Hyosung 250 Komet sarta Aquila NZ 2003 Review motor padagang Selandia Anyar

20 Jun 2015 | nu ngarang: | komentar Pareum on Hyosung 250 Komet sarta Aquila NZ 2003 Review motor padagang Selandia Anyar


Hyosung Aquila GV 250
Hyosung Aquila GV 250

Hyosung 250 Komet sarta Aquila NZ 2003 tingalian

Hyosung 250 Komet sarta Aquila NZ 2003

T wenty sababaraha taun ka pengker, produk pabrik mobil ti Asia anu diteuteup salaku hiji béaya rendah lightweights dina pamandangan dunya. Dinten, proton, kia, Daewoo sarta hususna Hyundai anu dianggap salaku pamaén dunya di mayapada otomotif, pinuh kalapa jeung pausahaan Jepang tur Éropa dina watesan harga, desain sarta – beuki – kualitas. Meureun éta henteu kabeneran anu tilu kaluar tina eta opat pausahaan anu Korea.

pikir deui 40 taun, jeung ieu sami kana roda dua, tinimbang opat – tapi pikeun Korea, baca Japan. deui lajeng, purchasing hiji-kapasitas leutik motor Jepang ieu mangrupa polah iman anu sarua konsumen meuli salah sahiji jalma pindang portabel cheap'n'cheerful atawa kaméra saku. Tapi datangna tina CB750 Honda di 1968 – arguably nu motor paling signifikan tunggal kantos dibuka – robah sagala rupa nu.

Sanggeus tilu puluhan Kaputusan grafik jualan di sakuliah dunya, nu rising waragad manufaktur betah di Jepang geus ngabalukarkeun sagala opat J-marques tumuwuh perhatian, utamana dina watesan sésana kalapa di pasar béaya rendah sarta séktor produk nu aranjeunna dijieun roda dua fortunes perusahaan maranéhna.

Salah sahiji cara pikeun kontra ieu geus mangrupa tekenan gede on pabrik lepas pantai. Sanajan, manufaktur lepas pantai boga bahaya na, oge, saprak merlukeun ventures joint jeung pausahaan lokal, jeung resiko dilawan nu ieu mungkin pamustunganana mungkas nepi tumuwuh cukup badag, sarta cukup yakin, mun nyerang kaluar sorangan.

Éta kahayang kajadian di Koréa Kidul nepi ka Suzuki sareng link na ka produsén lokal, ayeuna dina verge of striding on kana panggung dunya kalayan sauntuyan motor V-kembar Powered by mesin sorangan. Wilujeng sumping di Hyundai dua roda: Hyosung.

Iraha, di 1999 Milan Tembongkeun, Hyosung ditampilkeun sauntuyan sahingga bisa hirup kalawan ogé dijieun, lamun motor uninspiring-styled dipasangan kalawan desain sorangan miboga hawa / 75-gelar V-kembar mesin dalapan klep tiis minyak-, eta dilayanan bewara yen ieu mangrupa parusahaan patut ningali. Ieu kabuktian sataun engké, di Intermot 2000, jeung tampilan dina Hyosung ngadeg tina prototipe watercooled 600cc 90-gelar V-kembar Komet roadster kalawan 6-speed gearbox.

Ayeuna modél anu rék asupkeun volume produksi dina bulan Juli di kedok 650cc, sagampil Presiden Hyosung Jung Moal lami deui Kim mangka éta operasi RD pausahaan Koréa di Jepang teuas jam gawé dina 1000cc 90-gelar rarancang mesin dalapan klep V-kembar (ogé janten sadia dina formulir 800cc). Modél ieu diperkirakeun debut di 2004 minangka dasar pikeun rentang lengkep badag-kapasitas model Hyosung, ti sportbike kana kapal keur pelesir via jalan enduro na tourer. Ieu nu disetel ka propel pausahaan Koréa dina ka panggung dunya salaku produsén volume ngahasilkeun motor squarely sasaran di pasar Kulon, Tapi sadia dina waragad nyata ngurangan dibanding jeung na Japanese sarta Éropa (sarta Amérika!) saingan.

