Moto Morini Kanguro na DART – Palasik motor Roadtest – RealClassic.co.uk

20 Jun 2015 | nu ngarang: | komentar Pareum on Moto Morini Kanguro na DART – Palasik motor Roadtest – RealClassic.co.uk


Moto Morini Kanguro na DART

Most people tend to plump for one of the well-known Morini Sport or Strada models. Tapi dina tungtung sabalikna ti skala anjeun nimu DART super-sleek jeung rufty-tufty Kanguro. Jadi kumaha tuh Ken Philp datang ka sorangan duanana?

Kuring mimiti nempo hiji Kanguro di Earls Pangadilan di 1982, sarta ieu impressed nya éta hiji off-jalan V-kembar. Kuring kungsi masalah médis di 1984, sangkan meunang leupas tina sababaraha bikes jeung meuli ieu, kahiji Kanguro nu miboga NLM di warung.

Ieu ngan diteundeun bade iraha kuring hayang ka! Eta masihan kuring loba pelesir kaluar-jalan, dina spite tina beurat na, jeung aku shortie a – 5'5. Kuring ukur meunang leupas tina eta di 2003 sabab kuring ngan boga 15% kapasitas lung kiwari.

Kuring teu bisa ngomong aya naon bae anu kuring henteu resep ngeunaan eta. I dipaké deui pikeun enduros, jalan satapak-tunggang, Weston Beach Balap, percobaan jarak jauh, teras salajengna, sarta sakaligus katutup 720 mil di 20 jam dina hiji acara PKS.

Dina total I katutupan ngeunaan 16,000 mil. Aya no masalah nyata, ngan maranéhanana anu éta lepat mah!

Saha meuli Kanguro kedah tetep jelas ti-model X munggaran. The X1 na X2 gaduh pigura tubular, sarta X retakan pigura dina titik footrest katuhu. X1 ngabogaan tulangan aya.

headlamp téh ngan AC lampu langsung, jadi output variasina kalawan speed engine. Ieu ogé sistem cahaya 6-volt, ku batré leutik pisan!

janten, sanggeus dipiboga Kanguro ti anyar, Nyaan ieu pisan impressed kalayan motor. Lajeng kuring nempo poto hiji DART anyar di pencét, and wasn’t too impresseduntil I saw one close-up at the Earls Court Show in 1998. I positively DROOLED!

Moto Morini 350 Kanguro
Moto Morini 350 Kanguro

So I watched NLM unpack the first one they had from Harglo, and bought it straight away.

It’s a June 1990-registered Moto Morini Dart, so is now almost 16 years old. It’s got 54,000km on it and is still in very good condition. It’s had a few mods, all done by melike the right foot gearchange / left foot brake, a Honda NTV650 hydraulic adjuster on the rear Marzocchi monoshock, alloy tank, and handlebar raisers.

I also fitted it with a KN air filter, with suitable jet changes, and a Y-piece in the exhaust in place of the unobtainable expansion chamber, and a Micron exhaust can off a Ducati 750SS. The latter was done partly to reduce weight, partly to make it sound a proper V-twin! It’s also had extra spacers slotted in above the internal fork springs.

Without doubt, its best features are its looks, and performance. The Dart is not particularly fast (I’ve seen a max of 101.1mph on my digital cycle speedowhich is very accurate, by the way), but the handling is SUPERB! It’s also economical and has given 64mpg over its life (I have a record of all the fuel used from new).

It’s comfortable for a shortie, and it’s taken us on a couple of Continental tours two-up.

Moto Morini 350 Kanguro
Moto Morini 350 Kanguro

artikel metot

tagged salaku:

artikel sejenna tina kategori "Moto Morini":

tarjamahan
 Edit Tarjamahan
mitra kami
Tuturkeun Kami
Taros Kami
kontak kami

dima911@gmail.com

Dilahirkeun di USSR

423360519

Ngeunaan situs ieu

Pikeun sakabéh patarosan ngeunaan iklan, mangga kontak didaptarkeun dina loka.


Motor catalog kalawan spésifikasi, gambar, ratings, ulasan sarta discusssions ngeunaan motor.