2009 Honda CB1000R Jalan Test Review- Harita Honda CB1000R motor

rubrik: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2009 Honda CB1000R Jalan Test Review- Harita Honda CB1000R motor
2009 Honda CB1000R Road Test Review- Honda CB1000R Motorcycle Reviews

2009 Honda CB1000R - Jalan Test dilarang Fun: The Honda pangalusna anjeun teu bisa meuli! Prop ka Honda pikeun ngawangun Chopper nice anu hade. kiridit utama pikeun ogé méré urang hiji motor / Scooter-kawas alat angkutan otomatis-trans-dilengkepan nu boga janten salah sahiji panggampangna-to-numpak full-ukuran dua-wheelers kantos. tapi, paruk, Honda, naha anjeun nyepeng kaluar dina urang? ulasan rave dipapag di CB1000R kana bubuka na di Éropa taun ka tukang. Kanyataanna, sapédah taranjang basis CBR1000RR ieu rengse kadua di taun 2008 urang International Sapédah tina voting Taun, sarta kami di US. saha nu dicabut tina sapédah nu teu malah teu meunang ka ngajawab pikeun eta! Sababaraha tanda petik kasohor ti scribes Éropa? "A hambalan buta keur Honda di ...

Baca artikel pinuh »

Honda rc166 genep silinder sapédah ti 1960-an

rubrik: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda rc166 genep silinder sapédah ti 1960-an
Honda rc166 six cylinder bike from the 1960s

Honda rc166 sapédah genep silinder ti 1960-an Baca leuwih dina Honda RC166 250/6. Grand Prix balap underwent revolusi di taun 1960-an mimiti. Honda urang genep silinder sumping babarengan gancang. Pikeun pariksa kaluar sora tina Honda RC166 Genep Silinder didatangan link di handap tambah engkol. Nu hiji sapédah sounding amis. Kuring uninga salah on Tengah-Ohio taun sateuacan. Ieu dikirim. Salaku ti NR ka Le Mans tambah bikes Produksi. Honda indit numpak nyieun genep-silinder DOHC powerplant kanyataanana kalayan na. Honda lumpat ngaliwatan taun 1960-an kalayan. a 50 cc triple, a 125 cc genep silinder tambah hiji V8 pikeun. aranjeunna gaduh kiwari sabagian 5 kuda leuwih ti éta Honda genep. The RC166 tina 1967 teh sapédah sarua salaku. Honda RC166 genep silinder sapédah sakumaha tina ...

Baca artikel pinuh »

Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Kumaha Ka Jieun & Naha Sagala!

rubrik: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed ​​280km / h Kumaha Ka Jieun & Naha Sagala!
Honda CBR 600RR 2009 C-ABS Top Speed 280km/h How To Make & Do Everything!

Kumaha saur anjeun ngeunaan video ieu? Zsotyesz87: na daun komentar:D izaky2011: kawas sapédah bapa! Jhon Camille Vergel: Kolot dina ieu sobat QE? kuring sertgent: jadi r6 meunang bediang80: Anjeun wanna niup engine anjeun atanapi kumaha?? Fr3shChriS13: ok i pikir ima meunangkeun r6 Yamaha. 2006 pikeun mimitian baja STNK: freak Suci Abdi hoyong sapédah a jadi macet, ieu ngajadikeun mobil kuring kasampak kawas tank hiji. leo motte: Jalang mano kawas anjeun bisa nahan nu monster keur 280 jalan!!ngimpi kuring pbmax: Sapédah hurung endah. john adonan: bullshat 280 abdi tiasa ukur reacht 240 🙁 im ka nyekel jangkung jeung beurat mun loba angin hihi Gerry Salaku Roma: nguji speed Anjeun sareng GPS atawa sarupa sabab pisan gampang pikeun Honda pikeun masihan anjeun penampilan pikeun ngalakukeun ...