Hyosung motor mesin Nyarita diadegkeun dina 1979 salaku cabangna produsén barang kulit panggedena Korea urang. Saatos unsuccessfully pursuing tumbu teknis jeung sagala rupa pabrik Éropa dipingpin ku Moto Guzzi, Hyosung réngsé nepi nyieun deal kalayan Suzuki pikeun mantuan ngamimitian. Produksi pasangan dua-stroke – nu FR80 stepthru na GP125 motor – dimimitian di 1980 di pabrik Changwon anyar Hyosung urang deukeut Busan, di kidul nagara.

ti 15,000 bikes diwangun dina taun kahiji, Produksi swiftly naros ka hiji puncak taunan 150,000 Hijian dina pertengahan 90an ku workforce 440-kuat parusahaan. Tapi larangan ditempatkeun ku Suzuki on exporting Korea-dijieun produk bearing nami Hyosung wanti Kim na Co pikeun ngadegkeun operasi RD sorangan di Jepang.

Aranjeunna headhunted grup insinyur ti Suzuki, Honda sarta Yamaha ngamekarkeun sauntuyan mesin sarta bikes nu masang aranjeunna, sarta unggal model ditampilkeun téhnologi beuki canggih sarta kualitas ngawangun. Ieu ayeuna geus ngarah ka kulawarga V-kembar model ayeuna tina citakan gambar cara inexorable maranéhanana nepi skala kapasitas, sarta tumuwuh tekenan kana pasar ékspor, jeung 68,000 bikes dijual peuntas laut dina taun modél 2000.

HQ Hyosung urang aya di Changwon Kota, home ogé ka sababaraha pabrik Hyundai urang, kitu ogé mun Daewoo, kia, SsangYong, na tutuwuhan mobil milik Samsung konglomerat raksasa. pabrik Hyosung urang teu ultra-modern, tapi spotlessly beresih jeung ogé biasana, dilengkepan-kualitas alus tooling modern featuring gelar luhur ti automation, kalawan hiji worker mantau nepi ka lima atawa genep operasi machining béda.

Dua garis produksi full-waktu – hiji keur model V-kembar, lain keur single – boga siling produksi 500 bikes sapoé, gumantung kana modél, jeung dina waktu datangna kuring anu cranking kaluar 290 hijian poean, jeung aksen dina bikes V-kembar langkung intricate. Modél newest ngan ngasupkeun produksi ieu 125 Troy (sakumaha dina Bayliss atanapi Corser), ogé dipikawanoh di Éropa salaku Karion, dimana eta retails pikeun sabudeureun 3000 euro ($NZ6144) – a gajih-tyred, opat-stroke jalan scrambler jelas diturunkeun tina sukses TW225 J-pasar kultus-modél Yamaha urang.

staf RD Hyosung urang mimitian digawé dina mimiti kulawarga V-kembar na di 1998, sarta ngan 18 bulan engké eta diasupkeun produksi pikeun 2000 sataun modél, di 125 jeung bentuk 250cc. Ayeuna datang ka 650 rentang V-kembar, produksi nu rék ngamimitian ieu panas, Powered by a 647cc 90-gelar ranté-disetir dohc V-kembar engine ukur 81.5 x 62mm, jalan 11.6:1 komprési, sarta dipasangan ku 39mm Mikuni carbs.

Ieu ngahasilkeun 69bhp ngaku di 9000rpm sarta bakal mimitina jadi dipasarkan di 650 Komet roadster kedok, employing pigura trellis rada Ducati-esque of Intermot nu 2002 prototipe, nu hiji ngaku 60 per cent stiffer ti ayeuna 250 spaceframe V-kembar urang. Pérsi custom Aquila bakal muncul pas saatos, dituturkeun engké dina taun ku sportbike pinuh faired kalawan pilihan satengah faired, nu bakal rival keenly dibanderol pikeun Ducati urang 620 olahraga. Hyosung ieu geus dipake dina versi 750cc motor, Tapi ieu téh kadua di garis ka forthcoming engine 1000cc set pikeun debut di 2004.

