur runtah. Abdi teu bakal ngagaduhan data tunggang ...

Read full article »

auctions rm: Ferrari 512 KBBI 1983 – Dijual klasik Exchange

rubrik: BMW | 17 Jun 2015 | komentar Pareum on auctions rm: Ferrari 512 KBBI 1983 – Dijual klasik Exchange
RM Auctions: Ferrari 512 BBi 1983 – SPRZEDANE Giełda klasyków

auctions rm: Ferrari 512 KBBI 1983 - dijual 1983 Ferrari 512 KBBI Bisa auctioned on Sabtu, Maret 8, 2014 $175,000 - $200,000 Chassis euweuh. ZFFJA09B000044881 340 bhp, 4,942 alloy cc datar-12, suntik suluh Bosch K-Jetronic, lima speed manual transaxle, hareup jeung pungkur gantung bebas jeung unequal panjangna A-leungeun, kembar pungkur coil cinyusu, anti roll bar, sarta dampers hidrolik, sarta roda opat rem disc hidrolik. Wheelbase: 98.4 di. Ferrari urang iconic Berlinetta Petinju, beres di Rosso Corsa kalayan motong hideung Nembe réngsé jasa utama, kaasup hiji clutch anyar saukur dina 23,000 kilometer ti anyar Nuturkeun kalungguhan tina 365 GT / 4 BB jeung 512 BB sateuacan eta, Ferrari urang ...

Read full article »

The BMWMOCM Pesen Board: 1984 BMW R100RT Edition Final pikeun dijual

rubrik: BMW | 15 Jun 2015 | komentar Pareum on The BMWMOCM Pesen Board: 1984 BMW R100RT Edition Final pikeun dijual
The BMWMOCM Message Board: 1984 BMW R100RT Final Edition FOR SALE

1984 BMW R100RT Edition Final pikeun dijual Posted by Joe Fedorka on 5/5/2008, 11:36 Kami pikeun dijual: 1984 BMW R100RT 'édisi final' nanyakeun $5000.00 - kudu ngajual - EMAIL TO jfedorka@gmail.com atawa panggero 651.592.1521 kanggo inpo atawa ngajadwalkeun nempoan hiji. A numpak hébat keur serius "AIRHEAD" aficionado. dibeuli kalawan 30,000 mil on odometer nu. Ridden saeutik leuwih ti 1000 mil saprak restorasi. sapédah teu némbongkeun sagala tanda nyiksa dina pameseran, ngan ngalalaworakeun. dibeuli June 2007 keur $3000.00. Langkung ti $2000.00 invested di bagian jeung jasa subcontracted. kira-kira 600 jam ieu panalungtikan / ulikan sarta rengkuh twisting mulangkeun sapédah ka kaayaan kiwari. Kalolobaan ...

Read full article »

BMWs F650GS – hiji sapédah Éntri tingkat? Pikiran leuwih motor

rubrik: BMW | 13 Jun 2015 | komentar Pareum on BMWs F650GS – hiji sapédah Éntri tingkat? Pikiran leuwih motor
BMWs F650GS – an entry level bike? MIND over MOTORCYCLE

BMWs F650GS - hiji sapédah Éntri tingkat? Jero dina profil abdi on ramatloka abdi anjeun nimu daptar pondok tina bikes paling nguciwakeun I tos ridden. Alami téh mangrupa hal pribadi, sarta kuring geus bray loba flak leuwih taun keur kaasup rupa mesin dina daptar anu geus direbut hate boga maranéhanana 'tapi teu milik. Tinggi nepi daftar anu asli '94 Funduro BMW. Dirancang salaku hiji mesin Éntri tingkat, nu 650cc sapédah silinder tunggal aslina éta anemik, kaleuwihan beurat, leuwih-jangkung tur inflexible - dinya éta nanaon tapi senang. Kuring datang di sakuliah eta sapédah gawe CSM di 1996, éta-Inggris lega sakola latihan motor nu didominasi latihan sapédah dina 90an. Salaku budak anyar, Kuring panungtungan dina ...

Read full article »
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.