Baca artikel pinuh »

2005 Honda Silverwing Specs eHow

rubrik: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on 2005 Honda Silverwing Specs eHow
2005 Honda Silverwing Specs eHow

2005 Honda Silverwing Specs Trims The 2005 Honda Silver Wing mangrupakeun touring Scooter dua-panumpang nu asalna di dua trims, modél dasar Silver Wing jeung Silver Wing ABS. Model dasarna nyaéta sadia dina kelir hideung titanium bari model ABS nyaéta sadia dina kelir duotone tina hideung / pérak jeung titanium / pérak. Panel instrumentation nawarkeun fitur dasar kawas lalampahan odometer, warning tingkat suluh na jam hiji. Hijina bédana utama antara dua model nyaeta model ABS nawarkeun hiji sistem antilock marake salaku baku. Engine sarta Performance Duanana model anu dilengkepan 50-horsepower, 582-cc cair-tiis opat-stroke engine paralel-kembar jeung 37 lb.-ft. tina torsi di 6,000 rpm. ...

Baca artikel pinuh »

Repsol Honda – video Encyclopedia

rubrik: Honda | 20 Jun 2015 | komentar Pareum on Repsol Honda – video Encyclopedia
Repsol Honda – Video Encyclopedia

Repsol Honda Sajarah [ édit ] Di 1995 Tim nu diasupkeun hiji 3 rider lineup kalawan Mick Doohan. Alex Crivillé jeung Shinichi Itoh tunggang dina Honda NSR500. Mick Doohan meunang Championship Dunya pikeun kadua kalina dina urutan di Argentina. kalawan hiji lomba ditinggalkeun keur ahir usum kalawan tujuh ngéléhkeun lomba, Alex Crivillé réngsé musim kaopat kalawan 1 win lomba bari Shinichi Itoh réngsé kalima sakabéh. Opat rider garis-up dituluykeun di 1997 kalawan Michael Doohan. Alex Crivillé na Tadayuki Okada dina Honda NSR500 na Takuma Aoki dina Honda NSR500V. Repsol Honda meunang sagala 15 ras musim kalawan Mick Doohan unggul 12 ras, sarta megatkeun catetan Giacomo Agostini 's pikeun victories di ...

Baca artikel pinuh »

Day6 review ngimpi Commuters Sapédah

rubrik: Honda | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on Day6 review ngimpi Commuters Sapédah
Day6 dream review Bike Commuters

Day6 Dream Review Ban hareup / Rear Kenda Komfort 26 x 1.95 Pasisian témbok Double, CNC sidewall, logam campuran Casette Shimano Derailleur Front / Rear Shimano Altus 21 kagancangan Shifter Sram MRX Comp + Freewheel Shimano deui Poé 6 Custom suntik dijieun - kalawan lumbar na pak perjalanan terpadu beurat perkiraan 35 34 Kabayang Base 51 " Batesan Beurat 250 pon Rider Ukuran 5'4 "- 6'3" perkiraan Rider Ukuran 4'8 "- 5'7" perkiraan Kelir kobalt Blue, logam Burgundy Dina loba poé mah tunggang bikes, Kuring geus lumayan loba ridden paling tipe bikes anu sadia. ti foldables, mun sapatu bikes, Kuring yakin kuring geus di dinya geus. Tapi ieu mah dugi I patepung di Day6 Dream yén kuring ...

Baca artikel pinuh »

Honda ngembarkeun hiji Anyar 250cc V-Kembar Sapédah, The VTR

rubrik: Honda | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda ngembarkeun hiji Anyar 250cc V-Kembar Sapédah, The VTR
Honda Announce a New 250cc V-Twin Bike, The VTR

Honda ngembarkeun hiji Anyar 250cc V-Kembar Sapédah, The VTR Honda geus dileupaskeun sababaraha wincik 250cc v-kembar Éntri-tingkat sapédah anyar maranéhna, nu VTR, nu hurung kawas tilu hurup kami geus uninga loba waktu saméméh. Ngabingungkeun? Anjeun bakal pas poho bingung mun anjeun baca pencét release handap. Urang kapanggih eta hésé burih Sunan Gunung Djati, kalayan pernyataan kawas Komponén gantung-kualitas pangluhurna halus kaluar jalan bumpy na di jieun na VTR anyar nikmat pikeun sakabéh poé tunggang. , sanajan sanajan nu, urang ulah pikir urang gé bisa ningali eta dina grid nu di Brand Hatch sabtu minggu ieu. Siaran pérs: perkenalan Sanajan éta anyar ka Éropa, nu VTR geus boga rékaman lagu kabuktian di Jepang mana na ...