Kasempetan méakkeun sapoé tunggang dina sapasang 250cc V-kembar sumping moal di Koréa Kidul (kaayaan jalan teuing hésé pikeun tunggang test ditangtoskeun, nurutkeun Diréktur Ékspor parusahaan), tapi di Australia. Tuh, Hyosung importir Rick Atkinson geus hasil ngadegkeun marque Korea di pasar lokal di sirah-on kompetisi kalawan counterparts Jepang na, sarta di lakukeun sangkan geus balik a aliran eupan balik berharga pikeun Changwon Kota.

Hijina masalah urang geus ngalaman geus listrik, nyebutkeun Atkinson, sarta nu bakal geus kalawan parabot sourced luar Hyosung. The bikes dijieun kacida alusna, ogé rengse tur dipercaya, jeung pancén minyak-kedap, di spite tina crankcases vertikal dibeulah. Unit kakuatan anu direkayasa keur standar Jepang, jeung bagian siklus lalaki aya, oge.

Téh mangrupa produk alus.

Saatos numpak sapoé pinuh urang ngaliwatan pasir tukangeun Melbourne numpak teh 250 Komet V-kembar roadster jeung well-chromed Aquila kapal keur pelesir adina na, Kuring ukur bisa satuju. Duanana bikes bagikeun sami hawa 75-gelar V-kembar / tiis minyak dalapan klep motor ngahasilkeun 38bhp di 10,000rpm.

sapédah dimimitian instan tur cicingeun via leg listrik, sarta metot niatna sarta mulus lega kabuka ti 2000 revs kaluhur, tapi Komet I rode munggaran diaku keur zinged mun 11,000rpm tur leuwih – téh mangrupa pakét saeutik sih invigorating. Aya hiji surge tambahan tina revs ngeunaan 7000rpm na, rada estu, nol Geter dina spite tina mesin 75-gelar teu mibanda aci kasaimbangan sarta mahluk dipasang solidly dina chassis ganda-Lawu baja.

Hyosung Aquila GV 250
Hyosung Aquila GV 250

transmisi ampir faultless, kalawan lampu, Peta shift tepat kana lima speed gearbox. Nétral téh gampang pikeun manggihan lamun rék eta, malah di sésana, sarta di spite sahiji bentuk rada panasaran tur panjangna mun gearlever nu, nu bisa ngalakukeun jeung sababaraha perhatian, Kuring pernah sakali lasut shift di tujuh jam tunggang dua bikes.

mesin oge undeniably alus-pilari, kalawan-kualitas alus paeh-castings – eta Sigana mah versi nu leuwih leutik tina 1000cc engine Denco nu adorned jangjangan heran V-kembar racer mimiti Yohanes Britten urang! Kanyataanna, kualitas pabrik duanana bikes téh geulis tinggi, kalayan ukur hiji finish oranyeu-mesek dina luhureun éta tanki bahan beuleum Aquila, jeung sababaraha cet ngalir dina clamps triple Komet, pantes kritik. sabalikna, cet na kualitas utamana Chrome nya alus teuing.

The Komet karasaeun leuwih badag ti 250, tur kalawan 1445mm na wheelbase relatif lega pikeun genep footer kawas sorangan. tuur kuring tucked nicely kana cutouts dina well-styled tanki bahan beuleum 17 liter, jeung rada sempit BMW-gaya handlebar kalayan anu dicekel ditarik deui nicely dikirimkeun a bener teu nyaman, rada orientasi tegak, jurus. korsi éta dibuktikeun geulis comfy pikeun sapoé dina sela nu, oge.

The Komet ngarasa leuwih kawas 500 ti 250 dina jihat zat, kitu ogé kinerja mesin, jeung chassis pasti ngarasa kawas éta bisa nélépon ka hiji mesin badag – dina spite tina nu, Hyosung geus ditumpes redesigned nu chassis keur datang 650 roadster V-kembar.

The 250 steers komet kacida alusna, sarta handles oke di robah warna ka warna, disadiakeun beungeut téh alus tur tarmac nu grippy. Tapi ban Shinko Korea-dijieun, sarta Daesung shock sarta forks tibalik-handap, anu division mastikeun kadua – karét dijieun pikeun durasi tinimbang adhesion, tur éta sakabéhna ditandaan sanggeus amprok teuas sapanjang sababaraha jalan twisty kalayan alus, surfaces flinty.

