motor Matchless

20 Jun 2015 | nu ngarang: | komentar Pareum on motor Matchless
Matchless G 80 E

motor Matchless

A Brief History of the Marque: Matchless

The Collier brothers built their first machine in 1899, sarta ku 1907 anu unggul di Pulo Man TT ras. Handap hiji tempat kadua di 1908, aranjeunna meunang deui 1909 jeung 1910. Saatos produksi WWI dihanca ngagunakeun mesin ti duanana JAP na MAG .

Jum Méi 24 2013

duhoda76wanadoo.fr

jmpot rally france

vidéo vidéo

france

April 2013

Wilujeng siang,

Ngaran abdi JT Sadikin, Abdi hiji produser Mitra dina Sirens Média jeung kami anu lokasina lima mil ti Amérika Sarikat Capitol. Kami ngahasilkeun runtuyan anyar keur Papanggihan Channel ngeunaan hiji montir anu perbaikan sarta restores motor vintage. Urang Fitur genep (6) bikes leuwih runtuyan tilu-bagéan, tiap episode kami rencana pikeun babagi rinci metot ngeunaan motor nu mana merlukeun sababaraha kanyataan mariksa.

Kuring keur ngalakonan panalungtikan pikeun nangtukeun nilai motor di hiji kondisi disimpen pristine.


The motor di episode mimitina mangrupakeun 1931 Matchless Modél X ku Brough punjul Sidecar. Kuring geus napel sateuacan na sanggeus poto tina sapédah na restorasi.

Dupi anjeun nempatkeun kuring di kontak sareng batur anu bisa ngajen ieu sapédah pre / pos restorasi? Kuring ngarti eta bakal hese masihan nilai sabenerna tanpa nyaho rinci ngeunaan kumaha sapédah ieu disimpen, produk naon anu dipaké sarta perawatan dicokot pikeun mawa eta deui ka kahirupan. Sanajan, tokoh ballpark ku assessment visual bisa mantuan dina méré informasi akurat kana panempo Papanggihan Channel.

Should you have any questions I can be reached via email or by phone, 310-987-7498. Thank you for your time and I look forward to hearing from you.

JT Davis | Associate Producer

SIRENS MEDIA

8505 Fenton Street | Suite 206 | Silver Spring, MD 20910

Tue Feb 05 2013

annandalebarvallei.co.za

matchless engine

matchless G80/135056

could you please give me specifications on this engine with borestroke and year of manufacture it has a magneto and an alternator?

South Africa

Try the page on serial numbers for clues on the model, jeung 1956 gallery has a page of specs for that one.

http://cybermotorcycle.com/gallery/matchless-1956/Matchless-1956-Catalogue-DK-15.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Matchless-G80

I only have the motor which I intend fitting into an AJS Statesman which is ex the South African Defense Force.

It was kaiki and I have painted it Blue black with the large chrome badges.

As the bike is coil ignition I want to fit the motor with a magneto.Then I am not so dependant on the battery.

The AJS is mainly Norton and could have been badged either or.

As far as I understand it should be about 1963.

If you would like me to I can send you pictures.

Thank you for your interest.

artikel metot

tagged salaku:

artikel sejenna tina kategori "pikaresepeun":

tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.