Baca artikel pinuh »

Ben

rubrik: Honda | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on Ben
Ben

Ben urang Electric motor (B.E.M) Update 8/12 Rode sapédah ka dianggo dinten sanajan isu pak batré. Kuring dibeuli pek 72V LifePo tina solusi kakuatan Elite. Datang kalawan sensor kanggo unggal sél sarta komputer anu mintonkeun temp, Voltaseu, kapasitas. Sakuduna geus a pamutahiran hébat. Sanajan, Kuring kungsi nyieun perumahan batré anyar ti scratch jeung aku mah welder pangalusna sangkan nu ngawasa lila. Lajeng sanggeus kuring meunang nu dipigawé jeung hooked sagalana nepi. Kuring blew up bener komputer dina raray abdi. Ieu rada pikasieuneun, Tapi kuring henteu perlu menyakiti kitu eta ngan ngarugikeun abdi CPU anyar. Kuring geus ditambahkeun kaayaan darurat Cicing off anu kuring kudu ngalaman ti mimiti tapi panginten konci kuring Cicing off ieu ...

Baca artikel pinuh »

Honda CBR 150R 2012 Bikes Mimiti Ride bikes 135cc-165cc Autocar India

rubrik: Honda | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on Honda CBR 150R 2012 Bikes Mimiti Ride bikes 135cc-165cc Autocar India
Honda CBR 150R 2012 Bikes First Ride Bikes 135cc-165cc Autocar India

Honda CBR 150R review, test numpak Tag "CBR" teu merta imply hiji sapédah olahraga kaluar-na-kaluar. kitu lajeng, naon karakter teu orok CBR, olahraga CBR 150R? Salaku urang ningal kalawan Honda urang CBR 250R, éta "CBR” tag ngaran teu merta imply hiji sapédah olahraga kaluar-na-kaluar. kitu lajeng, naon karakter teu orok CBR, olahraga CBR 150R? A rusuh munggaran numpak masihan kami mangrupakeun ide adil. Malah sanggeus staring panjang tur teuas nu CBR 150R, sigana kawas clone tina 250. The headlamp Y ngawangun, nu fairing layered, nu panels kontras keur bagian buntut na lampu set buntut jero sigana idéntik. Sanajan, mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun nyokot kaluar CBR 150R mangrupa haseup leutik sarta matte roda alloy hideung na. ...

Baca artikel pinuh »

2006 Honda VFR800 INTERCEPTOR

rubrik: Honda | 19 Jun 2015 | komentar Pareum on 2006 Honda VFR800 INTERCEPTOR
2006 HONDA VFR800 INTERCEPTOR

2006 Honda VFR800 INTERCEPTOR – #x0024;7650 (kalér Denver) Arurang lalaki caket jeung ngadeukeutan ka cinyusu. a waktu nu sampurna ka buang leg hiji leuwih hiji motor anyar! A VFR bakal jadi hiji pilihan optimal keur nurun ieu hal. tur jadi eta ngan jadi kajadian, Kuring saena hiji keur diobral! janten, di tukeran pikeun kas keras earned Anjeun Kuring baris masihan anjeun motor anu miboga modifikasi pinuh kahayang sababaraha rengse, kitu ogé keur dipercaya salaku batu rata Anjeun. Ieu kadua VFR generasi 6 Kuring geus dipiboga, tur mangrupakeun leungeun-turun pangalusna sadaya-sabudeureun motor kuring tos kantos ridden. Sagalana ti tugas komuter ka soldadu sabtu minggu ka pamawa kargo, sapédah ieu manten eta sadayana. Anjeun bisa wondering sanajan, Upami ieu ...

Baca artikel pinuh »
tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.