Jigana Hyosung perlu ngegel bullet tur cocog karét Western ka model V-kembar na, tur sami mana keur gantung anggaran lengkep non-adjustable, nu mana, malah jeung Pakem ngurangan tina ban Korea, ieu ngan saukur overwhelmed nalika Komet ieu ridden teuas. Euweuh susunan Showas atawa sugan langkung ongkos-éféktif Paioli pakét teu bisa ngabéréskeun. Rem nu rada alus (ogé dijieun di Koréa, ku Daesung), malah lamun kudu squeeze nu kembar-pot caliper rada teuas pikeun meunangkeun disc 300mm hareup tunggal dipake cukup ogé eureun paket 135kg ti speeds nepi ka 100mph.

The Komet henteu ngan ogé dijieun, tapi boga sababaraha rinci nice, saperti gauge suluh kaasup di jelas, instrumen well-ditandaan, kaca spion nu dianggo oge jeung teu ngageter, switchgear mirah-pilari tapi fungsional, sarta kompartemen gudang lockable rélatif lega di handapeun korsi panumpang, kalawan cukup gampang kamar pikeun rainwear ogé toolkit a. Tapi naon ngajadikeun eta nangtung kaluar éta mesin saeutik terrific, diwangun di Koréa tapi direkayasa di Jepang dumasar operasi RD Hyosung urang. Mun nu 650 jeung versi 1000cc aranjeunna nuju ayeuna dipake dina téh sakumaha alus sakumaha ieu, eta nu keur jalan jadi senang tunggang aranjeunna.

The Aquila téh écés mangrupa pakét kirang eces batan Komet, Tapi dina kategori anak kedah tetep janten contender ngalawan likes tina Yamaha-ngarah pasar 250 Virago – teu ngan di harga. Cai mibanda loba ayana pikeun sapédah a ieu ogé dibanderol na, kalawan acres miboga Chrome jeung skéma cet dua-nada, tangtu janten bonbon panon pikeun konsumén Éntri-tingkat na.

Ieu ogé hiji rider pisan low, kalawan ngan jangkungna 700mm korsi ngalawan 780mm nu Komet urang, tapi malah keur batur tina jangkungna kuring, saha meureun taller ti panongton udagan sapédah urang, eta dirasakeun rada teu nyaman. forks The raked-kaluar masihan hiji deui 1500mm wheelbase batan Komet, sarta sanajan handlebar ditarik-balik téh tinggi, éta moal kacida sahingga – aya kénéh kadali rada alus, sanajan tungtung pungkur kembar-shock, adjustable keur spring preload, kudu anjeun nguji plushness tina korsi nu rada gampang mun anjeun balik leuwih nabrak hiji.

The finish dina Aquila kacida hebat – Anjeun halah mun teu ngagem kacamata kasampak dina sapédah di terangan, Chrome nu geus jadi jero tur lustrous. Aya hiji burble nice ti pipa kembar, jeung sanajan mesin boga 3bhp kirang ti sarimbag Komet na, ngajadikeun 35bhp na di ngan 7500rpm, jadi geus ditumpes retuned méré midrange fatter, kalawan kakuatan kuat ti 5000 revs up. Hal ieu ngamungkinkeun sababaraha serius chilled-kaluar cruising babak di padesaan Victoria, tur kalawan gantung na pilihan ban teu masalah saperti dina sapédah kawas kieu, nu Hyosung Aquila téh pasti paket geulis kalapa di sektor model na, tur ngagambarkeun kartu nélépon alus keur entri parusahaan Korea urang kana pasar dunya.

Eta nu keur jalan jadi pisan metot ningali dimana maranéhna balik ti dieu. Kiriman mimiti Komét beureum diperkirakeun di Selandia Anyar ku awal September. Auckland parusahaan motor distributor Ltd bakal ngajual bikes kalawan harga bubuka husus $5999.

Hyosung Aquila GV 250
Hyosung Aquila GV 250
Hyosung Aquila GV 250
Hyosung Aquila GV 250

artikel metot

tagged salaku:

artikel sejenna tina kategori "Hyosung":

tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.